Wkanl

Hoe om te vertellen wanneer een meisje is geïnteresseerd in je

Soms is het zo vanzelfsprekend dat een meisje je leuk vindt dat je weet net als vragen haar naar buiten is het juiste ding om te doen. Andere keren hoewel, het is niet een ding zeker en hoewel je zou echt graag naar haar man te zijn, je bent bang om haar te vragen hoe ze zich voelt in het geval ze afwijst uw voorschotten of ontslaat je kortaf bent. Kennis van enkele van de tekenen die wijzen op een meisje is geïnteresseerd in u kunnen helpen aanmoedigen u en u geruststellen dat het de moeite waard om het eens te vragen haar uit.

Vrouwen zullen ook dragen meer parfum, of gaan uit van hun manier om op te vallen door je.

Stappen

Hoe om te vertellen wanneer een meisje is geïnteresseerd in je. Breng tijd door met haar voordat iets over haar veronderstelling.
Hoe om te vertellen wanneer een meisje is geïnteresseerd in je. Breng tijd door met haar voordat iets over haar veronderstelling.
 1. 1
  Breng tijd door met haar voordat iets over haar veronderstelling. Het is belangrijk om te krijgen om haar beter te leren kennen en om haar de kans te krijgen om u te kennen geven. Zoek een gedeelde activiteit, als een sport, een hobby, een club, of zelfs gewoon opknoping rond chatten tijdens lunchpauze, zodat je gewoon kan zijn om elkaar lang genoeg om de sfeer te krijgen. Terwijl u misschien geneigd om de ogen te vergrendelen over een overvolle zaal en weet dat 'ze het een ", het is veel beter om te proberen en tijd doorbrengen om elkaar vóór te laten onmiddellijke aantrekkingskracht doet alle besluitvorming.
 2. 2
  Kijk naar haar onbewuste handelingen eerste. Lichaamstaal zal de eerste hints over hoe ze je ziet bieden, dus klaar om ze te spotten. Enkele van de belangrijkste dingen om te zoeken naar onder andere:
  • Ze zal lijken hoger te reiken, trek haar schouders naar achteren, en trek haar maag inch
  • Je ziet haar likt haar lippen, wat betreft haar hals of tillen haar hoofd zodat meer van haar nek is blootgesteld.
  • Ze kan leunen in de richting u meer, of dichter bij je. Ze zou leunen in om als een excuus om dichterbij te komen.
  • Uitlopende neusgaten kan een teken zijn van belang te zijn, hoewel dit misschien moeilijk te detecteren zonder te kijken een beetje te geïnteresseerd in haar neus!
  • Ze zou beginnen te spelen met haar haar en veegde denkbeeldige stof van je kleren.
  • Kijk voor de blush, dat is een vrij goed teken is ze enthousiast over je.
  • Kijk voor haar dat je te raken en te spiegelen je bewegingen. Dit zijn tekenen ook dat ze geïnteresseerd is.
  • Als ze kijkt naar de grond, kan het betekenen dat ze is bang en verlegen om oogcontact te maken.
 3. 3
  Luister naar wat ze tegen je zegt. Als een meisje geïnteresseerd is in jou, zullen sommige van de dingen die ze zegt te starten haar interesse weg te geven. Bijvoorbeeld, zou ze plotseling beginnen om u te bellen met een koosnaampje en beginnen complimenteren u. Andere verbale tekenen van interesse in je zijn, lachen om je grappen, zelfs als ze zijn behoorlijk lame, en vragen om uw hulp.
  • Barst een grap. Het maakt niet uit hoe erg het is, als ze geïnteresseerd is in jou, zal ze lachen. Als ze niet in je, krijg je dergelijke reacties als een staalharde blik en geen lach helemaal, een meewarige glimlach, of een reactie.
  • Het is echt een goed teken als ze je vraagt ​​een vraag kon ze het antwoord op zichzelf gemakkelijk vinden.
