Wkanl

Hoe te buiten discreet plassen

In geen geval is iedereen gezegend met een blaas dan aankan verschillende drankjes. Helaas, voor iedereen de drang om te plassen kan komen op moeilijke tijden en er is niet altijd een badkamer in de buurt. Dit is een grote zorg voor bar hoppen, zoals alcohol draagt ​​bij aan meer frequente reizen naar de badkamer. In deze gids leert u hoe u discreet verlicht me buiten de bar om elke vorm van verlegenheid broek plassen in het openbaar kan veroorzaken te voorkomen.

Stappen

Hoe te buiten discreet plassen. Verbruiken de hoeveelheid drank in een bar of nachtclub nodig om je te plassen.
Hoe te buiten discreet plassen. Verbruiken de hoeveelheid drank in een bar of nachtclub nodig om je te plassen.
 1. 1
  Verbruiken de hoeveelheid drank in een bar of nachtclub nodig om je te plassen. Afhankelijk van de grootte van uw blaas kan dit duren 2-5 biertjes of 2-4 Gemengde drankjes. Dit is gewoon een ruwe schatting en mag niet worden gebruikt voor de definitieve referentie. Urine deelneming capaciteiten van individuen variëren sterk, in aanvulling op hun vermogen om niet "breken het zegel", die kan worden aangeduid als het toegeven aan hun eerste plassen van de nacht, die ten onrechte blijkt te leiden tot verschillende latere en vaak frequente reizen naar de badkamer. Anderen noemen het de point of no return vaak.
 2. 2
  Bepaal of u een geschikte plek om je blaas te legen koos. Dit is vaak het moeilijkste deel van de nacht, omdat er veel andere bar patroons en de politie door de straten. Vertrouw op je vrienden om een ​​kijkje te houden en ervoor te zorgen dat het gebied vrij is, voordat u begint. Vooraf, eens over een "waarschuwing" met je vrienden op subtiele wijze uw aandacht brengen dat dit niet een veilige plek op de straat te plassen. Een luide hoest zal werken, misschien een fluitje, eigenlijk alles dat waarschuwt u wacht of zoek een betere plek. Voor mannen, urineren tegen een muur zal een passende dekking te creëren en kunt u goed zicht te vluchten als dat nodig is. Voor vrouwen, een prullenbak of een ander klein voorwerp achter te bukken op de straat is het beste.
 3. 3
  Tijdens het urineren, zich bewust zijn van je omgeving en houd uw hoede, maar besteden veel aandacht aan wat je doet om te voorkomen dat het krijgen van jezelf nat. Doe jezelf niet te snel of je kan een ongeluk krijgen. Als je eenmaal zijn opgelucht, knop of rits je kleding dienovereenkomstig te voorkomen dat iemand het krijgen van het idee dat je alleen maar gebruik gemaakt van een straat als uw toilet.
 4. 4
  Nonchalant weg te lopen van de scène en normaal blijven praten met je vrienden. Ga naar een andere bar en herhaal als een andere noodsituatie zich voordoet. Vergeet dan niet veilig te zijn en niet drinken en rijden.
 5. 5
  Vermijd alle high-vijf-activiteit totdat de juiste handen wassen is perfomed.

Tips

 • Als broek zijn voorzien, zorgvuldig zip ze als je eenmaal klaar bent. Onzorgvuldig rits operatie vooral bij mannen kunnen veel pijn veroorzaken.
 • Bij extreem dronken, gebruik maken van de muur van het gebouw of wat dan ook is dichtbij om tegenaan te leunen om te voorkomen dat u valt tijdens het urineren.
 • Het geluid van de urine spatten op bepaalde objecten kan een beetje luid en reverbating soms voorkomen gericht op hol voorwerpen die geluid kunnen versterken. De meer metallic en glad het object is, en hoe verder de urinestraal reist, hoe luider het geluid. Omgekeerd ruwe, massieve objecten absorberen geluid.
 • Indien mogelijk, streven de urinestraal op een bakstenen / houten / betonnen muur, boom / struik of de mond van een goede vriend die op de grond tussen de 1 en 2 meter afstand ongeveer een voet naar beneden. Doel van de urinestroom in deze zaak wordt vaak aangeduid als de 'sweet spot', het minimaliseren van zowel geluid als splash.
 • Kies nooit een gevaarlijke plek om te gebruiken en je hebt altijd je vrienden binnen een veilige afstand. Echter, is de privacy altijd gewaardeerd dus laat ze enige afstand, behalve uw goede vriend, terwijl je gaat.
 • Vrouwen moeten doekjes blijven met hen goed te reinigen met achteraf. Gebruik alleen weefsels of servetten te vegen. Daarna drop je doekjes ladylike en laat ze. Als u geen doekjes gewoon vragen uw vrienden om u te helpen.
 • Er is een ding bekend als een. Dit is waar een vrouw hurkt in een rok terwijl haar ondergoed op. Ze plast gewoon via hen. Dit kan worden gebruikt vermijden bevochtigingsmiddelen of bloot prive zones. Het vrouwtje is ook te trekken over haar slipje zodat haar ondergoed is niet zo nat.
 • Wees hygiënisch en was uw handen als je eenmaal een vestiging achteraf in te voeren.

Waarschuwingen

 • Openbare plassen is een illegale daad, behalve in de staat Washington en eventueel anderen. Een arrestatie kan leiden tot een boete, dagvaarding voor de rechtbank, een nacht in de gevangenis, en, in meer dan een paar staten, veroordeling van een zedenmisdrijf en levenslange registratie als seksueel delinquent! Deze stappen alleen worden gebruikt in de toestand van een noodsituatie blaas tussen de staven als er geen toiletten in zicht. Gebruik op eigen risico.

Dingen die je nodig hebt

 • Verschillende drankjes in een bar of een andere drankgelegenheid te vullen uw blaas genoeg voor u om dringend moeten gaan tijdens het lopen naar uw volgende bestemming drinken.
 • Vrienden om te dienen als blik outs.
 • Een heel goede vriend die bereid is om rustig te drinken je gouden nectar... rechtstreeks van de bron.
 • Een desolate deel van de straat zonder de aanwezigheid van andere mensen en de politie.