Wkanl

Hoe een rebound relatie hebben

Terwijl de meeste adviezen waarschuwt tegen de gevaren van een rebound relatie, er zijn rebound relaties die er zijn die slagen, en onderzoek heeft aangetoond dat rebound huwelijken niet meer kans om te mislukken dan niet-rebound huwelijken. Als je jezelf "op de rebound" van de ene relatie (die net opgebroken) en springen in een nieuwe, de volgende stappen kunnen u helpen een rebound relatie, dat is gezond, ondersteunend, en duurzaam te initiëren en te onderhouden.

Stappen

Hoe een rebound relatie hebben. Je MOET je nieuwe partner te beoordelen als een hele persoon, niet in tegenstelling tot je ex.
Hoe een rebound relatie hebben. Je MOET je nieuwe partner te beoordelen als een hele persoon, niet in tegenstelling tot je ex.
 1. 1
  Je MOET je nieuwe partner te beoordelen als een hele persoon, niet in tegenstelling tot je ex. Na de sloop, hebben we de neiging om de angel van negatieve attributen onze ex's sterker dan ooit te voelen, en er is de verleiding om te zoeken naar de afwezigheid of tegenovergestelde van deze attributen in een nieuwe partner. Dat is prima, want het leren uit het verleden relaties is een gezonde zaak, maar het is ook mogelijk dat bij het zoeken naar tegenovergestelde van je ex, je vergeet positieve eigenschappen van je ex en kijken uit over hun afwezigheid in uw nieuwe partner, omdat je zo opgewonden het "Hij won 't jaloers zijn als mijn ex was "of" Ze zal niet zoals mijn ex was "en ga zo maar door.
  Bij het ​​bepalen of een rebound relatie voort te zetten, gericht op het positieve van je verleden relatie (s), alsmede de negatieven. Leer van beide. Het kan moeilijker om stil te staan ​​bij de positieven worden omdat het misschien voelt u zich nostalgisch, maar dat zijn de dingen die je mist zodra de opwinding van het rebound-effect is gepasseerd. Je moet ervoor zorgen dat die dingen zijn er om voor de rebound relatie te overleven.
  • Voorbeeld: Jake en Lisa breken, en een van de belangrijkste redenen was omdat Jake was financieel onverantwoord en het was iets dat ze voortdurend ruzie over was. Kort daarna, Lisa ontmoet Tim, die budgetten zijn geld, betaalt eerst zichzelf, en wordt sparen voor het pensioen. Lisa is blij, want ze heeft geleerd dat de mogelijkheid om oog in oog te zien over geldzaken is van cruciaal belang voor een relatie. Ze is er zeker van dat geld nooit een probleem zou zijn tussen haar en Tim, en te focussen op deze ze niet merken dat Tim is onverschillig tegenover haar schilderij carrière, terwijl Jake was ondersteunend en zelfs inspirerend op keer. Ze springt in een relatie met Tim en vindt, na enige tijd, dat Tim denkt dat haar schilderij is een frivole verspilling van tijd, en wil niet dat haar geld uitgeven aan kunst levert, omdat dat geld in een beleggingsfonds kunnen worden gebracht, en enzovoort, enzovoort.
  • Als het duidelijk was uw potentiële reboundee was echt in je lang voordat je uit elkaar, rekening houden met de mogelijkheid dat hij / zij alleen aangetrokken tot mensen die emotioneel niet beschikbaar (en zal dus interesse in je verliest als je eenmaal verliefd op hem / haar ). Hij / zij heeft waarschijnlijk ook geen respect voor andermans gevoelens (namelijk je ex's), indien hij / zij is het raken op je terwijl je betrokken was met iemand anders. Zou je echt wilt investeren in een relatie met iemand die openlijk streeft relaties met mannen of vrouwen die betrokken zijn bij betrokken relaties? Als je niet denkt dat het zou op de lange termijn werken, verspil je tijd alleen maar omdat je eenzaam voelt en iemand is natuurlijk geïnteresseerd.
 2. 2
  Feedback te krijgen van mensen die u vertrouwt. Vergeet niet dat uw oordeel wordt waarschijnlijk vertroebeld na een breuk, dus als u kunt vertrouwen op de aanbevelingen van goede vrienden die uw potentiële reboundee hebben gekend voor een lange tijd, zal je meer kans om een ​​partner te kiezen die je gaat om compatibel te zijn met.
 3. 3
  Vertel uw nieuwe partner die uw oude relatie is OVER. En meen het. Benadrukken dat de breuk is definitief, je gelooft dat het voor de beste, en je bent klaar om verder te gaan zijn. Dit kan bespaart u weken van verwarring, en het potentieel wantrouwen die kunnen opbouwen als uw potentiële reboundee dacht dat u hem / haar, terwijl werden nastreven in een vaste relatie, of zelfs in een relatie die nog te redden was. Als u twijfels hebt over uw break-up, over de vraag of je hem of haar terug zou nemen hebben, kies dan niet voor een rebound relatie voort te zetten. Je zou nog steeds gevoelens voor je ex, en misschien heb je altijd wil, maar er komt een moment dat je weet dat het voorbij is.
