Wkanl

Hoe om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen

We zijn allemaal verschillend maar we hebben de neiging om onszelf te vergelijken met anderen. Het is de menselijke natuur, en terwijl het leren van anderen is een belangrijk onderdeel van de kritische besluitvorming, als het wordt gebruikt om een ​​onrealistisch of negatief zelfbeeld kan een ongezonde gewoonte om in te versterken.

Stappen

Hoe om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen. Erkennen dat het vergelijken van jezelf aan anderen is een slechte gewoonte.
Hoe om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen. Erkennen dat het vergelijken van jezelf aan anderen is een slechte gewoonte.
 1. 1
  Erkennen dat het vergelijken van jezelf aan anderen is een slechte gewoonte. Maatschappij projecteert vaak vlekkeloze huid, grote ogen, volle lippen, kleine neus, zuiver witte tanden, glad en glanzend haar, bochtige lichaam en merkkleding voor vrouwen en zij hen afschilderen als gelukkig. Ze portretteren lange mannen met een vlekkeloze huid, zes pakken, en merkkleding met veel vrouwen, en zij bepalen dat dat is wat maakt een mens gelukkig. Samenleving is zeer succesvol in het zijn in staat om mensen te hersenspoelen laten geloven dat ze moeten een bepaalde kant op te kijken, handelen op een bepaalde manier, een bepaald iemand, terwijl het in werkelijkheid een ieder van ons is anders. Wat Society doet is categoriseren mensen en ze willen dat je gelooft dat je minder rechten hebben om gelukkig te zijn, omdat je niet passen een idealistische levensstijl. Dat is waarom veel mannen en vrouwen hun toevlucht tot plastische chirurgie, verstoppen van de samenleving, en opgroeien met de gedachte dat er iets mis is met hen. Het vergelijken van jezelf aan anderen, vooral beroemdheden, is een prima manier om je zelfvertrouwen te gooien in de afvoer, omdat er altijd zullen zijn die zijn 'beter' dan jij, en zij die 'erger' dan jij. Op het einde zal je waarschijnlijk eindigen die je anders met gedachten van waardeloosheid waren. Het kost je niets, verspilt een hoop tijd, en zet u in een psychologisch vreselijke plek.
 2. 2
  Realiseer je dat iedereen anders is, want we zijn. Mensen worden geboren verschillend zijn, geen tweeën zijn hetzelfde. We hebben verschillende mindsets, anders interpreteren we de dingen, we hebben verschillende ervaringen, voelen we verschillende emoties. Zelfs identieke tweelingen zijn verschillend van elkaar. We zullen allemaal altijd ruimte voor verbetering; niemand foutloos is, of het nu op de buitenkant of aan de binnenkant. Zo veel als sommige mensen willen iets anders te geloven, niemand is perfect. Het zou verstandig zijn om te stoppen met mensen te laten krijgen voor je zijn, en open-minded en bewust van wat je doet voor anderen. Iets wat je kunt doen is gaan nadenken hoe verschillend ze zijn van jou.
 3. 3
  Houden met bang zijn om jezelf te zijn. Wat grootte, hoeft kleur, religie, geslacht, ras of seksuele geaardheid, niet bang om jezelf te zijn. Niemand maar je hebt het recht om te dicteren wat je doet, wat je denkt en wat je gelooft inch Er is maar een u, niemand heeft meer rechten dan een andere persoon te leven. Iedereen komt in de wereld op dezelfde manier; we allemaal ouder worden, voelen, analyseren, en uiteindelijk sterven, dus niemand is meer bijzonder dan een ander. We zijn allemaal verschillend. Als je bent vergeten wie je bent, jezelf opnieuw.
 4. 4
  Vergeven en leren. Leren herkennen dat het houden van een wrok alleen bindt u af van wat je echt uit wilt van het leven. Ontkoppelen de knoop en stel jezelf vrij. Beter nog, te analyseren en te leren wat je eigenlijk pijn doen, en voorkomen dat het opnieuw gebeurt in de toekomst.
 5. 5
  Leer om te gaan met veranderingen en omarmen.
 6. 6
  Alles wat je gelukkig maakt, ongeacht uw boot drijft. Als je voelt dat je zelf-verbetering nodig en heb jezelf een haalbaar doel, go for it. Als je gelooft dat je echt moet veranderen, doe het nu. Zorg ervoor dat je het doet omdat het je gelukkiger, in plaats van iemand anders indruk zal maken. Bijvoorbeeld stoppen met vloeken als het maakt u zich beter voelt. Leren mediteren. Start het helpen van anderen. Leer een nieuwe vaardigheid. Verbeter uw leessnelheid. Leer hoe u poëtisch schrijven, werken aan een betere kwaliteit, aardiger om iemand, proberen te zijn meer extravert, jezelf trainen om sneller te lopen, leren hoe je make-up dragen beter, vind kleding die je frame past, een betere Google inzender, harder werken aan die promotie, leren om beter te beheren van uw tijd, verandert uw gewoonte van het zijn een perfectionist, etc. Doe het omdat je een goed gevoel, niet omdat je slecht voelt over jezelf. Dit is uw leven.

