Wkanl

Hoe u uw relatie te laten werken

Heb je problemen met je liefje, of gewoon willen om Spice up your gezonde relatie? Relaties vergen tijd en inspanning, of uw liefde is op de rotsen of je bent in de zevende hemel. Als je bereid bent om in het werk bent, kan deze eenvoudige tips helpen uw liefde te nemen naar een nieuw niveau.

Stappen

Hoe u uw relatie te laten werken. Kijk door de voorruit, niet de achteruitkijkspiegel.
Hoe u uw relatie te laten werken. Kijk door de voorruit, niet de achteruitkijkspiegel.
 1. 1
  Erachter te komen of je relatie redden waard. De trieste waarheid is dat veel relaties hun houdbaarheidsdatum zijn gepasseerd - als u probeert om hen te redden, zul je alleen maar uiteindelijk raken gewond. Er is geen eenvoudige truc om deze vraag te beantwoorden, je zult in je hart weet als je met "de ene" of gewoon "degene die ik heb zijn dating voor vijf jaar, dus ik kan net zo goed de stok met het." Hier zijn een aantal rode vlaggen om u te laten weten dat je relatie kan worden het naderen van een doodlopende weg:
  • Als een van jullie of beide hebben een geschiedenis van ontrouw aan elkaar, dan is de schade die je hebt gedaan kan worden dan repareren.
  • Als je merkt dat je voortdurend aangetrokken tot andere mensen, of zelfs fantaseren over dating een andere persoon, dan heb je misschien dat gevoel voor uw huidige liefde belang verloren.
  • Als u vermoedt dat uw geliefde alleen maakt je niet wilt een beter persoon te worden. Als er niets over de relatie maakt je wilt groeien, dan heb je misschien te zelfgenoegzaam geworden voor die vonk te verlicht blijven.
  • Als je in de relatie omdat je bang bent om alleen te zijn of omdat je niet denkt dat je kunt veel beter doen bent. Dit is een teken dat je je meer angst dan liefde.
  • Als je weigert om ooit uw significante andere te verlaten, omdat "het zou hem pijn / haar te veel." Hoe langer je wacht om het afblazen, hoe meer pijn je geliefde zal men, en als je weet dat het gewoon niet goed voelt, dan ben je niet doen van uw significante andere geen gunsten door rond plakken.
  • Als u bang om uw significante andere om nieuwe vrienden of familieleden in te voeren zijn, omdat je bang bent zullen ze niet opschieten. Wil je echt om iemand die je niet kan laten zien aan je vrienden en familie op heden? Het is een ding als uw significante andere is gewoon verlegen, maar als hij of zij niet kan opschieten met iemand anders in je leven, kan het een deal-breaker.
 2. 2
  Kijk door de voorruit, niet de achteruitkijkspiegel. Om vooruit te komen in je relatie, je moet absoluut stoppen geobsedeerd over uw dierbare verleden - evenals uw eigen. Als u ook bent opgehangen op de vraag of hij nog gaga over zijn ex van de middelbare school, of als uw oude ex is dating iemand nieuw, dan zul je nooit in staat zijn om je band te versterken.
  • Vermijd te veel vragen over uw dierbare relaties uit het verleden, en zeker spionage voorkomen door zijn dingen of zoek online naar tips over zijn verleden. Niet alleen zal dit je bang voor geen enkele reden, maar als hij erachter komt, zal het niet goed spreken van je vertrouwen voor de nieuwe relatie.
  • Als voor uw eigen exen, hoeft u niet contact af te snijden met hen, tenzij het nodig is, maar probeer om contact te minimaliseren, vooral als je het starten van een nieuwe relatie.
 3. 3
  Deel je passies. Het is belangrijk om andere dan je liefde voor elkaar gemeenschappelijke belangen hebben. In het begin kan passie genoeg om je liefde te gaan worden, maar zodra je relatie rijpt, is het belangrijk om gemeenschappelijke interesses of activiteiten te delen, zodat uw relatie blijft fris.
  • Je zou moeten werken op het delen van hobby's, of je bakken desserts elke zondag, of vinden een tv-show die niemand leuk vindt, maar je twee.
  • Heb een paar cultuur project. U kunt beslissen om ten minste een film samen kijken naar een week, of een eigen mini-boekenclub. Op die manier kun je jezelf motiveren om nieuwe dingen te leren en hebben iets om over te praten.
  • Maak tijd voor plezier omwille van plezier's. Niet alles wat je doet als een paar heeft u meer interessant of getalenteerd maken. Er is niets mis met het delen van een pitcher bier en het raken van een lokale pooltafel eens in een tijdje.
 4. 4
  Deel je passies - maar niet allemaal. Al is het belangrijk om te hebben gedeelde belangen met je geliefde, het is net zo belangrijk om je eigen belangen hebben.
  • Hou je van yoga terwijl hij houdt van zwemmen in het plaatselijke zwembad? Vind je het leuk om samen met je vriendinnen te dansen op jaren '80 muziek, terwijl hij houdt ontmoeting met zijn bro-vrienden in de plaatselijke kroeg om voetbal te kijken? Geweldig! Het is belangrijk om je eigen identiteit te behouden, terwijl het opbouwen van een identiteit als een paar.
  • En het is net zo belangrijk om de nacht door te brengen met je liefje opknoping uit met vrienden als het is om regelmatig wat tijd alleen te hebben. Jullie beiden absoluut nodig hebt om je eigen belangen te behouden, alsook om te beseffen hoe dankbaar je bent wanneer die geliefde is rond.
 5. 5
  Leren om compromissen te sluiten. Het is belangrijk om op te komen voor wat je gelooft in - maar slechts een punt. Als je ziek bent van sushi bent, maar je vriendin is gestorven om de nieuwe Japanse plaats proberen op date night, geven maar vragen of je de film kunt kiezen.
  • Maar onthoud altijd dat het belangrijk is dat beide mensen zijn bereid om een ​​offer te brengen. Als je merkt dat je altijd toe te geven aan je geliefde behoeften, groot of klein, is het tijd om een ​​gesprek te hebben.
 6. 6
  Volg uw eigen tempo. De grootste fout die je kunt maken is het zetten van uw voet op het gas te halen met alle snelheidsovertredingen auto's - je zult uiteindelijk crashen en verbranden.
  • Alleen maar omdat je impulsief beste vriend heeft tot shacked met haar vriend van drie weken betekent niet dat jij en je vriendje moeten appartement jagen zo snel mogelijk gaan.
  • Zelfs als al je vrienden en hun huisdier vis gaan trouwen, maar dat betekent niet dat je klaar om een ​​duik te nemen zijn.
 7. 7
  Communicatie is de sleutel. Als er iets dwars zit, is het belangrijk om je geliefde te kennen, zodat u kunt het probleem gezamenlijk aan te pakken.
  • Kies de juiste plaats en tijd om een ​​gesprek te hebben. Zelfs als er iets echt belangrijk dat je wilt zeggen tegen je liefje dat voelt alsof het niet kan wachten, zult u niet in staat zijn om het gesprek dat u wilt hebben als je probeert op een luid concert te praten, of de minuut hebben na uw significante andere heb slecht nieuws op het werk. Zorg ervoor dat u zowel zitten en kijken elkaar aan het gesprek om afleiding te vermijden.
  • Gebruik de juiste toon te raken gehoord. Als u het gesprek op een agressieve manier te beginnen, uw significante andere is waarschijnlijk defensief te krijgen. Wees zo kalm en rationeel mogelijk, zelfs als je boos voelt. Dit laat uw significante andere eigenlijk horen wat je te zeggen hebt.
  • Wees niet te confronterend. Probeer te zeggen: "Er is iets wat ik heb zin om je over praten," in plaats van: "We moeten eens praten -! Nu" Dit zal nog steeds laten zien dat wat je te zeggen hebt belangrijker is, maar zal bezuinigen op het drama.
  • Laat niet de kleine dingen bouwen. Als u wilt voorkomen dat grote serieuze gesprekken de hele tijd, vergeet niet dat als iets klein teken je af, dan kunt u uw significante andere te vertellen zonder het maken van een big deal over. Op die manier kunt u voorkomen dat passief agressief of het hebben van de spanning opbouwen, en kan naar voren bewegen terwijl het begrijpen van elkaars behoeften.
  • Echter, het is ook belangrijk om te weten wanneer te ontslaan - als u last hebt omdat je vriendje per ongeluk zet je melk weg in de kast, er is geen noodzaak om hem te zeuren, vooral als hij had een zware dag.
 8. 8
  Zelfs als je liefde is zeer solide, je geliefde mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Herinner jezelf eraan hoe gelukkig je bent te hebben gevonden uw zielsverwant, maar dat het harde werk zal nemen om de relatie gedijen.
  • Ongeacht hoe druk je dagen zijn, proberen de tijd om een ​​gesprek te hebben als je zowel uit de buurt van uw computer, telefoon en televisie te vinden. Het is belangrijk om tijd te maken voor elkaar, zelfs als alles goed gaat.
  • Doe iets volledig nieuw samen zo vaak als je kunt, of zijn het nemen van een dansles of het maken van uw eigen gnocchi, te voorkomen dat je in een sleur.
  • Complimenteer uw significante andere minstens een keer per dag. Voor bonuspunten, vinden iets nieuws om elke keer zeggen!

