Wkanl

Hoe tot op heden een mede arbeider

Dating een mede-werker gebeurt veel - ten minste 40 procent van de mensen toegeven dat gedateerd iemand aan het werk tijdens hun loopbaan. En als het je overkomt, er zijn een heleboel dingen te overwegen over hoe je over gaan voeren op uw romantiek op de werkplek. U kunt ervoor kiezen om het clandestiene houden, of je zou beslissen om het van de daken schreeuwen, maar wat je ook kiest, er zijn andere mensen die nauw betrokken zijn bij deze situatie, die moeten ook worden overwogen - namelijk, je collega's en je baas. Dating een mede-werker kan leiden tot langdurige liefde, maar alleen als je verstandig en voorzichtig te werk gaan.

Stappen

Hoe tot op heden een mede arbeider. Zorg ervoor dat vóór alles.
Hoe tot op heden een mede arbeider. Zorg ervoor dat vóór alles.
 1. 1
  Zorg ervoor dat vóór alles. Voordat je zelfs hebt benaderde de mede-werker van uw dromen, er zeker van zijn dat hij of zij geïnteresseerd is in je op dezelfde manier. Dit duurt een beetje van onderzoek en intuïtie, maar het is de moeite waard of je zou kunnen eindigen met ei op je gezicht. En als je nauwelijks kent ze, neem de tijd om ze te leren kennen voordat de veronderstelling dat je een goede beslissing om hen uit te vragen hebt gemaakt, een solide relatie moet een solide basis om op te bouwen. Het is ook belangrijk dat u een evenwichtig leven, heb je een solide en plezierig leven buiten het werk? Zo niet, dan worden zeer op hun hoede over een werk relatie, omdat het een teken dat je te serieus werk te nemen en geen ruimte voor iets anders niet verlaten en zelfs het gevoel dat uw relaties aan te sluiten bij het werk zou kunnen zijn. Enkele tekenen dat uw collega misschien geïnteresseerd zijn in jou ook onder andere:
  • Ze besteden veel tijd met je eens dat werkgerelateerde is niet, zoals tijdens de pauzes, of uit te gaan van hun manier om te komen en u en of gewoon een praatje.
  • Uw collega komt om te vragen om uw mening over iets dat niet te maken heeft met uw werkgebied. Dat kan een teken zijn dat uw collega is het vinden van een excuus om je te praten.
  • Uw collega geeft u veel complimenten op een regelmatige basis. Een andere tactiek van een collega kan gebruiken is om iemand anders in uw aanwezigheid om uw reactie te peilen. In dit geval kan uw collega te hopen op een jaloerse reactie, signalering rente!
  • Dat blijkt uit uw collega.
  • Veel glimlachen, grijnzen, en lachen om je idiote grappen worden verzonden via uw collega en zijn gericht op jou.
  • Je vertrouwen en respect voor deze persoon een geweldige deal en je bent absoluut zeker van dat dit niet een fly-by-night gril of een louter wellustige sensatie.
  • Een klein maar zeer belangrijk ding - zorg ervoor dat uw collega is single. Een affaire op het werk bemoeilijkt dingen voor iedereen verbonden met u en uw geliefde, laat staan ​​dat een zeer schadelijk activiteit deel te nemen aan emotioneel en moreel.
 2. 2
  Denk na over de gevolgen voor uw werk. Zodra je tevreden bent dat uw collega is geïnteresseerd, na te denken over hoe een werkplek romantiek misschien je baan beïnvloeden en wegen de voors en tegens. Denk er eens over vanuit het perspectief van je reputatie op het werk, tot en met hoe je zal worden opgevat als de twee van jullie uit elkaar en hebben nog steeds naast elkaar te werken. Als je serieus denkt dat het nog steeds het proberen waard, ga dan naar de volgende stap.
  • Als je een relatie met een baas of een andere superieur niveau arbeider, hoe zal dit invloed op uw relaties met andere collega's? Sommigen van hen zijn gebonden aan denken dat er is vriendjespolitiek gaande is, dus je moet in staat zijn om soms te gaan met dat. Bovendien zal dit van invloed op uw eigen kansen voor promotie als de dingen zuur gaan later op?
  • Zijn werkplek romances zelfs toegestaan? Niet alle werkplekken toestaan ​​verbroedering met je collega's op een intiem niveau en je zou uiteindelijk worden overgedragen, gedegradeerd, of zelfs ontslagen. En veel werkplekken zullen geen relaties tussen superieur niveau personeel en de algemene personeel vanwege de slechte perceptie creëert toestaan. Vergeet niet dat het verliezen van een baan dan een relatie is het niet waard. Daar lijkt het misschien op het moment, maar het gewoon zo is het niet!
