Wkanl

Hoe om te spelen moeilijk te krijgen

Playing hard om werken te krijgen. Behandel ze betekenen en houd ze scherp. Zo gaat het gezegde, tenminste. Terwijl je waarschijnlijk niet wilt dat de persoon die je speelt met een gemiddelde manier te behandelen, wil je wel afstandelijk, druk, en gereserveerd. Gewoon in gedachten houden dat je 'spelen' met emoties van iemand, zo zacht zijn als je hun hart breken. Toch laat de spelen beginnen!

Stappen

Hoe om te spelen moeilijk te krijgen. Genieten van het single zijn.
Hoe om te spelen moeilijk te krijgen. Genieten van het single zijn.
 1. 1
  Voorkomen dat of die er als behoeftig. Omdat wanhopig of zich vastklampend is de tegenpool van het spelen moeilijk te krijgen. Ontwikkel het geduld om dingen te laten ontwikkelen in een tempo gebaseerd op iemand anders in plaats van op de jouwe. Laat je niet door het feit dat al je vrienden lijken te zijn reeds dateren of gehuwd overstuur u of u ongeduldig, in plaats daarvan, tempo jezelf en zeggen "so what" voor jezelf - het is gewoon niet je tijd nog niet en er is geen deadline over het koppelen met een andere persoon.
  • Geen contact initiëren. Laat hem de eerste zijn om tot u komen. De persoon die de eerste zet maakt wordt altijd in een zwakkere onderhandelingspositie zet dan de persoon die ervoor kiest om wel of niet te accepteren.
  • Wees niet de eerste om te bellen. Laat hem bellen. Vergeet niet, mensen willen weten dat je geïnteresseerd bent, maar ze nog steeds graag de sensatie van de jacht.
  • Mis het ene naar het opzetten van de eerste data niet. In plaats daarvan, geef hem hints als hij het nodig duwtjes mee: ". Mijn vriend net gered op het kamperen reis, zodat het lijkt alsof ik ga dit volgend weekend vrij zijn"
 2. 2
  Genieten van het single zijn. Als u bezig te genieten van je leven zoals het is nu, het spelen moeilijk te krijgen zal natuurlijk komen omdat je te veel gaande is in je dagelijks leven te zijn gemakkelijk beschikbaar. De bottom line is dat als je gelukkig en zorgeloos bent, zullen mensen merken.
  • Ga uit met je vrienden. Heb een muurbloempje niet. Het is moeilijk om hard te spelen te krijgen als je bent nooit uit op de stad. Doe leuke dingen die je gelukkig maken en u zult stoppen met afvragen hoe om te spelen moeilijk te krijgen en gaan leven het.
  • Nieuwe mensen ontmoeten. Ga naar sociale evenementen, join clubs op school, vraag je vrienden om je aan hun vrienden te introduceren. Echt te nemen interesse in die mensen. Hoe meer mensen je kent, hoe meer geloofwaardig uw drukke schema te zijn.
 3. 3
  Wees zo vaag als je kunt wegkomen. De sleutel is om de andere persoon vragen te stellen, zodat ze meer over je kunt vinden buiten te houden. Bijvoorbeeld:
  • Als u wordt gevraagd wat u afgelopen weekend deed, zeggen: "Ik hing uit met een aantal mensen die ik ken."
  • Als u wordt gevraagd wat je doet deze vrijdag, zeggen: "Ik weet het nog niet."
  • Gebruik een luchtige, flirterige toon, en glimlach. Je wilt niet volledig ongeïnteresseerd of oneerbiedig klinken, dus zelfs als u uw antwoorden kort te houden, houden ze lief ook.
  • De gewoonte van nooit helemaal beantwoorden met de hele feiten kan een nuttige gewoonte om zelfs beginnen bij het begin van een bevestigde relatie te zijn, als het laat de andere persoon weet wat er zal gebeuren als ze nieuwsgierig zijn te veel! Hiermee kunt u het onderhoud van je grenzen.
 4. 4
  Maak jezelf niet te gemakkelijk toegankelijk te maken. Als hij of zij u roept, geen antwoord de hele tijd, en wacht een dag of twee voordat u terugbelt. Een goede vuistregel is om ongeveer twee keer zo lang wachten als ze eerder terug te bellen.
  • Als de oproep is dringend, bijvoorbeeld, als ze willen plannen voor die avond te maken, overweeg dan het negeren van de oproep, het zal de persoon laten zien dat je tijd kostbaar is, en als ze willen om samen te komen, moeten ze dienovereenkomstig plannen. (Natuurlijk, accepteren dat soms een spontane date kan zijn romantisch en leuk, maar dat is niet het belangrijkste onderwerp van dit artikel.)
