Wkanl

Hoe om te gaan met een beste vriend het snijden van de vriendschap voor goede

De meeste mensen kunnen eerlijk zeggen dat 'breken is een moeilijk ding om te doen. " We denken vaak van deze als het gaat om relaties, maar we kunnen dit ook uitbreiden naar relaties met vriend of "vriendschappen." Bij een groot deel van je leven draait rond een bepaald persoon, is het moeilijk om te wennen aan het leven zonder hen. Hier zijn slechts een paar stappen te helpen omgaan met een verlies.

Stappen

Hoe om te gaan met een beste vriend het snijden van de vriendschap voor goede. Praat met iemand over het probleem.
Hoe om te gaan met een beste vriend het snijden van de vriendschap voor goede. Praat met iemand over het probleem.
 1. 1
  Praat met iemand over het probleem. Het zou een andere vriend, een ouder, een schoolbegeleider etc. Afwijzing is moeilijk te behandelen en hebben van iemand er om je gevoelens te valideren kunt u vaak helpen door het proces te zijn. Zelfs gewoon ontluchten is goed.
 2. 2
  Zoek een creatieve uitlaatklep om je gevoelens te uiten. Vele malen is het een geweldig idee om te investeren in muziek, schrijven of zelfs kunst. Van de ergste van ervaringen een komen een groot stuk van het werk.
 3. 3
  Vrijwilliger. Het helpen van iemand in nood kan maken van je eigen problemen lijken veel meer triviaal vergeleken.
 4. 4
  Word lid van een club of groep. Hebben iets te maken kan je focussen uit het verliezen van je vriend terwijl je nieuwe vrienden te maken. Het is geweldig om nieuwe vrienden. Als je moe van dezelfde oude oninteressante vrienden, voldoen aan een aantal nieuwe op het web of op een ethische online ontmoetingsplek.
 5. 5
  Lees een goed boek of kijken naar een goede film. Dit zal helpen om uw gedachten te verzetten.
 6. 6
  Als je vriend vertelt u dat u beiden gaat om uit elkaar te gaan, neem dan niet huilen. Het maakt het moeilijker voor hem of haar en zal niet win je geen sympathie.
 7. 7
  Vertel gewoon jezelf keer op keer dat hij / zij was nooit je vriend om mee te beginnen. Een echte vriend is voor altijd en is op zoek naar uw belangen.
 8. 8
  Blijf niet stilstaan ​​bij de negatieven, kijken naar de positieve en leren wie je echte vrienden zijn. Goede vrienden zijn moeilijk te vinden, maar ze zullen de mensen die u zullen helpen door een moeilijke tijd.

Tips

 • Vrienden verdwijnen in kennissen en bekenden uit te groeien tot vrienden. Vergeet niet niets duurt eeuwig.
 • Sommige mensen komen in ons leven voor een reden, beter te helpen ons het soort mensen wij zijn te begrijpen. Zie dit niet als een slechte zaak, maar als een les die u kunt toepassen op de volgende persoon die u probeert om vriendschap te sluiten.
 • Als je op een social networking site zoals Twitter, Facebook of Myspace, geen dingen over hoe slecht van een vriend die persoon was om je post. Op het einde als het eenmaal is geplaatst op het internet is het daar altijd.
 • Als je moet huilen, proberen om wat tijd alleen te vinden en dan uitschelden uw ogen uit. Het is goed om te huilen.
 • Ga niet te ver, maar proberen uit te vinden wat er gebeurd is tussen jullie twee, of het nu jouw schuld of die van hen zijn, in ieder geval je zult begrijpen elkaar en elkaar helpen herstellen van de vriendschap.

Waarschuwingen

 • Klaag niet over je oude vriend aan mensen die nog steeds bevriend met hen of proberen om vervelende / kwaadaardige geruchten te verspreiden als een vorm van wraak.
 • Niet onophoudelijk praten over je oude vriend aan andere mensen. Dat kan dragen dunne snel en om hem / haar in ieder behoud laat zien dat je nog steeds denkt over die persoon.
 • Niet handelen onvolwassen over. Als mensen hebben we de neiging om te proberen een oorlog met mensen te maken. Het beste is gewoon om te laten gaan van dingen, en wat er gedaan wordt al gedaan.
 • Niet lastigvallen van de andere persoon. Als de dingen te ver, kan dit leiden tot ernstige gevolgen. Wees de beter mens en laat ze niet naar jou.