Wkanl

Hoe om te gaan met het verlies van een goede vriend

Het is altijd moeilijk om een ​​vriend te verliezen. Door het volgen van deze instructies, echter, hopelijk vind je wat begeleiding te vinden om u te helpen door het proces.

Stappen

Hoe om te gaan met het verlies van een goede vriend. Zorg ervoor dat u uw vriendschap leiden tot dit punt, proberen duidelijk te maken tussen u beiden dat als er iets is wat je te storen over hen hebben een gesprek dat eindigt met een goede oplossing.
Hoe om te gaan met het verlies van een goede vriend. Zorg ervoor dat u uw vriendschap leiden tot dit punt, proberen duidelijk te maken tussen u beiden dat als er iets is wat je te storen over hen hebben een gesprek dat eindigt met een goede oplossing.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u uw vriendschap leiden tot dit punt, proberen duidelijk te maken tussen u beiden dat als er iets is wat je te storen over hen hebben een gesprek dat eindigt met een goede oplossing.
 2. 2
  Accepteer de waarheid. Als hij of zij praat over anderen achter hun rug, is je vriend praat over jou. Er zijn geen uitzonderingen op.
 3. 3
  Maak een paar andere vrienden. Dit is moeilijk als je verlegen bent, maar het geeft je een veel schaamte later op te slaan als u iemand om met te zitten tijdens de lunch en in de ochtenden nodig.
 4. 4
  Neem afstand van je "beste vriend". Kennelijk heeft hij of zij reeds heeft hetzelfde gedaan voor u of anders zou je hier niet zijn.
 5. 5
  Laat niet de "breuk" te zetten in een gevecht. Je vriend zal hoogstwaarschijnlijk zo kwetsend mogelijk, een opsomming van al je fouten en een aantal die zeer waarschijnlijk niet bestaan. Begin niet met ruzie of wijzen op zijn of haar gebreken. Neem het allemaal in stride en zeg dit als je niet weet wat te zeggen: "Het spijt me dat alles bleek deze manier, je hebt het duidelijk hoe je je voelt gemaakt en ik zal niet meer lastigvallen." Dan laat de situatie.
 6. 6
  Maak een vredesakkoord zo snel als je kunt. Je vriend weet een heleboel dingen over u die u niet wilt verspreiden rond en vice versa. Doe dit niet om te zetten in een oorlog.
 7. 7
  Probeer niet te denken over het verleden met deze vriend. Denken over het verleden zal gewoon voelt u zich meer eenzaam.

Tips

 • Niet over het analyseren van de relatie na het voorbij is.
 • Als uw ex-vriend probeert om weer met je praten, luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft. Ze kunnen echt spijt, maar alvorens hen een tweede kans te controleren of ze kon echt een goede vriend te zijn. Gewoon op zijn hoede. Hoeft niet opnieuw in dezelfde val.
 • Als je nog steeds het gevoel onhandig een paar dagen nadat je vrienden ontbreken in uw leven bent, maak je geen zorgen, het is perfect in orde. Het is ook goed om ze te hebben aan de achterkant van je geest, maar gewoon ze niet naar voren brengen van een stuk.
 • Als je vriend wil dat je om hem te verlaten of haar alleen, dan met alle middelen, doen.
 • Alles wat mensen zeggen bedoeld is om een ​​emotionele reactie of het nu goed of slecht triggeren. Dingen niet ter harte nemen die worden gezegd tijdens een 'break-up', dit zou permanent litteken u. Gewoon ontspannen en neem het allemaal in stride.
 • Lijken zo gelukkig mogelijk wanneer je vriend je kunt zien.
 • Huilen nooit voor hem of haar. Het maakt het alleen maar moeilijker voor hem of haar.

Waarschuwingen

 • Als je zelfmoordneigingen ontwikkelen, hulp te krijgen, dit zal niet uw ex-beste vriend me te maken.