Wkanl

Hoe te glad praten je weg uit de problemen

Deze techniek komt goed van pas in een verscheidenheid van nationale en openbare situaties. In staat zijn om gezag dingen zien vanuit uw perspectief is een geweldige manier te blijven ongegrond. Ook maakt het voor een shot adrenaline wanneer je bijna zou kunnen worden in de problemen. Als je terug te trekken uit het, het voelt nog beter.

Stappen

Hoe te glad praten je weg uit de problemen. Weet je tegenstander.
Hoe te glad praten je weg uit de problemen. Weet je tegenstander.
 1. 1
  Weet je tegenstander. Zorg ervoor dat u weet een beetje over hun achtergrond alvorens te spreken voor hen. (Dwz uit te vinden van iemand die is omgegaan met die persoon in het verleden en leren hun maniertjes).
 2. 2
  Zeg uw punten. Zorg ervoor dat je woorden en uitspraken die je belangrijkste punt ondersteunt. Je moet overtuigen met het type van de taal die u gebruikt. Krachtige woorden als "onjuist" of "verkeerd begrepen" zal uw punten klinken redelijk.
 3. 3
  Probeer de persoon met wie u praat platter, maar niet overboord te gaan. Licht complimenten zou kunnen helpen, maar over-the-top complimenten zal je slick uitzien. Zorg ervoor dat de persoon met wie u praat zullen waarderen licht complimenten - proberen om een ​​persoon die heel (heel) boos of overstuur zal je geen where.However krijg vlakker, proberen om iemand die denkt dat je misschien schuldig zijn gebaseerd op wat anderen vlakker hebben gezegd, is de verkeerde aanpak te nemen als het gaat om te horen-zeggen.
 4. 4
  Blijf jezelf te vertellen je het kan doen, laat je niet schuldig gevoelens aan u, is een zak met stenen, alles wat je hoeft te doen is deze neerzet.
 5. 5
  Niet vergeten dat voordat het praten, snel te denken over wat je kunt zeggen, en probeer te anticiperen op de reactie die je gaat krijgen. Stelt u zich het gesprek voordat je het hebt. Bekijk je verhaal in je hoofd en zorg ervoor dat het realistisch klinkt en is consistent.
 6. 6
  Kijk overtuigend. Niet fidget, stamelen, knippert onophoudelijk, bijt je lip of kijk schuldig of nerveus op geen enkele manier.
 7. 7
  Wees oprecht. Je weet dat er een probleem is, en u wilt om het te helpen, maar je bent niet de verantwoordelijke partij. Mensen hebben meer kans op een coöperatieve persoon een pauze dan een uitdagende een geven.
 8. 8
  Wees empathisch. U begrijpt waarom dat een probleem zou zijn. Boos zal je niet helpen, het zal enige sympathie die ze vroeger hadden voor u te elimineren.
 9. 9
  Niet wankelen. Als je zegt dat iets onderhouden, niet in tegenspraak jezelf.
 10. 10
  Niet, tenzij u kunt volgen door. Je leugens moet oncontroleerbaar zijn, wat betekent dat het niet mogelijk zou moeten zijn om aan te tonen dat uw leugens zijn niet waar. U kunt ook weglaten bepaalde dingen die kunnen onthullen wat er gebeurd. Echter, het weglaten van iets wordt nog steeds beschouwd als liegen omdat je iemand vertellen misleidende informatie. Vergeet niet dat zelfs mensen die over een gemiddelde intelligentie een leugen te detecteren of dat je iets bent achterhouden, dus zijn geslepen.
 11. 11
  Als je dat doet, houd het simpel. Ingewikkelde leugens zijn minder geloofwaardig. (IE: Ja: We waren aan het voetballen, en Chris kreeg genageld in het oog NO:.. We waren um.. in het park, voetballen Hij liep, en gleed uit over een t-shirt en...) Ten slotte, niet in tegenspraak met jezelf!
 12. 12
  Toegeven kleinere punten alleen als ze zullen helpen bij het ​​krijgen van u de haak voor iets groter.
 13. 13
  Probeer niet elk soort grap, kan dit een zeer ernstige zaak zijn en mag niet leiden tot lachen.
 14. 14
  Probeer je best om te praten over het probleem en zeg iets als "je moet praten met [naam persoon] en je weet heb ik ook nooit doen [het probleem]" als u een back-up verhaal of de achtergrond, kunt u het argument winnen

Tips

 • Wees zelfverzekerd (mensen die zich schuldig maken zijn onzeker van zichzelf).
 • Niet doen "liggen boven" (liggen te ver) Als je gedwongen om te liegen, prima, maar zorg ervoor dat er geen bewijs tegen haar en zorg ervoor dat als je gevraagd alle vragen die u klaar om te reageren bent.
 • Spreek duidelijk.
 • Wees bereid om in de problemen te komen, dan is onderhandelen over de beste voorwaarden die u kunt krijgen.
 • Oogcontact.
 • Rechtop staan.
 • Probeer niet om iets af te trekken, dat is het toppunt van domheid.
 • Luister naar hun argumenten en vervolgens een oplossing die zowel uw en hun eisen met elkaar verweeft.
 • Als je jonger bent en weet hoe je nep huilen, gebruik het.
 • Doen alsof je niet wist dat je niet veronderstellen te doen "het".
 • Als je kunt nep gekwetst, doe het. Niemand zal alles doen om een ​​persoon die is gewond!

Waarschuwingen

 • Als u al in de problemen eerder, zal je leugens hoogstwaarschijnlijk averechts werken.
 • Dit kan je verder in de problemen als je deze weg niet goed te trekken.
 • Wees voorzichtig als en wanneer je liegt want als je niet dan heb je in nog meer problemen kunnen krijgen.