 4. 4
  Kijk naar haar ogen. Om te beginnen, als je dicht genoeg om te zien, kunt u merken haar pupillen te vergroten - zij zullen dit doen als ze geïnteresseerd is in jou. Bovendien zullen ze beginnen om oogcontact te handhaven en zelfs te vergrendelen ogen met je eens dat ze geïnteresseerd is in jou. Ze zal je gezicht te scannen, een dubbel-opbrengst, en geven u een blik werpen, dan is een tweede blik. Ze kunnen ook kijken doe-eyed of dewy-eyed toen ze naar je kijkt.
  • Neem een ​​moment tijdens de les, na studies, of wanneer zij in de buurt is om te controleren waar ze kijkt. Als ze naar je te kijken of naar je kijkt en dan snel kijkt weg als ze ziet dat je haar hebt gezien, ze is geïnteresseerd. Deze kleine blikken betekenen dat ze aan je denken, heel veel. Focussen haar mening over jou is een groot teken van belangstelling.
  • Vermijd toont schaamte over het vangen haar blik op jou. Dat is het laatste wat ze zou willen zorgen dat u zich en op zijn beurt zou maken haar het gevoel schamen. Handelen natuurlijk, glimlach en kijk weg om haar de ruimte geven om te herstellen.
  • Pas op, er zijn tekenen dat shes shyer naar je kijken of is prima. Als ze staren naar je en lacht, shes zeker in je, maar als ze niet kon ze gewoon shyer. Staring is zeker een teken van verliefdheid. Wees niet boos als ze niet lacht, de meeste meisjes niet. Wees wel voorzichtig, op zijn hoede is ze is dagdromen of staren. Meestal kan je vertellen als ze ziet er weg voor een tijdje, dan draait om terug te kijken naar je. Als ze continu staart, kan het dag-dromen zijn.
 5. 5
  Bekijk haar bewegingen om je heen. Is ze draaien overal je lijkt te zijn? Is ze met een plotselinge interesse in de dingen die jij enthousiast over, maar ze is niet zo groot op, zoals uw voetbalwedstrijden? Als ze bereid is om uit te gaan van de weg naar een evenement of wedstrijd zou ze normaal niets mee te maken hebben, is dit een grote hint dat ze geïnteresseerd is in jou. Het wordt nog duidelijker voor u als ze de tijd neemt om je vragen te stellen over het spel of over uw betrokkenheid bij het, dat betekent dat ze zeker in je. Als ze je op een schot of kick je gemaakt of je vraagt ​​waarom je niet spelen, het laat zien dat ze heeft betaald net zoveel aandacht (zo niet meer) aan uw individuele betrokkenheid dan het spel zelf.
 6. 6
  Let op haar persoonlijkheid. Kijk naar tekenen zoals haar wezen bubblier, stiller, of een of andere manier anders dan haar gebruikelijke zelf als ze om je heen - veranderingen in de persoonlijkheid kan een groot bord van haar interesse in jou. Dergelijke veranderingen geven nervositeit in je omgeving en dit nervositeit is een teken dat ze een oogje op je.
  • Zitten naast haar tijdens de lunch of tijdens een activiteit, helemaal uit de lucht vallen. Dit zal betekenen dat ze niet de tijd om zich voor te bereiden om u te ontmoeten en haar opgewonden reacties zullen u vertellen veel over haar gevoelens voor je hebt.
  • Als ze om je heen, dat is een zeker teken ze je leuk vindt en je probeert te imponeren.
 7. 7
  Staking van een gesprek over zaken die zij geïnteresseerd is in. Zelfs als ze is verlegen, proberen en trekken haar uit door te vragen haar over haar eigen belangen. Als ze lijkt comfortabel met je te praten over zichzelf en over haar belangen en standpunten met jullie, zou dit erop wijzen dat ze is enthousiast over je. Als ze aandelen en reacties met u op een manier die suggereert dat ze voorzichtig te schel, bazig, of eigenwijs niet te klinken, zou dit kunnen betekenen dat ze afzwakken van haar gebruikelijke bravoure te moedigen u aan om een ​​interesse in haar te nemen.
