Wkanl

Hoe om te gaan met het verlies van een vriend

Het verliezen van een vriend kan echt moeilijk, vooral als het niet de schuld van je eigen. Zelfs al zou je verdrietig voelen, beseffen dat het niet het einde van de wereld. U krijgt dan het en je zult nieuwe vrienden maken. Maar als je echt het gevoel te triest om nieuwe vrienden te maken, kunt u proberen om met de vriend die je verloren. En altijd weet dat die vriend was niet een echte vriend anyways.

Stappen

Hoe om te gaan met het verlies van een vriend. Neem de tijd om te treuren over uw verlies.
Hoe om te gaan met het verlies van een vriend. Neem de tijd om te treuren over uw verlies.
 1. 1
  Neem de tijd om te treuren over uw verlies. Deze grote verandering in je dagelijkse leven om niet over die vriend als een onderdeel van het. Huilen, schreeuwen in een kussen, schreeuw, het kussen raakte, speelt de muziek op zijn luidst mogelijk. Doen wat nodig is om het verdriet, woede, woede, teleurstelling etc. uit je systeem. Laat het uit, zodat je op kunt van deze destructieve gevoelens en zodat u kunt ophouden haven negativiteit die je zal blijven uitvoeren als je het niet loslaten.
 2. 2
  De persoon die jou heeft gekwetst kunnen beweren dat je de arme vriend zijn geweest. Denk aan de mogelijkheid dat je kan hebben bijgedragen aan de situatie. Worden echt met jezelf. Was je een slechte vriend?
 3. 3
  Na het geven van jezelf wat tijd om te rouwen de vriendschap, stoppen met denken over het de hele tijd. Het kan je gek maken. U kunt nooit weten wat er gebeurd is, of waarom je vriend in de steek laten. U kunt nooit weten waarom je niet beseffen wat voor soort persoon was dit in de eerste plaats. U kunt beginnen te vrezen, het maken van vrienden vanwege het risico dat u wordt opnieuw verraden. Het is tijd om deze gedachten te stoppen.
 4. 4
  Als u vindt dat u denkt over de persoon die je gekwetst heeft, stop dan onmiddellijk. Haal even diep adem en gebruik je innerlijke stem om iets positiefs te herhalen. Bijvoorbeeld: "Ik ben een goed mens. De wereld is vol van goede dingen voor mij." Herhaal dit elke keer dat u vindt dat u denkt over het verleden.
 5. 5
  Zoek een nieuwe hobby, activiteit of regelmatige sociale gebeurtenis. Niet zitten en snikken onophoudelijk. Doe iets pro-actief en levendig om je geest en ziel afleiden. Stoppen met kniezen en hervat uw weg in het leven. Gaan winkelen, trakteer uzelf op een ijsje bij uw plaatselijke restaurant, of ga en spelen een sport. Neem een ​​hobby of stel jezelf een uitdaging, zoals een 5000 stukjes puzzel of het verslaan van de computer op een spelletje schaak.
 6. 6
  Word lid van een club. Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijg enorm veel nieuwe vrienden meteen.
 7. 7
  Vindt een nieuwe vriend. Er is altijd wel iemand nieuw. Praat met mensen over school, universiteit, werk of in uw buurt. Praat met mensen die je nog nooit echt gesproken voor en u kunt aangenaam verrast. Wees aardig en vriendelijk, maar niet overdreven vriendelijk de eerste keer dat je ze benadert. Ga gewoon op en zeg "Hallo" of zoiets, en probeer nonchalant te handelen. Als je begint te praten met elkaar, handelen niet al te popelen om vrienden te snel zijn. Wees gewoon jezelf en ongedwongen verblijf. En neem het rustig en langzaam - gewoon omdat je hebt verloren een vriend betekent niet dat je moet rennen naar buiten en zoek een andere vervanger. Vriendschap ontwikkelt zich in de tijd en moet een zorgvuldige keuzes en goed verzorgen.
 8. 8
  Vermijd het besteden tijd te denken aan manieren om uw vroegere vriend jaloers te maken. Dit zal alleen maar je verdrietig en wanhopig kijken en het alleen maar veert op jezelf. Wraak fantasieën kan uw treurige kant te vermaken, maar ze zijn een pure verspilling van energie en graven een dieper niveau van verdriet en inactiviteit voor u. Als u probeert om wraak te nemen, zal het heel moeilijk zijn als je wilt vrienden met hem of haar weer te maken. Zie stap 1 nogmaals als je jezelf vallen in deze val.
 9. 9
  Houd een ongedwongen relatie met je ex vriendin. Wanneer u uw vroegere vriend rond, doe niet zo zuur of smerig. Als hij of zij tegen je praat, niet negeren uw vroegere vriend. Zeg gewoon hoi terug en als je nog niet wilt een lang gesprek hebben, beleefd zijn en gewoon excuseren jezelf. Het hebben van een afspraak of een huiswerkopdracht te voltooien zijn goed genoeg excuses.
 10. 10
  Niet geruchten verspreiden over de persoon, of er over te praten met iedereen. Niemand zal je vriend willen zijn als ze ontdekken dat je praat over mensen achter hun rug.
 11. 11
  Smile! Vinden dingen te lachen. Doe iets voor iemand, zamelen geld in voor het goede doel door het doen van een sponsorloop, dingen doen die je weer gelukkig maken. Realiseer je dat je niet deze persoon om u gelukkig te maken nodig hebt, en het is niet het einde van de wereld nu dat ze zijn gegaan. Het is een van de lessen van het leven en er moet een kern van wijsheid in wat er voor u om te leren van zijn.
 12. 12
  Leren dat je leven is nog niet voorbij - Dit is de belangrijkste les. Stop niet uitgaan met andere vrienden, of neem het uit op hen. Doorgaan alsof alles normaal is, en het zal normaal voelen. Binnenkort zult u alles vergeten over deze persoon, of in ieder geval, in staat zijn om te denken van hen, zonder eenzaamheid, bitterheid, of verdriet.
 13. 13
  Vergeet niet dat bij elke einde, is er een nieuw begin. Dat betekent dat, er is tijd om je leven te gaan in de gewenste richting. Verwen uzelf en hangen met nieuwe interessante mensen.
 14. 14
  De wereld lijkt haar uit de hand wanneer je verliest de beste vriend die je hebt na een langgerekte vriendschap, maar het doet niet. Je geconfronteerd met een onderling overleg van het houden van elkaar voor een tijdje, maar de echte vraag is. Kunt u beide gezicht niet tegenover elkaar? Doe wat je kunt om over het gevoel. Het is wat zal houden ga je in dit leven.