  • - Luister naar je "innerlijke stem" zodat je weet wanneer je klaar bent om verder te gaan bent.
  • - Want als je 'onafgemaakte zaken' met je ex.
 4. 4
  Wees respectvol en discreet als het over je ex. Dit is moeilijk om te doen, omdat de meeste mensen zijn geobsedeerd door hun ex na een breuk en willen niets liever dan naar prullenbak praten (of in sommige gevallen zeer) over hem / haar. Ook bent u zeer waarschijnlijk om over te komen als boos en wrokkig, of broeds en obsessief, die zou (en moet) schrikken een kwaliteit prospectieve reboundee af. Zoek een therapeut en vertrouwde vrienden om te klagen bij plaats.
  • Als uw potentiële reboundee vraagt ​​waarom je uit elkaar, vertel hem / haar dat je hebt besloten je ex was niet goed voor u, of dat je verschillen die u niet kon oplossen gehad. Als de verdere prikte, uitleggen dat het nog steeds pijnlijk om over te praten, maar je voelt alsof het is voor het beste, en je graag later over praten zou zijn als je eenmaal hebt een beetje meer tijd om alles te verwerken gehad.
  • Als uw reboundee drukt u over uw gevoelens over je ex, eerlijk zijn en toegeven dat het enige tijd kan duren om die aanhoudende gevoelens van gehechtheid (deze toont je hebt een hart) te verliezen, maar gerust te stellen hem / haar dat je er zeker van dat het zal gebeuren (en misschien nu al gebeurt). Als je wilt echt gerust uw reboundee, vertel hem / haar dat je nooit zou overwegen dating je ex weer, zelfs als je single was. Benadruk de manieren waarop u en uw reboundee compatibel zijn. Van het allergrootste belang, herinner uw reboundee van zijn dat u (en zijn toegewijd aan het behoud van) een breuk met je ex (of onderling overeengekomen grenzen als er wordt gedeeld gezag over kinderen).
 5. 5
  Realiseer je dat je de neiging om te duiken in sneller dan gebruikelijk zal hebben, terwijl zij / hij zal de neiging om terug meer dan normaal te houden hebben. Ontmoet hem / haar halverwege door het nemen van dingen zo langzaam als jij en je reboundee kan staan ​​om, terwijl het nog aan het bouwen van uw romantische relatie. Drop kleine hints op een frequente basis dat je geïnteresseerd bent in zowel een hechte vriendschap, en een romantische relatie zijn. Sta open voor (en na te streven wanneer nodig) de mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen, maar ook ervoor zorgen om tijd apart door te brengen (dit geeft je meer tijd over je ex te krijgen te geven, en zal uw reboundee om u meer waarderen en voelen veiliger toekomst - zie de volgende stap).
  • Als uw potentiële reboundee is een oude vriend die je echt leuk vindt, zal hij / zij waarschijnlijk een paar weken duren om u te observeren en zorg ervoor dat hij / zij is niet van plan om zijn / haar hart gebroken, dan is hij / zij 's ongeduldig groeien, vrezen verlies van deze kans dat hij / zij heeft gewacht zo lang voor, en gooi voorzichtigheid aan de wind door je te laten weten hij / zij geïnteresseerd is of andere manier of een ander. Wees geduldig, genieten van de crush en anticipatie, maar niet blijven verontschuldigen wat lijkt desinteresse uw potentiële reboundee's na een maand of twee is voorbij zonder dat er iets meer dan een sympathieke en vriendelijke gebaar op zijn / haar deel. Als je eenmaal hebt jezelf toegestaan ​​om te beseffen dat de rente waarschijnlijk niet wederzijds, kies een andere veilige potentiële reboundee na te streven, of meer investeren in uw platonische vriendschappen tot betere romantische vooruitzichten op je weg komen.
 6. 6
  Gebruik de tijd die je hebt met jezelf om persoonlijke verantwoordelijkheid voor je rol in het oplossen van je verleden relatie, en werken aan het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden die u zullen helpen om een betere partner te nemen. Bijvoorbeeld, als je ex klaagde dat je nooit luisterde naar hem / haar, lees over hoe je een goede luisteraar te zijn en zorg ervoor dat ze het gevoel gehoord. Oefenen wat je geleerd hebt met uw toekomstige reboundee. Of u nu uw reboundee vertellen over je zelf-verbetering inspanningen, of gewoon laat hem / haar door je woorden en daden, hij / zij waarschijnlijk concluderen dat je iemand bent die is bereid om in het werk dat nodig is voor het behoud van een lang is termijn relatie. Dit gaat een lange weg in de richting van het verlichten van zijn / haar angsten over het krijgen van die betrokken zijn bij iemand die onlangs een breuk of een scheiding.

