Wkanl

Hoe zich te ontdoen van een van je vervelende vrienden

We af en toe vrienden met iemand die we graag in eerste instantie te worden, maar al snel beginnen te vervelend. Je wilt niet om hun gevoelens te kwetsen, maar u niet wilt hangen om hen voor te veel langer, ook niet. Probeer het gebruik van deze strategie om u te helpen oplossen van deze lastige situatie.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een van je vervelende vrienden. Zoek uit wat ze een hekel.
Hoe zich te ontdoen van een van je vervelende vrienden. Zoek uit wat ze een hekel.
 1. 1
  Zoek uit wat ze een hekel. Doe alsof je bent echt geïnteresseerd in hen, en blijven praten over hen om hen totdat ze echt ergeren.
 2. 2
  Zitten met andere vrienden tijdens de lunch. Het houden van uw afstand tot de vervelende vriend kan hen helpen de hint die je niet wilt hangen.
 3. 3
  Geef een andere vriend een codewoord of een vooraf afgesproken signaal dat betekent "laat vertrekken!" Gebruik dit signaal wanneer je nodig hebt om iemand in een sociale omgeving sloot.
  • Tekst uw vriend of hoest luid. Kijk niet onnatuurlijk.
  • Krijg een andere goede vriend te bellen u uitleggen een noodsituatie. Laat uw nood lijken te ernstig of de persoon met wie je noodlandingen kunnen ongerust.
 4. 4
  Vertel de "irritante" je moet vertrekken.
  • Vertel hem dat je in een haast om ergens te komen. Of ze bieden te taggen mee zeggen: "Nee, bedankt. Het moet alleen worden gedaan omdat het persoonlijke (zonder vragen). Sorry. '
 5. 5
  Toon uw gebrek aan belangstelling voor de voortzetting van de vriendschap door te handelen in een niet-reagerende "zombie-achtige 'manier. Een paar eenvoudige manieren om dit te doen kan niet lachen om hun grappen, doen alsof dat je niet te luisteren naar hun verhalen of vragen of het houden van een koude, uitdrukkingsloos gedrag.
  • Wanneer ze met je praten, zijn druk met andere dingen en doen alsof je luistert niet. Ook kunt u proberen het onderbreken van hen en te praten over een van de dingen die ze niet willen.
 6. 6
  Hangen met iemand die je leuk vindt vaak (dus je hoeft niet een andere vervelende persoon) dat ze niet kunnen staan.
 7. 7
  Verwarren of speelgoed met de vervelende persoon. Spreken in een andere taal, zingen, of als ze het maken van ongewenste telefoontjes, ofwel ze blokkeren of iemand anders om het te beantwoorden.
 8. 8
  Einde van de vriendschap. Als er niets anders werkt kan het best zijn om gewoon vertellen de vervelende vriend die je niet wilt vrienden meer zijn.

Tips

 • Doen hun telefoontjes niet beantwoord. Uiteindelijk zullen ze ofwel opgeven of confronteren u. Wees voorbereid op beide reacties.
 • Probeer het super voor de hand dat u probeert te ontdoen van hen niet te maken. Het wordt je in allerlei problemen zoals confrontaties.
 • Behandel mensen hoe je zou willen worden behandeld. Speel geen spelletjes met emoties van mensen. Vind een manier om te zeggen dat je niet het gevoel de vriendschap werkt.
 • Begin tijd doorbrengen met andere mensen en stop met inbegrip van haar in de kleine dingen. Ze zal dan voelen ongewenst en zal beginnen opknoping uit met andere mensen ook.
 • Niet verspreiden geruchten over hen of niet iets vanzelfsprekend betekenen of anders kunt u een slechte reputatie krijgen.
 • Als de vervelende persoon is goed voor je, wees vriendelijk voor hen. Hier is de woorden die je gebruikt als je ze wilt sloot rechtdoor:
 • En als ze je volgen, ongeacht wat je hoeft.......... probeer dit als er iets te doen zoals het opruimen zeg zachtjes je ergens verlaten dus als ze zeggen dat je ze gedumpt je hebt een excuus
 • Niet handelen bratty of snotterig omdat je "vriend" zou een slechte gerucht over u verzendt.
 • "_______, Het spijt me, maar je weet... Soms zijn de dingen die je doet kan een beetje irritating.I denk niet dat we vrienden zijn veel langer. We zijn altijd constant elkaar afstoten. Je bent cool en alles behalve Ik denk niet dat we zijn compatibel. Bedankt voor de vriendschap die we hadden, je bent een een van een soort persoon. Blijf kijken en je zult iemand in afwachting van uw vriendelijkheid;) vinden "
 • Brag veel.
 • Praten echt luid en hinderlijk.
 • Waarnemend snobistisch misschien zet ze af.

Waarschuwingen

 • Het is zeer belangrijk dat u beperkt uw haat tegen deze persoon en niet te gaan over de top. Als je blijft acteren onbeleefd jegens hen, kunnen ze het woord of andere mensen zou aanslaan als ze zien dat je ruzie in het openbaar te verspreiden. Dit kan geven u de reputatie van een gemiddelde eikel.
 • Zorg ervoor dat je dit niet doen rond de vrienden die je wilt of ze geïrriteerd zou kunnen krijgen op je af.
 • Ook bewust zijn dat dit gedrag is een soort bestrijden van brand met vuur en kunnen niet altijd goed werken in het einde.