Tips

 • Als je nog steeds het gevoel onhandig een paar dagen nadat je vriend ontbreekt in je leven, maak je geen zorgen, de OK. Het is ook OK om ze te hebben aan de achterkant van je geest, maar gewoon ze niet brengen veel.
 • Blijf sterk! Als deze persoon deed slecht was, niet accepteren ze terug als een vriend. Als hij of zij smeekt of belooft een goede vriend te zijn, blijf standvastig tenzij je dat deze persoon is echt veranderd of je voelt dat het verkeerd zou zijn om niet te. Wees niet zwak is, zal je alleen kijken en worden behandeld als een deurmat!
 • Laat deze vriendin weten dat je overstuur bent want dan hij / zij zou kunnen denken dat hij / zij heeft gewonnen. Of, kan uw vroegere vriend eenvoudig worden geïrriteerd te denken dat je nog steeds haven een verlangen naar vriendschap met hen en in het verspreiden van kwaadaardige roddels over u kan worden uitgelokt.
 • Laat deze persoon denkt dat je bent jezelf te laten gaan omdat je twee zijn geen vrienden meer. Dit is onvolwassen en zelfdestructief gedrag dat alleen invloed op u en uw toekomstige vooruitzichten voor andere vriendschappen. Mensen niet omdraaien en redden genieters, dus probeer niet om vast te houden aan een dergelijke fantasie.
 • Als je je realiseert dat ze vooral gebruiken om zichzelf te verbeteren, of proberen om je slecht voor het beëindigen van de vriendschap voor je eigen goed te voelen, laat je niet het gevoel van wroeging en de gedachte van het gaan terug te gaan door je hoofd. Het is niet de moeite waard voor u om opnieuw en weer gekwetst in die pijnlijke cyclus.
 • Als het echt wil, dan maak vrienden met hen opnieuw. Als de strijd was dom en je voelt het was, is het mogelijk dat ze het gevoel dat het te. Beginnen door zich te verontschuldigen een paar dagen na het gevecht en laten hen alleen dan. U kunt dit doen een of andere manier, zoals e-mail of telefoon. Niet vergelden. Als ze nee zeggen, dan weet je wat je kon deed.