Wkanl

Hoe om oude vrienden online vinden

Hebt u al contact met vroegere vrienden kwijt? Geen adres, telefoonnummer en geen manier om ze te e-mailen? Nooit bang, er zijn manieren om ze te vinden opnieuw!

Stappen

Hoe om oude vrienden online vinden. U zult voor-en achternaam van de persoon nodig heeft.
Hoe om oude vrienden online vinden. U zult voor-en achternaam van de persoon nodig heeft.
 1. 1
  U zult voor-en achternaam van de persoon nodig heeft. Dit kan lastig zijn als ze trouwden en veranderde hun naam, dus als je weet dat andere info zoals middelste naam of mogelijke locaties waar uw vriend heeft / zou leven, zal dit van pas komen.
 2. 2
  Probeer het invoeren van de naam van de persoon in een gratis personen-zoekmachine, samen met de mogelijke locatie. Een voorbeeld zou zijn http://find-people-free-search.com.
 3. 3
  Probeer posting op een gratis message board dat wordt gemodereerd door "search engelen" of vrijwilligers met bijzondere mensen zoekfuncties. Doe in een verzoek en ze gaan op zoek naar jou. Een voorbeeld zou zijn http://consumer-warning.org/lost-friends-board.
 4. 4
  Als je ging naar school met de mensen die u zoekt (of u weet waar ze heen gingen).
 5. 5
  Probeer het gebruik van facebook! Ze zouden een account hebt aangemaakt op daar. Of probeer MySpace. De meeste mensen hebben een MySpace.
 6. 6
  Tenslotte (en dit is de duurste optie) kunt u naar, kijken iemand omhoog en kopen hun records. Dit kan zedendelinquent informatie, achtergrond controleren, namen van huisgenoten, familieleden en buren, alsook telefoonnummer, adres en informatie over de functie omvatten.

Tips

 • Een gemakkelijke manier om gewoon mensen kijken is om naar een zoekmachine en type "hun naam hier" met aanhalingstekens omdat het de neiging om specifieke resultaten te verfijnen.
 • Heeft een uitstekende telefoonboek. Typ de naam van de persoon en de vermoedelijke toestand waarin ze leven-het kan u voorzien van een grote hoeveelheid informatie.

Waarschuwingen

 • Dit is geen goed idee voor de jacht van je ex, ex van je partner, mensen die je haat in het algemeen, en in deze gevallen kan leiden tot meer kwaad dan goed.
 • Je vrienden zou niet willen spreken u-en misschien ook afvragen waar je de informatie opgehaald uit, vooral als het was niet-beursgenoteerde.

Dingen die je nodig hebt

 • Vrije tijd om uw zoekopdracht te streven
 • Papier en potlood
 • Mogelijk geld (als inkoop informatie)