Wkanl

Hoe te footsie spelen

Footsie is een intieme en speelse manier laten. Het is meestal stiekem gedaan wanneer anderen zijn rond, waardoor het een beetje extra ondeugend en leuk. Hier zijn een aantal stappen voor het initiëren en spelen footsie.

Stappen

Hoe te footsie spelen. Kies een partner.
Hoe te footsie spelen. Kies een partner.
 1. 1
  Kies een partner. Het moet iemand die je al hebt flirtte met (en wie heeft geflirt weer) zijn. Als u probeert om footsie spelen met iemand die niet geïnteresseerd is in jou, zal hij of zij voorkomen meespeelt of vertel je om te stoppen. Kies verstandig en bespaar je verlegenheid.
 2. 2
  Discreet. Footsie is niet leuk als iedereen weet wat je doet. Zorg ervoor dat u de andere persoon de voeten te bereiken zonder struikelen over de tenen van ongewenste toeschouwers. Dan rustig slip een van je schoenen uit (met behulp van uw andere voet te glijden de schoen af ​​indien nodig).
 3. 3
  Initiëren contact. Tik op of druk op de andere persoon de voet licht en speels, dan weg te trekken. Doe het gewoon eens en zie de reactie. Als hij of zij trekt hun voeten snel buiten bereik, stoppen. Als hij of zij kijkt rond en zegt: "Wie net duwde mijn voet?" in een geïrriteerd of boos toon, te stoppen. Als hij of zij niet merkt / ziet er verward, maak een subtiel 'boven de tabel "contact. Geef een kleine knipoog, Of geef een leuke, speelse, of zachte glimlach. Probeer de glimlach verontschuldigend maar niet te maken. Ze zullen denken dat het een ongeluk was. Als je al geluk hebt, zal hij of zij ontvankelijk zijn. Dan moet je ze langzamer tikken en hangen een beetje. Trek vervolgens weg en wacht voor hem of haar na je voet te komen.
 4. 4
  Houd het leuk. Footsie moet een zachte en speelse manier van flirten zijn. Probeer zachtjes lopen rennen voet tot kuit en knie de andere persoon, dan weer naar beneden. Masseren zijn of haar enkel met de zool van je voet, of lock enkels (draai je enkel rond hen). Maak oogcontact en.
 5. 5
  Blijf stealthy. Als u moet stoppen met spelen footsie plotseling, gooi een knipoog of een glimlach bij de ander te laten weten dat het niet hun schuld. Als je in een grote groep, zorg ervoor dat je je voeten terug in je schoenen en sokken in de tijd om op te staan ​​met iedereen wanneer het tijd is om te gaan.

Tips

 • Kijken naar de lichaamstaal van de persoon om te zien of ze ontvankelijk.
 • Probeer een aantal boven-de-tafel scherts. Als de persoon verstrooid lijkt, alsof je niet weet waarom en zeggen: 'Je ziet er een beetje afgeleid. Hoe komt dat? " De persoon zal waarschijnlijk het gevoel een beetje beschaamd, omdat ze niet willen iedereen vertellen aan de tafel die je twee spelen footsie, en dat is een deel van het plezier!
 • Soms, mensen zijn erg netelig, die kan spelen footsie nog leuker. Wees voorzichtig niet te kietelen hen zo veel dat ze schokken en sloeg hun knie op de tafel of iets dergelijks. Wees voorzichtig!
 • Als footsie goed gaat, kunt u uw tenen gebruiken om de andere persoon sokken vastmaken aan de vloer, neemt ze af en kietelen zijn of haar blote zolen met je tenen.

Waarschuwingen

 • Praat nooit over het hebben net gespeeld footsie. Het is een onuitgesproken vorm van flirten best genoten zonder discussie.
 • Als je voetschimmel of niet onlangs gedoucht, zorg ervoor dat je sokken houden.