Wkanl

Hoe tot op heden een prins

Nu dat prins William is van de markt en trouwen Kate Middleton, zijn veel meisjes af of het mogelijk is voor hen om in een relatie met de prins van hun dromen. Als je merkt dat je verliefd bent op een prins, maar weet niet hoe u uw kansen van verstrikkend zijn hart verhogen, dit is het artikel voor je!

Stappen

Hoe tot op heden een prins. Worden waar de vorsten zijn.
Hoe tot op heden een prins. Worden waar de vorsten zijn.
 1. 1
  Worden waar de vorsten zijn. We weten allemaal dat uw kansen op het vinden van een prins bladert in de supermarkt gangpad of cruisen eHarmony zijn vrij slank, dus de eerste stap naar het vinden van uw charmante is te zijn waar de vorsten zijn. Doe een beetje onderzoek - Wikipedia kan je beste vriend zijn. Zoek uit waar uw favoriete prinsen hebben de neiging om te zijn en het land zelf er ook. Laten we beginnen met de basis:
  • Je moet zijn in landen met in aanmerking komende prinsen, zoals Dubai, Engeland, Duitsland, Monaco, of meer. Als je niet kan veroorloven het vliegtuig rijden dan, veel prinsen naar school gaan, wonen of regelmatig bezoek New York, dus beginnen met lopen in sommige hoge kringen samenleving.
  • Goede doelen. Veel vorsten hebben niet alleen veel geld, maar hebben de verantwoordelijkheid en de macht om het goede voorbeeld geven voor hun land, net als Prins Harry die tijd gebouw heeft doorgebracht een school voor kinderen in Lesotho. Controleer elke prins Wikipedia en je zult waarschijnlijk vinden liefdadigheidswerk. Het hebben van een gepassioneerde oorzaak kan je op dezelfde plaats als uw prins - en kan ook helpen bij de rest van de wereld.
  • Scholen. Jonge prinsen gaan naar stijlvolle scholen, dus als je in dezelfde school, ben je klaar. En als films ons geleerd iets, de manier om een ​​hart prins is door zijn natuurkunde klas.
 2. 2
  Verlies jezelf niet in de zoektocht naar zijn liefde. Het witte paard van je paard kan zeker verblindend op keer, en je zal zeer in de verleiding om al je energie te steken in je zoektocht omdat, nou ja, zult u rond een prins! Houd deze in gedachten wanneer je je een beetje verbruikt.
  • Blijf trouw aan je passies. Je hebt meer belangen dan alleen het vastleggen van uw charmante en langs de weg die u niet wilt om belangrijke kansen te missen! Daarnaast kan prinsessen interessant en multidimensionale. Zoals Princess Sirivannavari, ze is Thaise royalty en een mode-ontwerper wiens lijn debuteerde in Parijs!
  • Hier krijg je een hobby. Het krijgen van een hobby kan niet alleen helpen uw eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en aan te moedigen, maar kon de sleutel in het vinden van gemeenschappelijke grond of ontmoeting met Zijne Koninklijke Hoogheid zijn. Prinses Letizia van Spanje was al een prime-time celebrity en ontmoette Prins Felipe van Spanje, terwijl de rapportage op een olieramp. Prinses Mette-Marit ontmoette prins Haakon op een rock concert.
  • Als je altijd de nadruk over het al dan niet deze jongen is te merken je, je gaat naar een koninklijk wrak zijn als hij eindelijk ziet u. Onafhankelijk en zelfstandig.
 3. 3
  Geef hem subtiele implicaties van uw genegenheid. Subtiele betekent alleen dat: subtiel. Dus weg zet je blazen horens en met de hand beschilderd "Marry Me Harry" posters, is het tijd om het spel te spelen. Deze stap is vooral lastig met prinsen, in tegenstelling tot andere types van jongens, want er is een fijne lijn je moet lopen. Aan de ene kant heb je te onderscheiden van alle andere meisjes strijden om zijn genegenheid, zodat het spelen moeilijk te krijgen misschien krijg je onopgemerkt. Aan de andere kant, wil je niet af te komen als gewoon een prins-chaser! Nadat je contact hebt gemaakt met uw geliefde, houden deze in het achterhoofd:
  • Worden, maar beleefd casual. Omdat starstruck zal niet verlenen u geen gunsten, maar onbeleefd is niet steeds.
  • Drop consistent. Slechts een kan niet landen. Prinsen zijn nog steeds mannen en jongens zijn dicht. Het verzenden van gemengde signalen wordt overschat.
  • Niet per ongeluk alle informatie die je hebt geleerd van hem uit je vele uren van cyberstalking onthullen. Je weet wanneer mensen met je praten en te vermelden waar je moest lunch gisteren omdat ze zag het op Facebook? Ja, het is raar.
  • Kom niet op een te sterk, terwijl, overdreven agressief zal hem in een ongemakkelijke situatie, vooral in het openbaar. Het maakt je niet al te chique, hetzij.
 4. 4
  Wees een elegante dame. We weten allemaal dat in dating situaties moet je altijd jezelf, en dat is waar. Maar men moet in gedachten houden dat prinsen lopen in koninklijke kringen, en worden niet alleen gebruikt om elegante dames, maar iedereen wordt gebruikt om ze ook, vooral met de paparazzi. Yikes. Niet meer spugen, ruw-behuizing en tomfoolery. Voor het grootste deel, zou je waarschijnlijk wegkomen met een mengsel van en al dat nutteloze spullen moeder verteld en je probeerde te onderdrukken, maar voor de rest, kijk op de basisregels voor de situatie en land. Elke koninklijke familie heeft meestal een etiquette website of zelfs warme lijn die u kunt contact opnemen met de juiste kleding en gedrag voor de gelegenheid vinden.
 5. 5
  Vind uw. Net zoals het is met elke man, als je eenmaal hebt langs de flirtende "hallo" s je gaat iets om over te praten nodig. Nogmaals, met prinsen, zijn we in een andere wereld. Heb je overal in een gepantserde auto zowel reizen jezelf afschermen van de paparazzi? Was u beiden opgegroeid in een gezin dat moest voldoen aan de Europese monarchie en dus veel druk op u als boegbeeld? Was je altijd gepest op school voor slechts een of twee adjectieven in de voorkant van uw koninklijke titel? Wat het ook is, vinden interesses en passies u beide delen.
 6. 6
  Laat je innerlijke schoonheid stralen. Dit is de belangrijkste van alle. Maakt niet uit wat je doet op de buitenkant, het is wat er in zit dat telt. Als u en uw prins werkelijk zijn bedoeld als, en een echte match, laat je innerlijke schoonheid stralen en hij zal u voor de geweldige dame die je werkelijk bent.

Tips

 • Laat nooit uw prinselijke geliefde weten dat je hem online onderzocht. Dat kon komen slecht uit. Op de keerzijde, er zijn vele uitstekende artikelen over relaties en dating hieronder vermeld.

Waarschuwingen

 • Hoewel dit artikel maakt gebruik van veel echte feiten over prinsen, etiquette, het dateren, en technieken, dit is geschreven in een humoristische toon. Gebruik je gezond verstand.
 • Dit is niet een artikel voor het nastreven getrouwd of anderszins niet in aanmerking prinsen.
 • Dit artikel wordt ervan uitgegaan dat de persoon, die een prins heeft echte emotionele gevoelens ten opzichte van de prins, en de prins jagen kan zich niet verenigen, stalken, goud graven, enz.

Dingen die je nodig hebt

 • Internettoegang
 • Paspoort