Wkanl

Hoe je iemand tot op heden te vinden in de boekwinkel

Kan het ontmoeten van nieuwe mensen moeilijk zijn, maar het is geen verrassing in onze consumptiecultuur die mensen vinden liefde in de gangpaden van de winkels overal, van Walmart om hun lokale supermarkt. Dus, voor de meer intellectueel geneigd boekenliefhebbers onder u, het vinden van een datum in een boekhandel kan gewoon blijken te zijn de ideale manier om verbinding te maken met iemand van gelijkgestemde intellect die geniet van het denken en die een liefde voor lezen moet worden. En zelfs als ze er gewoon op de loer, omdat de koffie is goed, er zijn tal van kansen om te staken een gesprek met iemand die je van het uiterlijk van. Wees creatief en stel uw sites op het vinden van een datum in een boekhandel!

Stappen

Hoe je iemand tot op heden te vinden in de boekwinkel. Kies je hoogstwaarschijnlijk scouting opties.
Hoe je iemand tot op heden te vinden in de boekwinkel. Kies je hoogstwaarschijnlijk scouting opties.
 1. 1
  Kies een boekhandel. Je zou willen beginnen met een boekhandel van een behoorlijke omvang, zodat u niet hoeft de boekhandelaar en iedereen luisteren naar uw dating ouvertures als je klappen ogen op iemand. Dan weer, een aantal van de kleinere meer gespecialiseerde boekhandels zou het zeer persoon voor je hebben als ze voorraad die strips of boeken die je echt in - het is een goed teken de persoon van je dromen zal ook te vinden die zeer dingen. Misschien probeer een mengsel van verschillende boekwinkels in plaats van koppelverkoop jezelf neer op een, het is echt over het feit dat meer alert voor date mogelijkheden als je in de boekhandel, zou dus de grootte van de winkel veel verschil, zolang de plaats heeft eigenlijk niet maken patronaat!
  • Een boekhandel met een cafe kan een voorsprong op een zonder hebt want je kunt altijd suggereren de twee van u een kopje koffie. Toch zal een boekhandel met een cafe in de buurt ook werken.
  • Zoek een boekhandel die wordt geopend langere uren of in het weekend. Zult u waarschijnlijk beter af op zoek naar mogelijke data wanneer mensen in down modus dan haasten over tijdens de lunch of tijdens drukke thuis tijd. Dan weer, meer mensen betekent meer mogelijkheden!
 2. 2
  Kies je hoogstwaarschijnlijk scouting opties. Er zijn verschillende manieren om dit te benaderen en die je misschien leuk om te proberen hen allen op hun beurt om te zien wat voor u werkt. De meeste van allemaal, zult u beiden nodig hebt geduld en vasthoudendheid omdat het oppakken van iemand in een boekhandel is niet per se makkelijk zal zijn!
  • Hangen rond het gebied van de boeken die u veel leesplezier. Als je iemand die je zin hebt geniet boeken je zin te spotten, kan er een match made in heaven zijn.
  • Op de loer liggen in de buurt van de sectie magazine. Mensen zijn gemakkelijk aangetrokken tot de sectie tijdschrift, vooral als er zitplaatsen in de buurt. Dit gebied kan schering en inslag met excuses voor het openen van een gesprek, zoals zijn "Kunt u pass me dat tijdschrift je in voor? ' naar X "Ik kan niet het laatste exemplaar van vinden" "-! oh kijk Je hebt het Zou je het erg erg als ik keek naar pagina 20?"
  • Bekijk hier het cafe. Cafes in de boekhandel zijn een zegen, omdat mensen meestal genoegen nemen met ten minste een drankje en een ontspannen lezen van een boek of zelfs een stapel boeken die ze hebben verzameld in de winkel. Je hebt veel mogelijkheden om lijst aanvoeren en vragen als de stoel vrij is, dan beginnen met de bespreking van de merites van het boek of de boeken op de tafel.
  • Zitten in de zitjes van de winkel. Mensen zijn het meest ontspannen bij zitten en lezen en dit kan een uitstekende gelegenheid om hen te vragen over hun lectuur en terloops hen in gesprek te zijn.
  • Personeel tellers of personeel wegzetten van boeken over. Geen korting de mogelijkheid om uw nieuwe liefde een van de medewerkers! Just er zeker van zijn dat als je probeert te charmeren ze dat je niet nemen te veel van hun tijd - u niet wilt dat ze in de problemen en je kunt altijd suggereren dat de twee van u ontmoeten wanneer het knock- off werktijd.
 3. 3
  Wees slim over de persoon die u uw oog op. Je kunt niet zeker zijn van hun relatie status alleen door te kijken, tenzij er een evident. Als je een ring, duidelijk je nodig hebt om terug te trekken. Als je een vriendin of vriend zweven in de buurt, heb je gewaarschuwd! Anders is er geen kwaad indringende voor relatie status als je je chat verder met deze persoon.
 4. 4
  Vind manieren om het ijs te breken en beginnen een praatje. Je bent in een boekhandel, dus de lijst van potentiële chatonderwerpen is zo breed als het boek leerstof in de winkel. Echter, in eerste instantie moet u de aandacht van die persoon te krijgen. Hier zijn enkele suggesties:
