Wkanl

Hoe te voorkomen flirten

Misschien is er iemand die je kent houdt van je, en je wilt niet de verkeerde indruk dat het gevoel is wederzijds geven. Of misschien ben je in een relatie en wil het niet te kijken als je denkt van bedrog. Om wat voor reden, soms moet je flirterig gedrag te voorkomen - hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe te voorkomen flirten. Geen persoonlijke dingen niet delen met deze persoon.
Hoe te voorkomen flirten. Geen persoonlijke dingen niet delen met deze persoon.
 1. 1
  Geen persoonlijke dingen niet delen met deze persoon. Praat niet over persoonlijke of thuis problemen. Vertrouwende is iets dat gebeurt tussen goede vrienden.
 2. 2
  Als deze persoon begint te flirten, blokkeren. Hij / zij steekt u, hem / haar niet porren. Negeer ze en praten over iets generisch.
 3. 3
  Heeft de persoon in de ogen niet kijken. Concentreer je op iets anders terwijl je praat met hem of haar, en als je kijkt naar de persoon, niet in het bezit van de blik, maar niet beide nerveus of bang kijken. Kijk bijna verveeld, maar niet onbeleefd zijn.
 4. 4
  Beweging een vriend om langs te komen. Als een vriend zintuigen uw ongemak, zullen ze vaak ingrijpen.
 5. 5
  Vertrekken. Hen beleefd vertellen dat je ergens anders te krijgen om of iemand anders die je nodig hebt om mee te praten.
 6. 6
  Praat over uw significante andere of andere jongens / meisjes. Zorg ervoor dat deze wordt natuurlijk verweven in het gesprek, als deze tactiek kan erg beledigend als niet zorgvuldig gedaan.
 7. 7
  Gebruik gesloten lichaamstaal. Heb je armen gevouwen en leunen weg van de persoon.
 8. 8
  Negeer mails, tekst en belt niet gerelateerd aan beroep of werk.
 9. 9
  Wees je bewust van je omgeving, vermijd de mogelijkheid van een andere persoon te zien wat is niet bedoeld voor hen.

Tips

 • Heb friendly "knuffels" of iets dergelijks niet geven. Zorg ervoor dat ze weten dat je relatie status en hoe je je voelt ten opzichte van hen.
 • Als je het vlot kan doen, vertellen de persoon die ze als een broer / zus van je. Niemand vindt het leuk om dit te horen, maar het heel duidelijk stuurt het signaal dat je ze waardeert en toch niet geïnteresseerd zijn in een romantische manier.
 • Wees niet onbeleefd om de persoon. Geef enorm voor de hand liggende vriend hints zodat ze zeker weten.

Waarschuwingen

 • Vraag niet te veel vragen... je wilt niet lijken geïnteresseerd.
 • Hoeft de persoon niet aan. Het aanraken is een van de belangrijkste ingrediënt voor!
 • Wat je ook doet... GEEN compliment die persoon!
 • Wees voorzichtig bij de veronderstelling dat iemand die je leuk vindt of is flirten met je. Het is nogal beledigend voor deze methoden op iemand die gewoon proberen vriendelijk te zijn in dienst.
 • Vraag niet te veel persoonlijke vragen... kun je over praat zeggen hoe goed het eten is of koffie is, verschillende plekken (u bezocht met uw andere belangrijke men) die u graag koffie en eten...