Tips

 • Het is beter om het origineel dat u dan een kopie van iemand anders te zijn.
 • Je bent mooi, precies zoals je bent je hoeft niet om iets alleen de gedachte dat je niet goed genoeg veranderen.
 • Leer van je ervaringen.
 • Als je ooit het gevoel dat het opgeven van het leven, maar kwam terug van de gedachte, is het omdat je hebt hoop in u. Vasthouden aan die hoop. Hebben altijd hoop in wat je ook doet, waar je ook bent.
 • Leren om geduldig en accepteren met anderen. Dit kan veel training te doen nemen, maar op de lange termijn is het gunstig voor iedereen zal zijn.
 • Sommige dingen kunnen worden gedaan en veranderd nachts, andere dingen niet kunnen zijn. Gewoonten bijvoorbeeld, kunnen zeer moeilijk te laten vallen. Laat je niet ontmoedigen. Het vergelijken van jezelf aan anderen is een slechte gewoonte een heleboel mensen hebben. Het kan enige tijd om te veranderen nemen. Geef niet op. Denk na over het op deze manier, als je niet ooit opgeven, kunt u nooit falen.
 • Wees niet bang om eerst jezelf. Je behoeften, ook. Past u goed op uzelf. Als je de neiging om bend over voor anderen, lees Hoe om te stoppen met een volk pleaser en Hoe martelaar syndroom te overwinnen.
 • Als je ooit net zo boos of depressief of gefrustreerd. Drop wat je aan het doen bent en ga voor een korte termijn. U zult verbaasd zijn over hoe anders je gedachten zijn daarna!
 • Als u niet beschikt over een solide manier toch een manier vinden om te laten uit je boosheid, frustraties, teleurstellingen en zorgen, op een manier die u kunt vertrouwen - zoals het bijhouden van een dagboek, het maken van een blog, weeg-tillen, muziek maken, praten of schrijven erover met iemand die je vertrouwt.
 • Het is beter om het nu te doen dan denk terug ergens in de toekomst en vraag jezelf af, "wat als? '. Het is beter om dan gekwetst te herstellen van het dan te moeten accepteren dat je een heel saai leven geleid, beseffen dat je degene die je terug gehouden waren.
 • Je kunt nooit te oud om te dromen, en het is nooit te laat om je droom, een of andere manier te bereiken.
 • Realiseer je dat sommige methoden kan werken voor vele anderen, maar niet voor jou. Wanneer dit gebeurt, niet stoppen. Blijf zoeken.
 • Maak een aantal gemeenschappelijke vrienden.

Waarschuwingen

 • Sta niet toe dat andere mensen om je het vergelijkt met anderen, hetzij.
 • Anderen niet aanmoedigen als je niet wilt horen. Niet plezier van jezelf, anderen kunnen gaan denken dat het aanvaardbaar is om plezier te maken van je.
 • Houd jezelf in hoge geest die u zullen helpen om verder te gaan op de weg in plaats van jezelf te vergelijken met anderen en verblijft beneden
 • Niet accumuleren onnodige druk. Laat anderen doen hun deel ook. Als ze dat niet doen, ze maken. Als ze niet, maar laat het zijn. Als je te veel verantwoordelijkheden, is de kans groot dat u niet in staat zijn om te bereiken wat je echt wilt, of zelfs moeten.
 • Slaan jezelf is een verspilling van tijd, energie, en het gevoel van eigenwaarde.