  • In termen van sms'en, het is over het algemeen een goed idee om te voorkomen dat onmiddellijk reageert.
 5. 5
  Als hij of zij vraagt ​​je uit, maak je geen plannen maken meteen. Zeggen "misschien" of dat je "niet zeker" is en dat je je schema bekijkt. Vraag hen om later op de dag of de volgende dag contact met u op. En af en toe, zeggen dat je niet kunt maken omdat je andere plannen. Natuurlijk, als u interesse in deze persoon bent, bieden om plannen te maken op een dag dat je zogenaamd gratis, of het nu de dag na of het volgende weekend.
 6. 6
  Wees een vrije geest. Wanneer iemand krijgt aanhankelijk, weg te trekken. Uit de weg stevig antwoorden of toezeggingen. Proberen om zo veel opties open voor jezelf mogelijk, laat voor zo lang mogelijk. Verwachten dat iemand je date om de stappen in te volgen Hoe maak je een vrije geest te temmen. Het is ook handig als u weet hoe u de tekenen van een persoon, inclusief spotten:
  • Ze voortdurend e-mail, tekst, of telefoon je ook al heb je niet gereageerd op iets. Ze zullen zelfs bellen om te zeggen: "Ik heb een gesprek gemist. Was jij dat?!"
  • Ze altijd eerst bellen. Vaak is het voordat je zelfs.
  • U hebt vastgesteld dat ze lijken niet te veel anders te doen in hun leven, afgezien van opknoping rond je. Als je ze vraagt ​​wat ze doen, ze kan niet echt zeggen iets anders dan gaat of studies te werken.
  • besluipt hen als een jager volgt prooi. Het is ook duidelijk uit de gesprekken met hen dat ze een geluk tekort met betrekking tot hun eigen leven en zingeving van het leven. Om hun onzekerheid gerelateerd is de noodzaak om het eens met alles wat je zegt.
  • U kunt uren vertellen ze de saaiste details van uw hobby of werk en ze daar zitten, geklonken. Het is niet waarschijnlijk dat je het geduld om dit teken te testen al hebben - je bent te druk!
 7. 7
  Niet overhaast in een relatie. Je bent er bijna, maar je bent er nog niet. Zorg ervoor dat voor de eerste paar data, volg je een aantal van de stappen hier:
  • Neem geen genoegen met aan de ene persoon meteen, tenzij je weet dat ze de ene. Nogmaals, het spelen moeilijk te krijgen zal het makkelijker zijn als je eigenlijk moeilijk te krijgen.
  • Zeg hem dat je andere data met jongens tot nu toe grotendeels gedaald plat. Dit zal hem laten weten twee grote dingen: 1) dat je uit andere jongens, en 2) dat je een taai koekje te kraken.
   • Dit is een klassiek ego boost voor een man. Je bent hem verzekeren dat u bent precies wat andere jongens willen, maar dat hij een schot op het krijgen van het. Hij wil je nog meer.
  • Geen zware kinderboerderij of seks tot na de 5e dag. Als je jong bent - nog op de middelbare school of hieronder - ben je waarschijnlijk beter af niet eens overweegt seks. Maar voor de volwassen dames: mannen houden van wat ze niet kunnen hebben. Als je een man wat hij wil meteen te geven, heeft hij de neiging om te groeien verveeld en ga naar de volgende uitdaging.
 8. 8
  Beloon hem langs de weg. Geef hem kleine herinneringen die zijn verovering de moeite waard is en dat hij niet alleen maar verspilling van zijn tijd aan het verkeerde boom. Een kleine aanmoediging gaat een lange weg, maar zijn grillig met uw bemoediging, zodat hij blijft op zijn tenen.
  • Tekst hem iets als: "Je bent lief Dat was een aardige dag Laat me weten wanneer je opnieuw wilt proberen..."
  • Lange noten of love-letters zijn over het algemeen een beetje te overdreven. In plaats daarvan, lekken enkele selectieve informatie aan zijn vriend over hoe "dingen zijn vrij goed gaat tot nu toe." Hij zal zijn vriend moet vertellen wat je zei.
  • Geef hem een ​​kus toen hij het minst verwacht. Doe dit niet als je niet hebt gekust, omdat je wilt dat hij de eerste stap te zetten. Als hij gaat zitten lezen van een boek, of wandelen langs, ga naar hem toe, kijk hem in de ogen, en geef hem een ​​knuffel. Zijn hart zal racen en hij zal nog meer geïnvesteerd in u zijn.