  • Zult u in staat om de werkplek roddels te behandelen? Het zal onvermijdelijk.
 3. 3
  Vraag uw collega op een datum. Als je eenmaal hebt doorlopen de voor-en nadelen en je bent zeker dat je mede-werker is geïnteresseerd in jou ook, de moed om hen uit te vragen. Zoek een geschikte tijd, dat is bij voorkeur niet over het water koeler of halverwege de vergadering een deadline samen. Vraag je collega om te lunchen of een hapje bij je hebt, betalen voor hun maaltijd of koffie en zitten samen ergens gezellig en prive, waar u kunt vragen zonder afleiding. Een ander idee is om voor te stellen het hebben van een koffie na het werk of na een werkbijeenkomst. Bij de vraag, doen dit niet in het bijzijn van andere collega's, hoe minder mensen die weten in deze fase, hoe beter voor jullie beiden als je nog niet weet wat de uitkomst.
  • Als uw collega zegt ja, verheug en gaan naar de volgende stappen.
  • Als uw collega zegt nee, aanvaarden wat is en excuses voor eventuele misverstanden. Verzeker uw collega dat je het weer niet zal verhogen en dat zal u niet vermelden het aan iedereen op het werk. Blijf professioneel in uw toekomstige interacties met hem of haar.
  • Vermijd komen op een te sterk. Wees sportief en.
 4. 4
  Een gemeenschappelijke basis vinden - Anders dan het werk. Als je relatie alleen is gebaseerd op een gedeelde werk interesse, kan je uiteindelijk geworden rivalen voor hetzelfde werk, rollen, of promoties en dat zou helemaal alles tussen jullie verpesten. Dus, besteden tijd om elkaar te leren kennen breder en ontdek wat andere interesses, opvattingen, meningen, enz., de twee van u delen. Op dit punt, om elkaar beter te leren kennen is van vitaal belang voor de gezondheid op lange termijn van uw relatie of om te weten of het beter is om te stoppen eerder vroeger dan later.
  • Gebruik kleine praten om de wielen te draaien op andere dan werk onderwerpen. Geleidelijk opbouwen dit tot meer serieuze onderwerpen zoals elkaars waarden en overtuigingen, en het vinden van wat andere dingen die ze hebben gedaan in het leven. Wees een goede luisteraar.
  • Gebruik humor om het ijs te breken. Het kan vreemd voelen op het eerste, de overgang van medewerkers naar geliefden, en humor is heerlijk glijmiddel.
  • Vermijd het gebruik van over medewerkers om elkaar beter te leren kennen. Niet alleen is dat kleine, maar als dingen niet werken, jullie beiden hebben nieuwe informatie waarmee aan elkaar wond door het vertellen van verhalen aan andere collega's. U bent dateren van uw mede-werker, niet in het bezit van een verdrag over wie heet is en wie niet aan het werk!
 5. 5
  Houd het stil in eerste instantie. Aangezien geen van jullie weet waar dit nog wordt geleid, is het handig om uw romantiek houden onder wraps om te beginnen. Als je merkt dat het niet is wat het leek het na een paar dagen of weken zou zijn en je onderling overleg uit elkaar te gaan, zal niemand iets wijzer te zijn en je kunt gaan met je leven. Geef het ongeveer een maand voor iedereen te vertellen.
  • Niet het geheim te lang bewaren. Wees ervan bewust dat iemand waarschijnlijk om uit te vinden uiteindelijk zoals sommige mensen zijn ofwel zeer nieuwsgierig of zeer scherpzinnig. Het zal de kleine dingen die je doet, als een gestolen kus in een moment dat je denkt dat niemand kijkt, dat zal uiteindelijk geeft u weg. Als gevolg daarvan, als je eenmaal bent vrij zeker van dat uw dating gaat worden op lange termijn, is het best om 'bekennen en laat anderen op de werkvloer weet dat je uit.
  • Als je aan het daten bent in overtreding van bedrijfsregels, kijk uit. Nogmaals, het zal niet lang duren voordat er iets verraadt je zelfs als je je best doen om elkaar op de werkplek te voorkomen. Als je echt wilt zijn met elkaar dit veel, een van jullie moet overwegen te verhuizen afdelingen of zelfs banen.
 6. 6
