Wkanl

Hoe je in je kak houden in genante situaties

Soms is het noodzakelijk om vast te houden in je kak als je in het openbaar situaties. Zeggen, op zomerkamp of een verblijf in iemands huis of als je rond grote groepen vrienden. Of wanneer u moeten allemaal dezelfde badkamer delen met een miljard andere mensen. Maar als de natuur roept... we hebben een paar trucjes van de kak leuk om te houden en weggestopt, zodat het je niet veroorzaken geen problemen.

Stappen

Hoe je in je kak houden in genante situaties. Probeer ervoor te zorgen niet te veel vlees te eten waar je ook bent - het maakt je scheten echte stinkende en de kak krijgt zuur waardoor het moeilijker om het te houden in.
Hoe je in je kak houden in genante situaties. Probeer ervoor te zorgen niet te veel vlees te eten waar je ook bent - het maakt je scheten echte stinkende en de kak krijgt zuur waardoor het moeilijker om het te houden in.
 1. 1
  Niet overthink het. Je moet cool zijn. Als u denkt over uw stoelgang hele tijd dan is het gewoon gaat het moeilijker maken. Ontspan.
 2. 2
  Probeer ervoor te zorgen niet te veel vlees te eten waar je ook bent - het maakt je scheten echte stinkende en de kak krijgt zuur waardoor het moeilijker om het te houden in.
 3. 3
  Wanneer je voelt de drang om te laten de natuur zijn gang, draai bilspieren. Neem bijzondere positie - wat kan werken voor u - zodat idealiter de kak gevoel verdwijnt in 1-2 minuten.
 4. 4
  Kom met afleidende gedachten. Graag een kitten liefdevol en knuffelen je.. Niets grappigs of u kunt een echt ongeluk in je broek hebt.
 5. 5
  Ga ergens prive. Als je toevallig niet in staat zijn om het te controleren... opstaan ​​in het midden van de nacht en laat uw bedrijf te komen waar niemand het kan ruiken. Je moet ervoor zorgen dat er wc-papier in daar ook of anders het zal moeite.
 6. 6
  En boven alles, houd je waardigheid en kalm te blijven.
 7. 7
  Denk na over de persoon die je liefde. Je zou niet willen een ongeval voor hen hebben! Dus concentreren echt hard op het verkrijgen van een toilet zo snel mogelijk!

Tips

 • Niet scheet als dat kan ertoe leiden dat de poep om per ongeluk uit te komen of het kan je nadenken over de drang om te poepen.
 • Niet dit voor langere tijd te oefenen, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen!
 • Als u absoluut moet gaan, spoelen zo snel mogelijk. Hoe langer je naar de wc hoe meer de badkamer zal stinken spoelen.
 • Boven alles, niet scheet.
 • Als je naar het toilet, plaats een laag van wc-papier in de kom, het maakt de landing veel rustiger en het niet loo water te krijgen op je billen
 • Probeer niet en wachten op een situatie te ontstaan ​​waarin het toilet vrij is, proactief zijn en zich te ontdoen van het wanneer u absoluut moet.
 • Wees voorbereid. Carry mini luchtverfrisser met u.
 • Proberen om de meest private badkamer mogelijk vinden: in uw huis, maken een excuus om naar boven gaan (vb. "Ik wil mijn tanden te poetsen" of "I gotta pak iets van boven"), in het openbaar, proberen een aparte vinden [ toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar check dat niemand het voor het eerst zal gebruiken!] badkamer.
 • Zitten helpt echt!
 • Breng tijdschriften, Kleenex, of een kleine rol wc-papier in je rugzak, rugzak of tas, zodat u deze kunt gebruiken voor wc-papier in een binden.

Waarschuwingen

 • Het beoefenen van deze kunst te vaak kunnen dikke darm problemen en een opgeblazen gevoel veroorzaken.