  • Heeft ze je praten meer dan ze praat met andere mensen (iemand niet vanzelfsprekend een vriend)? Als ze meestal niet erg spraakzaam, en wacht meestal voor iemand anders om een ​​gesprek te beginnen, het is een goed teken voor u! Het betekent dat ze probeert hard om je aandacht te krijgen.
 8. 8
  Test haar. Als ze opknoping rond met andere meisjes of mannelijke vrienden, er zijn een paar dingen die je kunt proberen om te zien hoe ze reageert:
  • Ga naar haar toe toen haar vrienden zijn allemaal om haar heen. Als ze plotseling verspreiden naar de "twee van jullie samen alleen 'te verlaten, betekent dit dat ze heeft hen al verteld ze je leuk vindt en heeft hen gevraagd om te opkrassen moet je mee te gaan.
  • Compliment andere meisjes als je met haar praat. Als ze reageert ijskoud of zichtbaar blanches of verstijft, heb je gewoon bracht uit haar jaloezie, wat betekent dat ze je leuk vindt voor zichzelf. Haar niet te houden in deze staat; borstel uit het compliment als iets vaag en komen terug met een compliment twee keer zo goed gericht op haar alleen.
  • Wave en zeg hallo als je ziet haar praat aan een andere man. Als ze lijkt zenuwachtig, ongemakkelijk, of naar beneden kijkt, kan dit een teken dat ze niet gelukkig over je denken dat ze wil deze man over u zijn. Als ze geen gevolg had of gewoon zwaaide terug vaag, zou dit erop wijzen dat ze niet zo geïnteresseerd in je. Ook beseffen dat zij mogelijk meer verlegen om je heen dan is ze rond jongens die ze beschouwt als "gewoon vrienden".
  • Zien of ze kijkt aan u voor uw reactie als ze praat over dingen met anderen, vooral met andere jongens. Dit kan een teken zijn dat ze meer geeft om hoe u reageert dan over de andere mensen ze praat te zijn.
 9. 9
  Luister naar je eigen zintuigen. Hoe voel je je als je om haar heen? Voel je je gelukkig, en opgewonden? Heeft ze je een goed gevoel over jezelf en heb je het gevoel dat je wilt meer tijd besteden om haar heen? Dit zijn goede tekenen dat je goed over haar voelt en dat je blij om te overwegen haar te vragen om je vriendin te zijn.
 10. 10
  Uitrukken van de moed en vertel haar dat je haar graag. Je hebt gehad alle indicatoren boven, en je hebt besloten de gevoelens wederzijds zijn en je zou echt willen dat ze je vriendin te zijn. De volgende logische stap is om te bezitten om wens haar genoeg om te willen haar vriendje te zijn en te hopen dat ze zal reageren.
  • Niet klop jezelf als ze nee zegt. Soms krijg je alle signalen, omdat een meisje is natuurlijk met iedereen. Ze doet het niet te betekenen, het is gewoon wie ze is en je nodig hebt om te blijven kijken!
  • Ook als ze nee zegt, kon ze erg nerveus, verward, of het spelen moeilijk te krijgen. Ze kon ook wat problemen thuis of met een ouder die niet willen dat hun kind een vriendje hebben (het is het meest meestal de vader). Ze zou gewoon niet klaar.
  • Tevoren weten of ze al een datum. Dat zou het leven erg ingewikkeld, tenzij je bereid bent om de oorzaak van een breuk in die relatie te maken! Als ze niet enthousiast over exclusieve relaties, vind dit zo snel mogelijk voordat je uiteindelijk gekwetst.

