Wkanl

Hoe op te breken een paar

Proberen in te breken van een relatie is een twijfelachtige poging, maar het is zeker niet ongewoon. Er is niet veel dat je kunt doen om te breken een echt gezonde relatie, maar als je intentie op het geven van een schot bent, dit zijn enkele stappen die u kunt nemen.

Stappen

Hoe op te breken een paar. Neem een moment om de risico's te overwegen in het proberen te breken een paar.
Hoe op te breken een paar. Neem een moment om de risico's te overwegen in het proberen te breken een paar.

Denk aan de risico's van wat je probeert te doen

 1. 1
  Neem een moment om de risico's te overwegen in het proberen te breken een paar.
  • Als het paar aanslaat, het overwinnen van dit probleem zou hun relatie sterker te maken, en ze kunnen besluiten om niet meer associëren met jou.
  • Als je het breken van een paar, zodat je kunt zijn met een van de mensen die betrokken zijn, en je slaagt, kun je altijd paranoïde dat je nieuwe relatie vatbaar voor deze tactiek zal zijn. Als deze persoon mogen hun vorige relatie met elkaar door iemand anders worden getrokken, wat denk je dat je relatie zal zijn van minder kwetsbaar?
  • Als de break-up wordt veroorzaakt door een kracht van buitenaf (je) van het echtpaar zou ontbreken, en nog steeds gevoelens haven voor elkaar die sterker kunnen groeien in de tijd. Met andere woorden, kunnen ze altijd hebben laten de andere persoon te gaan, en hebben een harde tijd zich volledig te wijden aan nieuwe relaties.

Dispositief uw break-up plan

 1. 1
  Leer alles wat je kunt over het paar. Je wilt niet echt geworden intieme vrienden met hen. Dit zal wekken jaloezie en achterdocht. In plaats daarvan, worden vrienden met hun vrienden. Op deze manier zou je leert persoonlijke gegevens over het paar dat zal werken in uw voordeel (en hun achterstand).
  • Social networking profielen kunnen ook veel over een paar onthullen. Een verontruste status update, bijvoorbeeld, zou je zeggen dat er problemen in het paradijs. Overall, bent u op zoek naar enige zwakte in de relatie die je kunt benutten. Wat doen ze vaak ruzie over? Zijn ze jaloers? Hebben ze bindingsangst?
  • De mate waarin je wilt iemands privacy schenden hangt af van je eigen Bent u comfortabel gesnuffel door bezittingen van het echtpaar? Wordt u via hun telefoon berichten te bladeren? Kunt u toegang krijgen tot hun e-mailaccounts?
 2. 2
  Subtiel spelen op zwakke punten van het echtpaar. Dit zal afhangen van wat het probleem is, natuurlijk, maar het idee is om de boot te schommelen en te kijken of het zinkt. Hier zijn enkele voorbeelden:
  • Introduceer het paar om mensen die een of beide partners jaloers zal maken. Als een van de mensen in de relatie heeft nog steeds gevoelens voor een ex, bijvoorbeeld, probeer dan om dat ex terug in beeld of andere manier. Nodig de ex naar een plaats waar het echtpaar zal zijn en zien wat er gebeurt.
  • Indien een persoon in de relatie wil trouwen en de andere is terughoudend, manieren vinden om het onderwerp van het huwelijk. Praten over verjaardag van je ouders, hen uitnodigen om een ​​verlovingsfeest, hen zelfs een diamanten ring catalogus te sturen via de mail.
  • Niet alle koppels delen dezelfde hobby's en interesses. Als dit het geval is, probeert hen aan te moedigen deze hobby afzonderlijk na te streven. Hoe meer tijd een koppel besteedt apart, het gevoeliger ze zijn voor invloeden van buitenaf. De man zou kunnen genieten van het kijken naar voetbalwedstrijden in een sportbar, bijvoorbeeld. En de vrouw misschien liever haar tijd doorbrengen joggen in het park. Elk van deze bezigheden is een gelegenheid om uitvluchten.

Fake Teksten-als je wilt breken een paar, want je wilt om uit te gaan met de jongen / meisje dan moet je elk getal als 123 of iets toe te voegen en deze toevoegen aan uw lijst met contactpersonen op uw telefoon dan zal je nep teksten te schrijven aan zelf onder hun naam en dan laten de persoon uit het paar dat u wilt om uit te gaan met die zal ze willen breken met de andere persoon.

Tips

 • Het is belangrijk dat je jezelf niet krijgen geïdentificeerd als het verdelen van kracht, of anders zult u worden kwalijk genomen en gewantrouwd.
 • Als je vrienden met het paar dat u de sloop, zal je in een geheime relatie worden gedwongen.
 • Als een relatie is al uit elkaar valt, zal het uit elkaar vallen zonder enige hulp. Bijgevolg zou u niets te doen.

Waarschuwingen

 • Het is zeer moeilijk te breken een paar die gewoon bij elkaar heeft gekregen en is nog steeds in de huwelijksreis fase.
 • Als je doet de laatste stap moet oppassen dat niemand erachter komt dat je dit doet, moet oppassen dat je niet gepakt wordt bij de laatste stap.
 • Wees voorzichtig niet te raken in het midden van de ruzie van een geliefde.
 • Dit kan worden beschouwd als moreel verkeerd.