  • Terloops staan ​​in de buurt van de persoon en kijk naar hen zo nu en dan. Peilen of ze je hebt gemerkt en als ze lijken terug te kijken.
  • Vind manieren onderbreken hen, zoals doen alsof je op zoek bent naar een boek en hen te vragen of ze heb het gezien op de plank. Of, laat een boek in de buurt van hun voeten en excuses uitbundig als ze buigen om het te halen voor u. Of, ter plaatse een boek voor hen en vragen of ze denken door te geven aan u.
  • Commentaar geven op wat ze kijken, vooral als je je bewust bent van wat het over hebt. Met een beetje geluk kan je hebben gelezen het zelf of weet genoeg over het of de auteur / genre aan een goed gesprek over het te starten.
  • Trachten te verschijnen en goed geïnformeerd over het boek, genre, auteur of zelfs de winkel, zonder over te komen als vervelend. Bieden een aantal goede adviezen over hun lees-en misschien wel aanvullend advies over boeken die je zou aanraden.
 5. 5
  Als de dingen lijken goed te gaan in deze fase, terloops wijzen op een (of een andere koffie als je al in het cafe). Maken het lijkt dat je extra bent enthousiast om het gesprek over de onderwerpen die je hebt opgevoed en die na te streven uw doelgerichte persoon lijkt oprecht geïnteresseerd bent Als je geluk hebt, zal de andere persoon instemmen met verdere discussie over koffie en u kunt beginnen om elkaar meer weten.
  • Vergeet niet te vragen voor hun contactgegevens aan het einde van uw koffie. Suggereren dat het zou geweldig zijn om weer te ontmoeten om notities te vergelijken op wat de ander gedacht over het boek, enz.
  • Zelfs als u niet lukt om een ​​kopje koffie samen, kunt u nog steeds suggereren dat de twee van u in contact komen later opnieuw, misschien via e-mail, Facebook, enz., om het lezen te bespreken en in contact te blijven.
 6. 6
  Te waarschuwen voor de cues. Zoals bij elke potentiële date, moet je van de andere persoon niveau van responsiviteit. Als het duidelijk is dat je ze verdringen en hen dwars zit, laat dingen waar ze staan ​​en doen de andere persoon verder niet druk. Aan de andere kant, als je zeker weet dat er een vonk van interesse en een bereidheid om de tango op het krijgen van elkaar te leren kennen voortzetten, go with the flow!
  • Zelfs als ze niet willen weer inhalen met u, dank hen voor de discussie en wens hen. Niet iedereen is blij bij de gedachte van te worden uitgecheckt wanneer ze nastreven stille intellectuele tijd in hun eigen hoofd ruimte en je moet rekening houden dat ze gewoon kunnen willen met rust gelaten worden.
 7. 7
  Geef het nog een paar keer proberen. Als het de eerste keer niet lukt, probeer het met verschillende mensen die interessant voor je verschijnen en probeer in verschillende boekhandels. Terwijl een boekhandel is niet een plaats hoog op de lijst van "waar te data te vinden", het feit dat de mensen in hen duidelijk zoals lezen en hebben dezelfde interesses om je eigen maakt dit een waardevolle manier om te proberen en vind een date. Als u aanhoudende genoeg bent, zelfs als u niet beschikt over een liefde belang te vinden, het is altijd mogelijk dat je misschien net een nieuwe vriend te maken.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Wees ervan bewust dat sommige mensen niet zullen waarderen gestoord te worden in een context zoals een boekhandel. Als je merkt dat je ze lastig, terug af en kijk voor iemand anders om te staken een gesprek met.
 • Wees respectvol van seksuele geaardheid
 • Een andere manier om een ​​gesprek in een boekhandel te openen is om iemand te vragen om u te helpen uw zware stapel boeken te dragen naar de zithoek of de teller. U kunt staking van een gesprek naar aanleiding van de opmerkingen over uw zware stapel!

Waarschuwingen

 • Ga niet rond en moeite mensen in een boekenwinkel ze willen dat je stil te zijn tegen alle risico's mogelijk te maken.
 • Zorg ervoor zie je het bord dat zegt niet schreeuwen of luid pratend in de boekwinkel dit te doen stoort zo veel mensen en later op je zou worden gerapporteerd u bent gewaarschuwd.
 • Heb grappen niet bellen of praten over volwassen dingen die mensen zouden kunnen denken dat er iets mis met je is en dat je gek bent laat ze niet denken dat en hou het voor jezelf.
 • Niet toegeven uw fout aan iemand omdat ze niet willen horen of u zal in de problemen.
 • Praat niet over dingen die je niet wilt praten over en met oog voor de mensen om je ze bezig zijn lezers en ze willen lezen zonder hun ogen uit hun boek als dit stoort hen tot het punt waar ze willen verhuizen van u dan dat is wat ze vergeet je niet stil te zijn en wees niet te luid.
 • Heb een gesprek met andere mensen die dit lezen ze niet willen horen en niet willen luisteren naar u niet maken.