  Vertel je collega's over je werkplek romantiek met aandacht. Wanneer u besluit om in vertrouwen uw collega (of je bent gedwongen om na iemand die je vangt op heterdaad), eigen tot de affaire in als matter-of-fact mogelijke manier. Niet delen gegevens; gegevens zal je dom, zelfvoldane verschijnen, en als er een belangenconflict, kan de gegevens van uw baan in gevaar brengen. Daarnaast verwacht niet dat je collega te worden overspoeld met vreugde voor u; velen zullen worden geamuseerd, maar sommigen zullen ergeren aan wat zij zien als een afleiding om het punt van welzijn op het werk - aan het werk. Houd uw uitleg low-key, eenvoudig en to the point en voorzichtig fade-out van hun visie.
  • Het is een goed idee om je baas te vertellen voordat je iedereen aan het werk te vertellen. Op die manier, je baas voelt zich gevleid dat u op de hoogte ze eerst en als die er zijn problemen op de werkplek over uw romantiek, kan deze worden behandeld op het juiste niveau meteen. Het maken van een bondgenoot van je baas maakt gezond verstand.
  • Wees ervan bewust dat dating co-werknemers kunnen maken andere collega's voel me erg ongemakkelijk. We gaan werken met een andere mentaliteit van ons sociale leven en velen van ons dragen een ander gelaat en benaderen ons werk met professionalisme en een gevoel van het behandelen van de werkplek als neutrale grond. Toen plotseling twee collega's om te zetten in nuzzling tortelduifjes, dit kan een aantal collega's te beledigen en anderen leiden tot binnengedrongen voelen of vervreemd. Zelfs degenen die zijn vrij flexibel in hun vooruitzichten kunnen zich ongemakkelijk voelen op uiterlijke tekenen van genegenheid, want het verwart sociaal / gezinsleven met werk leven.
 7. 7
  Houd de relatie low-key op het werk. Je zou moeilijk worden ingedrukt om een ​​collega die wil alles over je liefde uit de eerste hand horen via kissy-kissy geluiden, liefdevolle liefkozingen, en tiffs lover's op de werkplek vinden. Blijf professioneel op het werk en houdt de relatie in de sociale en persoonlijke sferen volledig. Op het werk, moeten de volgende zaken van toepassing tijdens uw relatie:
  • Vermijd geopend genegenheid tegenover collega's (PDA's of 'openbare uitingen van genegenheid "). Zoenen, knuffelen, en zelfs knuffelen zijn geen professionele tekenen van omgang met werk en ze maken mensen minder dan gratis naar u voelt.
  • Controleer de leuke dingen aan de deur van het kantoor. Als een collega overhoort je uitwisselen endearments zoals "Honey Bear" en "Lovey Pompoen," zul je nooit horen het einde ervan.
  • Deel je complimenten rond iedereen op het kantoor, niet alleen met uw liefde. Als mensen kunnen zien dat u niet alleen voorstander van je date, zullen ze je respect voor.
  • Sex op het werk zou kunnen geven de twee van u een sensatie, maar het zal gewoon gross out co-werknemers als ze ontdekken u en uw baan in gevaar. Heeft een zeer persoonlijke, intieme daad in de werkplaats niet brengen - de directiekamer, de vergadertafel en de kopieermachine hebben allemaal werk doeleinden en zijn er niet voor je seksuele genot. Wees attent eerder dan wellustige.
 8. 8
  Vermijd elk teken of daad van een voorkeursbehandeling voor uw collega. Je moet twee keer zo hard te bewijzen aan iedereen dat er geen voorkeursbehandeling wordt gegeven om je date te werken omdat iedereen er automatisch van uit dat dit gebeurt. Als zodanig, niet, ooit. Voorkeursbehandeling vervreemdt andere medewerkers en zal een vijandige werkomgeving creëren. Iedereen moet worden overgelaten om te slagen op basis van hun verdiensten, niet wie ze kennen.
 9. 9
  Wees professioneel als uw relatie eindigt. Onvermijdelijk, sommige dating relaties komen tot een abrupt einde of een sisser aflopen in de tijd. Laat de minnaar ruzies, de tranen, de boosheid, enz., thuis en besteden veel aandacht aan uw meest professionele zelf brengen naar het werk elke dag na de break-up. In termen van het spreken van en het werken met je ex, wees beleefd en professioneel en krijg je werk amiably gedaan. Vergeet niet dat het niet de liefde die je blik te krijgen, maar de stalking, beschuldigingen, en de vergelding die soms volgen.

