Wkanl

Hoe te krijgen over het verlies van een beste vriend

Vrienden komen en gaan, of het nu vecht, bewegen, of iets anders, en soms kan het moeilijk om verder te gaan zijn. Hier zijn een paar tips:

Stappen

Hoe te krijgen over het verlies van een beste vriend. Als deze vriend wil niets met je te maken, om welke reden, is er een.
Hoe te krijgen over het verlies van een beste vriend. Als deze vriend wil niets met je te maken, om welke reden, is er een.
 1. 1
  Als deze vriend wil niets met je te maken, om welke reden, is er een. Het kan als fake, dom en belachelijk zijn als deze persoon kan zijn geweest, maar respecteren zijn of haar beslissing om een ​​deel van je leven niet meer.
 2. 2
  Zelfs als je niet meer vrienden met deze persoon, nooit vergeten de geweldige herinneringen die je hebt gehad. Alles gebeurt met een reden, maar weet dat deze verandering is voor het beter, zelfs als het niet lijkt alsof het op het moment.
 3. 3
  Mensen veranderen. Het is een feit van het leven en er is geen ontkomen aan. Een jaar, mag je de beste vrienden met deze persoon, en de volgende zijn, kunnen ze volledig hebben veranderd. Weet alleen dat ze iets geweldigs hebben verloren, en dat ben jij. Je moet er zeker van zijn en weten dat je bent een geweldig persoon.
 4. 4
  Dingen doen om je gedachten af van dit verlies.
 5. 5
  Word lid van een club, of een hobby groep. Dit is een geweldige nieuwe manier om vrienden die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen die je bent te maken. Het is ook een goede manier om over het verlies van iemand die ooit zo'n groot deel van je leven was.
 6. 6
  Als ze niet wilt dat uw vriend, dat is zeker hun verlies en dat hun probleem om te gaan met zou moeten zijn, niet de jouwe zijn.
 7. 7
  Begrijp dat zoveel als je kunt wilt en iemand houdt, de tijd echt kan helpen vervagen dingen totdat ze zijn te ver weg om een tweede gedachte te geven.
 8. 8
  Overwegen om een aantal van uw huidige vrienden beter te leren kennen.
 9. 9
  Als ze afgestapt, zou je kunnen proberen om contact te houden. Er zijn vele websites, zoals MySpace of Facebook, die kunnen helpen met dat, evenals door middel van e-mail en elkaar bellen.
 10. 10
  Weet dat als je een vriend verliest, kunt u een nieuwe te krijgen.
 11. 11
  Bedenk ook dat als ze niet willen de energie te steken in het zijn uw vriend, je mag niet meer dan ze doen schelen.
 12. 12
  Als je een vriend verloor meer dan een strijd, als van hen te vertellen hoe je je voelt, en zij zullen u niet vergeven, het is hun verlies. En als ze je niet kunnen begrijpen dan zijn ze niet een echte vriend moeite waard.
 13. 13
  Verblijdt u in hoe diep u de zorg voor mensen en iemand vinden die een medelevende vriend zoals jij nodig!
 14. 14
  Vergeef jezelf en ga verder. Er is geen gebruik slaan jezelf als het gaat om fouten uit het verleden.