Tips

 • Meisjes kunnen te verlegen om je uit te vragen. Zelfs in een tijdperk waarin het beschouwd boete voor meisjes te doen de vraag, veel meisjes zullen wachten omdat er een zekere romantiek gehecht aan het idee van de man doet de vraag. Het helpt haar ook om te weten dat je serieus bent als je het initiatief nemen om te vragen, vergeet niet dat als je bang bent voor afwijzing, dus is ze.
 • Niet te hard proberen. Je zou denken dat ze een man die op een bepaalde manier handelt liever maar verander uw normale aanpak en je bent waarschijnlijk gewoon gek haar uit en haar afvragen wat er mis is met je weg! Doe niet nep iets, wees gewoon jezelf.
 • Als je nog nooit een meisje mee uit te vragen, omdat je niet zeker kan zijn dat ze geïnteresseerd is in jou, zul je blijven single al uw leven. Wat een ongelukkig vooruitzicht dat klinkt! Dus doe het, vraag haar en beseffen dat soms zal er afwijzing en de andere keer zal er een volmondig ja te zijn!
 • Niet touwtje uit vragen haar te lang. Als ze koud of ongeïnteresseerd vibes van u, zal ze gaan stelen zich voor op het ergste en zal uiteindelijk verliezen interesse in je, om zichzelf te beschermen tegen mogelijke pijn. Neem een ​​beetje tijd om zeker te zijn dat ze geïnteresseerd is en dat je in haar geïnteresseerd bent, maar dan aan en vraag haar uit!
 • Wanneer het hebben van een gesprek samen, haar niet onder druk. Gewoon behandelen het gesprek als een normale, en fungeren zo natuurlijk mogelijk.
 • Meisjes vinden het leuk als ze om alleen met je praten, vooral als ze zijn verlegen, omdat ze niet hoeft te maken over wat iemand anders zal denken van hen, terwijl ze met je te praten.
 • Als haar vrienden komen en met je praten, over haar of over je vorige verleden liefde leven, zij het meest waarschijnlijk stuurde ze maken zichzelf klinken aantrekkelijker en aantrekkelijker. (Soms is het een duidelijke hint dat ze wil dat je met haar te praten.)
 • Wees voorzichtig met welke woorden je gebruikt bij het complimenteren een meisje, het soort compliment geven u hangt af van het meisje. Terwijl sommige meisjes als geroepen "hot", andere liever worden "mooi" genoemd en kan inbreuk aan wordt "hot", of vice versa genoemd. Gebruik gewoon je oordeel als je haar compliment.
 • Wanneer een meisje is echt geïnteresseerd in je zal ze niet bang zijn om naar uw huis en krijg je om ontmoetingsplaats of praten. Als ze heeft vrienden om je heen toen ze voelt zich ook veilig om je heen. Dit is een zeer goed teken dat ze geïnteresseerd is.
 • Bekijk haar vrienden reactie als je rond. Als haar vrienden geven haar speelse duwtjes en giechelen, kan ze hen hebben verteld dat ze je leuk vindt. Ook kijken naar haar reactie naar haar vrienden, als ze fronst bij hen of staart in hun ziel, kan ze weet wat haar vrienden mee bezig zijn! Te letten.
 • In dit tijdperk van sociale media en alles wat je kunt ook kijken naar tekenen van haar rente op iets wat ze tweets of maakt haar statuut. Vaak als ze maakt het een titel van een lied dat teksten met betrekking tot een situatie dat je twee betrokken waren bij dit kan een teken zijn dat ze toont interesse in je als ze was nog steeds na te denken over je achteraf, en het lied herinnerde haar aan u heeft.
 • Als je slim bent met het, observationele humor is een goede manier om te staken een gesprek.
 • Als u van plan bent op het geven van een meisje een geschenk als je wilt laten zien dat je van haar, hou het klein en uniek, als een liefdesbrief, een enkele roos, een armband, of iets wat ze kan dragen.
 • Als ze geeft je de dingen, is dit een teken dat ze je leuk vindt. Het zou kunnen zijn, badges, stempels, kleine voorwerpen, tickets, enz., net zo lang als ze hecht belang aan de schenking.
 • Als zij probeert om je aandacht zo veel mogelijk te krijgen, dat kan een teken zijn dat ze geïnteresseerd is in jou.
 • Als haar vrienden zijn het verzamelen van informatie over u, zoals telefoonnummers, adres, keer je het bijwonen van sportevenementen, etc., dit is een rode waarschuwing dat ze geïnteresseerd is in jou. Vrienden zal veel doen om te helpen een meisje krijgen haar kerel!
 • Flirten een beetje voor haar te vertellen u van haar kunt u een goed idee van haar responsiviteit te geven. Pretenderen te borstelen tegen haar om te zien hoe ze reageert. Of speel footsies met haar en kijk of ze speelt terug. Omhelzen en te zien hoe ze reageert. Als ze wil een andere knuffel, het laat zien dat ze geniet van uw nabijheid.