Tips

 • Als uw ex werd alleen geïnteresseerd in je opnieuw wanneer u uw rebound relatie begon, in gedachten houden dat hij / zij is waarschijnlijk het initiëren contact voor het enige doel van het saboteren van je relatie te wijten aan kleinzielige jaloezie. Je ex zal waarschijnlijk spelen moeilijk te krijgen, of hun belangstelling verliezen helemaal, als je het toelaat uw gebrek aan grenzen met je ex om je reboundee rijden. Elke ex die zich bezighoudt met dit soort gedrag is egoïstisch en onbedachtzaam van andermans gevoelens.
 • Vergeet niet, je genegenheid hoeft nooit te worden gerealiseerd om voor je geliefde te helpen om weer je opwinding over de toekomst en hoop voor duurzame liefde. Een verpletteren zal helpen dragen u naar de volgende. Elke dag de pijnlijke emoties in verband met uw breuk zal verdwijnen een beetje meer, en je zult niet langer zorgen te maken over het feit dat zo voorzichtig als u zou doen, was je onlangs coming out van een breuk.
 • Er is ook hulp en hoop voor een onrustige vriend of familielid die is emotioneel en mentaal in de war door de schijnbare geluk op de rebound!
 • Zorg ervoor dat je eigenlijk wilt uw nieuwe partner. Ze niet alleen gebruiken als een rebound, zal het ertoe leiden dat u na te denken over je ex meer!

Waarschuwingen

 • Rebound relaties zijn riskant. Verwachten dat ze veel meer werk dan niet-rebound relaties te nemen, en te eindigen met desastreuze gevolgen als je niet voorzichtig bent.
 • Om te voorkomen dat verpest een goede vriendschap, of ruïneren uw kansen van het delen van een lange termijn relatie met iemand die je vrienden met een lange tijd geweest zijn, kijken of je ze kunt praten in de uitgaven veel tijd met u, als vriend nog steeds, maar met het idee van het verkennen of je romantisch verenigbaar zou kunnen zijn. Dit geeft u de tijd om over je breuk en beslissingen te nemen met een helder hoofd te geven.
 • Als uw ex is de uitoefening van "friendly" stalking-achtig gedrag (bijv., waardoor er weinig geschenken, zeg je "Ik was toevallig in de buurt en dacht dat ik zou stoppen door", enz.), moet u stevig dan uw ex je wilt een clean break, zelfs als uw ex is verwoest als gevolg. Uiteindelijk zal je moeten kiezen tussen je ex en je reboundee, en tegen de tijd dat je klaar bent om die keuze te maken voelen, zou het te laat zijn en je zult je reboundee hebben verloren, of allebei je ex en reboundee, dus maak een keuze nu.
 • Als je niet kan laten gaan van je ex emotioneel met het verstrijken van de tijd, maak een duidelijke breuk van hem / haar, of duidelijke grenzen met een ex die zowel u als uw reboundee comfortabel voelt onderhouden, bent u waarschijnlijk emotioneel martelen uw reboundee. Als echtparen en individuele begeleiding niet helpen bij het werken via uw ambivalentie en leer hoe je duidelijke grenzen met ex te behouden, terug te krijgen met je ex, of ga verder met je leven als een enkele persoon totdat u klaar bent om iemand te behandelen als ze zijn meer waard voor je dan slordig seconden.