Tips

 • Raak niet in de relatie volledig geabsorbeerd. Beide partners moeten hun eigen groep vrienden, dus niemand zal voelen gesmoord. Op hetzelfde tijdstip, ruimte maken voor je partner in je leven - relaties zijn allemaal om balans.
 • Vergeet niet, relaties zijn een tweerichtingsverkeer, dus er moeten twee mensen betrokken zijn. U zowel actief deelnemen aan de relatie en houd het positief om het de gezondste en beste dat het kan worden maken.
 • Ieder paar is anders. Er is geen 'juiste' manier om een ​​relatie te laten werken (of een verkeerde manier ook niet). Ieder paar maakt zijn eigen regels, liefde gewoontes, routines liefde, liefde overeenkomsten, enz.

Waarschuwingen

 • Vraag om advies wanneer u het nodig hebt. Er is niets erger dan iemand beoordelen van uw relatie zonder alle feiten te kennen.
 • Begrijpen dat elke relatie is anders. Heb je relatie niet te vergelijken met die van iemand anders. Niet je ouders, niet je vriend, niet je mede arbeider, geen enkel ander familielid, niet de relatie van de koppel dat lijkt perfect de hele tijd, geen eerdere relaties, want dat zal niet helpen en kan je relatie volledig vernietigen!