Waarschuwingen

 • Niet compliment over iets vreemds, zoals "U opent uw locker echt snel". Dit zou kunnen maken het meisje denken dat je raar bent. Natuurlijk, als dit je soort humor, ga dan voor het, en als ze denkt dat je raar bent, je bent niet voor haar.
 • Heeft een stalker niet. Dat is griezelig en er zijn wetten over dat soort gedrag.
 • Als je vol van jezelf bent en ze werkt snel dit uit, kijk haar interesse druppel net zo snel. Wees attent, attent en vriendelijk en ze zal ook reageren.
 • Vraag niet je vrienden om te zien of ze je leuk vindt. Ze zal waarschijnlijk iets raar voelen en denken dat je speelt spelletjes met haar.
 • Wees op uw hoede van de meisjes die niet weten wat ze willen. Als ze zeggen dat ze net als u en dan neem het terug, ze zijn besluiteloos. Wachten op iemand als dit te lang zal alleen zorgen dat je pijn en zorgen ervoor dat u de tijd die had kunnen worden gebruikt om iemand die eigenlijk vindt je leuk vindt verliezen. Als ze niet weten wat ze willen, wil je niet om tijd te besteden aan het invullen van die kloof tot ze niet kennen.
 • Vermijd haasten haar. Terwijl het meisje de hand of het zetten van uw handen om haar middel lijkt misschien een mooi ding om te doen, zorg ervoor dat ze op dezelfde manier voelt of je kan haar beledigen. Het is erg belangrijk om niet te overhaast te werk, omdat je het meisje van je denkt riskeren. Niet met kracht neem haar hand of haar aanraakt. Als ze vertoont tekenen van irritatie, onmiddellijk stoppen met haar aan te raken, of zij kunnen denken dat je bezitterig en controlerend zijn.
 • Bekennen nooit dat je van haar in het bijzijn van anderen. Als ze je afwijst, zult u beiden in verlegenheid worden gebracht. En ze misschien wel verlegen om het toe te geven. Het is een goed idee om uw vrienden, familie of wie u vertellen voordat je het meisje dat je liefde haar eerste vertellen.
 • Heeft uw onsterfelijke liefde niet bekennen aan haar of stuur haar gedichten, tenzij je serieus bent dating. Dit zou haar weg te duwen van u en misschien komen er te sterk. Probeer iets in de trant van "Je bent echt leuk om rond te zijn, wil je hangen ergens? Op vrijdag ga ik..." en ga vanaf daar.
 • Probeer niet om iemand te kussen zonder te vragen, tenzij je honderd procent zeker dat ze in het moment, ook. Als je springt op een persoon die niet wil gekust worden, kon je heel goed eindigen met een blauw oog. Plus, zal het de volgende dag worden ongelooflijk onhandig als je bent afgewezen, vooral als ze besluit om haar vrienden te vertellen. Aan de andere kant, als je echt zeker dat ze in je, zou je kunnen proberen haar te kussen uit het niets. Zachtjes en langzaam naar haar reactie te peilen, dat wel. Als je mager in en ze haar gezicht verandert of begint te praten, dan stoppen. Als je kus een meisje dat je leuk vindt uit het niets, zou ze vinden het ontzettend romantisch en hartkloppingen.
 • Een meisje alleen compliment als het compliment zelf waar is. Bijvoorbeeld, zeg nooit "Hey, ik wil je shirt" als je niet echt zoals het shirt. Het is beter om helemaal niets, of kijk zeggen voor iets anders te complimenteren.
 • Grappig te zijn, maar niet op haar rekening. Als u wilt worden beteken, sarcastisch, en raar, het maakt niet uit hoe geïnteresseerd in jou lijkt ze, zal ze niet voor veel langer.