Tips

 • Wees jezelf. Niet te hard proberen om hem te imponeren. Laat hem de echte jij gewoon.
 • Voortgezette om hard te spelen te krijgen nadat je iemands hart hebt gewonnen kan ze je haten.
 • Wanneer de ongemakkelijke stilte beslist om uw gesprek binnenvallen, maak je geen zorgen over wat te zeggen. Als er iets, wacht totdat de andere persoon spreekt up. Doe dit een paar keer, zodat de andere persoon zou voelen alsof je denkt over andere dingen en niet het geven van je 100% aandacht aan hem / haar. Maar als je dit blijven doen voortdurend, zou de andere persoon denkt dat je niet geïnteresseerd bent en uiteindelijk zal hij / zij opgeven.
 • Doe dit niet te benaderen vanuit de mentaliteit van het spelen moeilijk te krijgen. In plaats daarvan, weet je geweldig bent. Moeilijk te krijgen.
 • Als je hem ziet op zoek naar jou (meer dan eens) niet terug te kijken. Doe alsof je hem niet zien en blijven doen wat ooit.
 • Dont overdrijven! Subtiele moeilijk te krijgen gebaren zijn best: laat hem opknoping, niet hem uit!
 • Spelen moeilijk te krijgen, de sexy persoon die een partner niet hoeft. Onvoorzichtig in uw antwoorden en zorg ervoor dat hij op zijn tenen voor u.
 • Als een jongen je leuk vindt zal hij je vertellen.
 • Stelde regels voor verontschuldigen jezelf van een datum of meet-up (beleefd zijn is altijd de eerste regel!):
  • "Liefde aan, maar ik ben al volgeboekt."
  • "Geweldig idee, misschien deze keer volgende week. Ik ben off kamperen 200 mijl ten westen van dit weekend. Been kijkt uit naar deze off road eenwieler expeditie voor de zes maanden! "
  • "Ik heb examens volgende week dinsdag, en een heleboel proppen dit weekend!"
  • "Ik ben gevleid, maar ik ben erg druk op dit moment het maken van de meeste van de poeder! Misschien later wanneer de sneeuw gesmolten is?"
  • "Dat is erg aardig van u Het is alleen dat -. Ik wil niet gaan, het is niet mijn scene." Dit soort eerlijkheid kunnen zeer oprecht mits je het meent, en het kan de andere persoon opnieuw te waarschuwen voor je grenzen, zonder dat ze het gevoel dat het persoonlijk is gericht op hen.

Waarschuwingen

 • Wees niet waanzinnig moeilijk te krijgen, of anders deze persoon kan gaan!
 • Spelen moeilijk te krijgen kan een zeer ernstige, in de buurt van blijvende invloed op de prospectie partner hebben. Wees erg voorzichtig.
 • Spelen moeilijk te krijgen kan de verkeerde indruk te geven aan uw toekomstige partner. Dit kan later leiden tot complicaties.