Wkanl

Hoe zich te ontdoen van iemand die je niet bevalt

Heb je jezelf vaak te vinden in iemand wiens aanwezigheid je niet bijzonder te genieten? Proberen om zich te ontdoen van hen kan een moeilijke en delicate taak zijn. Hier is hoe het te doen in een enkele, zeer eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van iemand die je niet bevalt. Hen niet uw contactgegevens te geven.
Hoe zich te ontdoen van iemand die je niet bevalt. Hen niet uw contactgegevens te geven.

Methode een: vermijding

 1. 1
  Hen niet uw contactgegevens te geven. Houd dingen zoals telefoonnummers, adressen, e-mailadressen en social media gebruikersnamen aan jezelf. Niet vertellen waar ben je op een bepaalde tijd. Geef ze niet een excuus om u te vinden of contact met u op.
 2. 2
  Negeer ze. Als je hebt ze uw contactgegevens reeds gegeven, of ze hebben het verkregen met andere middelen, beperken uw beschikbaarheid. Doen hun telefoontjes niet beantwoorden of te reageren op hun teksten of online berichten. Negeer ze in persoon ook. Als zij zoeken uw aandacht, en je ze ontkennen dat, zullen ze snel genoeg van jullie en verder gaan.
 3. 3
  Vind ze een andere vriend. Vaak, vervelende mensen zijn gewoon eenzaam. Zoek uit wat hun belangen zijn en duw ze naar een team of club waar ze elkaar kunnen ontmoeten andere mensen met dezelfde interesses. Vrij snel, zullen ze geen tijd voor je.
 4. 4
  Zoek jezelf een aantal nieuwe vrienden. Als u vermoedt dat de persoon die je niet bevalt hangt alleen om je heen omdat je sociale kring, probeer opknoping uit met andere mensen. Op zijn minst, dit is een trefzekere manier om te bepalen of ze volgen je.

Methode twee: confrontatie

 1. 1
  Identificeer het probleem. Vraag jezelf af waarom je niet van deze specifieke persoon. Is het de manier waarop ze handelen, hun bezitterigheid, of hun manier van spreken? Het kan van alles zijn.
 2. 2
  Praat met hen. Wees upfront en eerlijk. Probeer dit gesprek in persoon als je kunt. Wees duidelijk over je antipathieën, en zijn redelijk. U wilt niet langer te zijn om hen voor deze of die reden.
 3. 3
  Wees duidelijk en stevig over uw beslissing. Als u besluit dat u niet langer wilt dat er contact met hen, zorg ervoor dat ze begrijpen dat er geen alternatief is, en door te gaan met wat je ze vertelt. Probeer niet te klinken bedreigend, maar er zeker van zijn en beslissend.

Tips

 • Als je het gevoel dat ze stalken je, of ze sturen u een aantal versluierde bedreiging als: ". Ik zal je leven verpesten als je niet gaan op een date met mij", dan betrekken de autoriteiten.
 • Vertel hem / haar dat je vriendschap is niet gunstig is en dat het niet goed is voor een van jullie.
 • Als je het gevoel lastig gevallen of bedreigd, dient u een straatverbod.
 • Voordat breken banden met iedereen, halen al uw bezittingen die nog kunnen worden in hun bezit.
 • Niet sleept u het uit. Hoe eerder u een relatie die je niet genieten, hoe beter beëindigen. Het alternatief wordt voor onbepaalde tijd leven in ellende, en ze geloven zelf aardig gevonden te worden.
 • Probeer gevoelig te zijn voor hun gevoelens. Zet jezelf in hun schoenen. Deze persoon kan gewoon eenzaam en op zoek naar een vriend. Dit kan ervoor zorgen dat ze worden zeker weet hoe te handelen voor u als hun ware zelf, die kan worden verward als ongewenste eigenschappen.
 • Als je ze direct te confronteren, probeer dan het beoefenen van wat je gaat zeggen in de voorkant van een spiegel.
 • Vertel ze recht omhoog "Ik wil niet bevriend met je zijn. En ik hou niet van jou".
 • Als geen van je vrienden als hem / haar gewoon gaan plaatsen die hij / zij niet willen (als hij / zij is bang voor hoogtes, gaan op de top van het klimrek.) Ook nooit geef hem / haar je # en dont vertellen ze geheimen want als ze achter de waarheid, zullen ze iedereen vertellen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat je zegt. Woord reist, en andere mensen kunnen niet tot u spreken als ze denken dat je onbeleefd of gemiddelde geweest. Kies je woorden zorgvuldig.
 • Als u te maken met iemand die heeft een oogje op je, is het het beste om vooraf en duidelijk je hebt geen gevoelens voor hen. Het zal voorkomen dat latere beschuldigingen van "spelen met hun gevoelens."
 • Niet onder-schatten de 6-degrees of separation spel. Branden niet uw bruggen-leven is lang en cirkels zijn klein.
 • Wees ervan bewust dat je andere relatie kan worden beïnvloed als u probeert om zich te ontdoen van hen. Is een goede vriend van je dicht bij deze persoon? Proberen om zich te ontdoen van hen kan je relatie beïnvloeden met je vriend.