Wkanl

Hoe je over wordt weggelaten

Je vrienden zijn niet opgeroepen voor een tijdje, en je zit thuis met een zak chips soaps of re-runs, of iedereen iets te doen of ergens heen, waar je niet krijgen om te doen of ga naar... heb je een zaak van denken je wordt buitengesloten. Iedereen krijgt soms weggelaten. Of het nu door de beste vrienden, nieuwe vrienden, of boy / vriendinnen. Hier is hoe om te gaan met het.

Stappen

Hoe je over wordt weggelaten. Zorg ervoor dat je niet overdrijft.
Hoe je over wordt weggelaten. Zorg ervoor dat je niet overdrijft.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je niet overdrijft. Vaak kan je denkt dat je alleen bent, als misschien uw vrienden zijn ziek of zelfs op dezelfde manier voelen.
 2. 2
  Probeer om te worden betrokken bij mensen door te vragen "wil dit weekend iets te doen? ' of 'Wil je met me?' (Maar ze nooit vragen 'wat ze doen' en zinspelen op het feit dat je zou willen worden opgenomen).
 3. 3
  Boodschap je vrienden iets simpels als "hey, wat heb je gedaan? ' Of "Ik dacht dat ik zou de tekst u, want het is al een tijdje". Als ze antwoorden met een mooie en vriendelijke respons, de meeste kans dat ze zich voelen op dezelfde manier. Als ze antwoorden met een korte of verre bericht, probeer dan het maken gesprek met hen. Als ze nog steeds niet reageren zoals ze zouden normaal gesproken, niet duwen.
 4. 4
  Organiseer een dagje uit met vrienden, of het nu bowling of schaatsen of zelfs de films, iets dat iedereen leuk vindt en dat je kunt chatten tijdens of na. Wees vrolijk en gelukkig naar je vrienden terwijl je onderweg bent.
 5. 5
  Als deze mensen niet willen om te hangen, vinden andere mensen om vrienden te zijn met. De enige manier om vrienden te maken is door het verkrijgen en te praten met mensen.
 6. 6
  Als je niet kunt, dan maak andere plannen; jezelf bezig met iets anders. U kunt proberen de ontspanning methode, die zou zijn om een ​​lang bad nemen, en maken het echt heel leuk met bubbels en alles. Probeer ook kijken naar een gelukkige tv-show. U kunt de "drukke" benadering, dat is door het bezetten jezelf met banen, zoals babysitting proberen. Het zou echt krijg je geest uit het ding dat je uitgesloten.
 7. 7
  Evenementen plannen voor de toekomst. Sluiten niet uit je vrienden dat je niet uit te nodigen, maar dringen er gewoon andere mensen. Het zal hen verrassen en laten zien dat je andere vrienden, ook.
 8. 8
  Doe wat je gelukkig maakt. Probeer zelf overgeeft, als het krijgen van je haar of nagels gedaan. Gaan winkelen. Doe iets waardoor je je beter voelt over jezelf.
 9. 9
  Tonen ook mensen een unieke truc of iets wat je kunt doen dat iemand anders niet kan doen, zal dit hen meer interesseren.
 10. 10
  Niet ooit het gevoel dat er iets mis is met je, want je wordt uitgesloten. Je moet niet proberen om jezelf te veranderen voor iemand anders. Het is de andere persoon probleem, niet de jouwe.
 11. 11
  Het kan zijn dat jij en je vrienden nodig hebt om weg te zijn voor een tijdje, maar je zult snel de relatie die je voorheen deed.
 12. 12
  Breng tijd door met familie! Praten aan de telefoon om lange afstand leden.

Tips

 • Vergeet niet, wil je niet de hele tijd met dezelfde mensen. Ontmoet nieuwe mensen en niet altijd "in hun gezicht."
 • Vaker wel dan niet, als je zijn weggelaten door een groep "vrienden" ze zijn niet het soort mensen die je willen tijd doorbrengen met. Echte vrienden zullen onder u, en als er iets omhoog komt, zal bellen en vertellen u het probleem, zonder schijnbare als een nep.
 • Als iemand anders wordt weggelaten, dan stap uit de cirkel en ze eerst compliment over iets. Vraag hen hoe ze doen. Dan zullen ze denken dat je een goede vriend en waarschijnlijk aan uw zijde vaker, wetende dat u betaalt aandacht aan hen.
 • Nooit grapjes over iets dat beschamend voor iemand. Zeker niet in de voorkant van een grote groep. Dat zal de persoon gek maken. Niemand houdt ervan om te schamen. Het maakt hen nederig en klein te voelen.
 • Als je wordt buitengesloten, vind iemand in de groep die je het dichtst ook en gaan naar hun kant en beginnen ze te praten. Zeg iets als 'hey, wat is er?'
 • Maak jezelf nuttig, schoon uw kamer of speel een computerspel of een bordspel. Op deze manier bent u het uitbreiden en het uitoefenen van je geest en de tijd zal sneller voorbij.
 • Kan niet organiseren van een dagje uit? Probeer een nacht in! Nodig uw vrienden over en het opzetten van de lounges en kussens voor een luie nacht inch Huur een paar te veel DVD's van verschillende genres. Neem sommige frisdrank en snacks.
 • Als op Facebook of Insta-gram ofzo, en iemand een foto, hetzij als het of commentaar op geven. Iedereen vindt het leuk als anderen commentaar op hun foto's, omdat de meeste van de tijd die mensen zijn te lui om commentaar te geven. Het zal laten zien dat ze nam de tijd om te reageren, en de persoon zal zich speciaal voelen en graag de commentator meer.
 • Als je niet kan achterhalen wat er mis is, en als je nodig hebt om iets te veranderen, vraag mensen die je elke dag zien. Get meerdere adviezen. Hebben de mensen op te schrijven wat ze denken, dan vergelijken met lijsten. Het is altijd een goed idee om te vragen. Wie weet? Je zou iemand die niet zal u het gevoel buitengesloten te vinden.
 • Compliment mensen voor hun vrienden. Zij zullen zich veiliger voelen en het gevoel dat ze passen goed. En ze gaan naar populaire voelen... die iedereen houdt van te voelen.
 • Iedereen houdt van aandacht. Vergeet niet dat.
 • Raadpleeg inside jokes toen in grote groepen aan iemand. Dat iemand die de inside joke met u een nauwere band te voelen voor jou. Ze zullen denken dat je betere vrienden met hen dan jij bent, en dat is altijd goed.
 • Probeer het hebben van een sleepover met je nieuwe vrienden (of betere vrienden) beter te voelen.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat er iets mis is met je, omdat iemand niet het gevoel dat je het zien. Het betekent niet dat ze niet zoals u of bent wreed. Maar als ze blijven doen met ze praten.
 • Laat je niet achter zijn / haar schouder te veel, het zal je ze echt boos!
 • Niet hog. Vrienden houden niet van dit en dit kan de reden zijn dat ze niet rondhangen met je veel te zijn.
 • Bepaal waarom mensen niet zullen rondhangen met je. Is er een reden? Iets wat je kunt veranderen? Maar, niet veranderen wie je bent. Als ze niet willen om te hangen met je proberen om een ​​aantal nieuwe vrienden te maken. Als ze niet willen om te hangen met je, dat is hun verlies.