Tips

 • Houd zaken en plezier volledig gescheiden en je zult in een goede plek.
 • Als je collega's niet hebben verteld nog en de twee van u nemen dezelfde vakantie datum en terugkomen op hetzelfde moment op zoek even gebruinde, beseffen dat uw medewerkers samen zullen zetten twee-en-twee!
 • Take it easy. Zoals met alle waardevolle relaties, geef het de tijd om te groeien en sterker te worden.
 • Niet uitgezonden uw werkplek liefde. Het is al erg genoeg als iemand gaat maar door over hun datum of verloofde op het werk, zonder dat de persoon die zich rond iedereen elke dag! Wees nederig en attent op uw werkplek romantiek.
 • Houd rekening met anderen en uw romantiek zal uiteindelijk neer sterven in het belang inzetten en de twee van u kunt opschieten met je romantiek ongestoord.
 • Als je uiteindelijk trouwen, wees aardig voor je collega's die opgemaakt met u en hen uitnodigen om de bruiloft ook. Het is misschien een beetje meer kosten, maar in termen van het houden van hen lief, het is een kosten goed besteed.
 • Proberen om in contact te komen zonder gebruik te maken werken mailbox, werkende telefoons, etc. Of het kan brengen u meer problemen als uw bericht is bekendgemaakt.
 • Als u zeer weinig betrokkenheid bij het werk en nog veel meer inzet voor de relatie, maak je geen zorgen over het verlaten van de baan. Maar wel professioneel aan het werk toch dus dat ze geven u een goede referentie. Een serieuze relatie heeft meer kans om langer duren dan een baan op vele terreinen.
 • Het is een goed idee om niet met elkaar sexy e-mailberichten. Uw IT-ondersteuning kan worden genieten van de boodschappen zo veel als de twee van u... Bovendien, e-mails hebben de neiging om te worden gevraagd als bewijs in geval van ontslag, seksuele intimidatie, enz., dus wees verstandig.

Waarschuwingen

 • Wees er absoluut bewust van de regels van dating op het werk. Elke overtreding kost je je baan.
 • Als je het uitmaakt, zal je nog steeds om ze aan het werk elke dag te zien zo bewust van dit. Wees niet onbeleefd om hen. Optreden als je normaal zou doen.
 • Aan de andere kant, als je het grootste deel van je leven door te brengen op de werkvloer, waar anders ga je mensen te ontmoeten? Soms is de compatibiliteit ontstaat als gevolg van een gedeelde passie voor de dingen die je samen werken aan en omdat u deze dingen willen verder gaan. Laat geen andere mensen je vertellen dat de werkplek romances zijn gedoemd of slecht nieuws, niet alle van hen zijn en sommige van hen kan blijken te zijn ongelooflijk vitale, dynamische en werkbare relaties die het bedrijf of onderneming te sturen in de stratosfeer. Je moet gewoon een goede rechter van wat goed is voor jou, je carrière, en de mensen om je heen zijn.
 • Sommige van uw collega's kunt u bespotten of te openlijk opstandig. Je moet voorbereid zijn en reageren met mededogen en een goed humeur.
 • De dingen die je gebruikt om te delen in de kleinste details over uw seksleven met uw collega's? Dat is nu voorbij, terwijl het was leuk toen het ging over een partner ze niet persoonlijk kennen, als het gaat om hun andere collega, ze echt niet willen dat spul hoor!
 • Het houden van een kantoor relatie geheim voor een lange tijd kan de spanning te verhogen, maar het opent je voor twee grote risico's: de eerste is dat je uiteindelijk te weten komen en iedereen zal worden verstoord voor het voelen misleid. En de tweede is dat je relatie niet kan worden groeien in een liefdevolle men op alle, maar kan eenvoudig worden gebaseerd op de opwinding van de geheimhouding. En dat is nauwelijks een basis voor een gezonde relatie op lange termijn.
 • Houd in gedachten dat het soms de opwinding van een baan die je bent gevallen voor en niet de mede-werker. Bestedingen maanden verschansten zich samen invullen van een vitale rapport of project kan hebben u besteden een groot deel van de tijd samen, maar het zou heel goed de opwinding van het voltooien
 • Seksuele intimidatie is iets om in gedachten te houden. Werkplekken zijn zulke beschuldigingen zeer serieus. Als zodanig, wanneer het vragen van een collega uit, houd het simpel en vrij van ze aan te raken, proberen ze te zoenen, of het maken van suggestieve opmerkingen. Zodra je uit, is er ruimte voor intimiteit buiten de werkplek, maar tot dan, maak geen veronderstellingen en roert niets. Bovendien is zich ervan bewust dat er soms een gedumpte minnaar kan een claim van intimidatie terug te krijgen op je, het is zeldzaam, maar het kan gebeuren.