Wkanl

Hoe te thong ondergoed kopen en te dragen zonder dat je ouders weten

Je hebt gesmeekt, jankte, en pleitte. Je hebt beloofd om nooit, nooit meer iets vragen als je gewoon kunt kopen een enkele string. Je ouders hebben standvastig antwoordde: "Nee." Er zijn vele redenen waarom je moeder of vader kan uw aanvraag te weigeren, maar hier is hoe je een string kopen en te dragen zonder dat je ouders weten!

Stappen

Hoe te thong ondergoed kopen en te dragen zonder dat je ouders weten. Gaan winkelen alleen dus je hoeft niet je moeder of vader te weten wat u koopt.
Hoe te thong ondergoed kopen en te dragen zonder dat je ouders weten. Gaan winkelen alleen dus je hoeft niet je moeder of vader te weten wat u koopt.
 1. 1
  Gaan winkelen alleen dus je hoeft niet je moeder of vader te weten wat u koopt.
 2. 2
  Kies een eenvoudige witte string, zonder kant of iets dat zal steken, want dan kun je deze verbergen met uw andere wit ondergoed.
 3. 3
  Betalen met contant geld, zodat de aankoop zal niet te zien op een creditcardrekening.
 4. 4
  Versnipperen, verscheuren en / of spoel de ontvangst, zodat je ouders kan het niet vinden.
 5. 5
  Maak een aantal andere kleding apart inkopen, en houden de ontvangst van deze ouder-goedgekeurde items. Thuiskomen met een ton van kleding en geen ontvangst ziet er verdacht!
 6. 6
  Verbergen de string aan de onderkant van de grotere zak met de andere, ouder-safe kleding. Gooi de zak van de lingerie winkel voordat je het winkelcentrum te verlaten.
 7. 7
  Was uw fijne wanneer je ouders zijn niet thuis, dus ze kunnen niet zien wat er in je wassen. Hang ze in uw slaapkamer ergens dat ze niet kunnen zien.
 8. 8
  Draag ze verstandig! Draag ze niet met een low-rise jeans die ze laten zien als je bukken. Draag ze met korte broek of een lange rok. Een jurk is ook geldig.
 9. 9
  Als u een andere string na deze, herhaalt u deze stappen.
 10. 10
  Houd je geheim is veilig. Vergeet niet te kijken naar de tips en de waarschuwingen, ze zijn erg belangrijk.

Tips

 • Als je besluit om een ​​string te dragen, zorg ervoor dat je een plek om ze te verbergen in voordat je ze koopt! Misschien onder al uw andere ondergoed zou werken, maar weten ook dat in geval van nood, kunt u ze in een veiliger plaats.
 • Voorkomen dat mensen te vertellen over dit. Ze kunnen vallen aan je ouders, of zelfs geruchten verspreiden over u zijn provocerende en promiscue. Alleen de meest betrouwbare mensen kunnen weten.
 • Probeer niet om teenslippers te dragen wanneer u op uw periode. Zelfs als je tampons dragen, het is geen goed idee.
 • Om de string wegrolt als je omhoog te trekken, aan de kant riemen, wrijf je duim heen en weer (zorg ervoor om iets rocken je heupen) als je ze omhoog te trekken.
 • Wanneer je meer comfortabel met riemen, kunt u ervaren met verschillende stijlen. Dus ga naar verschillende winkels om de stijlen die zij aanbieden te zien.
 • Als plaatsen als Victoria's Secret zijn te duur voor je, probeer Rue21. Ze hebben mooie, katoen, een dollar teenslippers in de rug, en wat sexier nog iets duurder degenen ook, samen met de bh's en bijpassende strings.
 • Als je een echte, top-notch thong, probeer Victoria's Secret. Het kan prijzig, maar je string ervaring heeft een betere kans op een goede.
 • Indien mogelijk, koop twee teenslippers de eerste keer. Going door uw gewone ondergoed maat, krijgt men de grootte je denkt dat je bent, en een in een maatje groter. Maten 00-3 zijn meestal klein, maten 4-7 zijn meestal middelgrote en maten 8 + zijn bijna altijd groot. Deze kunnen variëren, afhankelijk van je kont (en andere meer ongepast ding's) grootte.
 • Als je ouder bent (16 +) en al je eigen ondergoed te kopen, geen overdreven maatregelen nemen om het te verbergen. Als je ouders uit te vinden, gewoon zeggen dat je niet wilde panty lijnen. Als je volwassen bent en doen alsof het is geen big deal, je ouders zijn minder geneigd te denken dat het een big deal.
 • Als en wanneer mensen twijfelen aan uw redenen voor het dragen van een string, de panty-lijn excuus is niet altijd erg geloofwaardig. In plaats daarvan kun je zeggen dat het een durven, en nadat je voldaan aan deze voorschriften dare's, je hebt besloten om meer te krijgen, uitsluitend voor het feit dat zij inderdaad comfortabeler dan gewone ondergoed (als je eenmaal gewend bent aan hen).
 • Als u bestellen van uw riemen online, registreren voor een PO Box.
 • Probeer het hebben van een volwassen gesprek met je ouders over het - laat de zeuren en smeken deel. Verklaar uw redenen om te willen een en die u betaalt voor het zelf en draag het op verantwoorde wijze. Houd uw stem zeer rustig en zitten hoog. Misschien bieden om iets rond het huis te doen, zoals het schoonmaken van uw kamer of de auto te wassen. Mensen gaan noten voor dat soort volwassen meningsuiting (en het in het leven werkt later in banen en relaties, ook).
 • Als u zich zorgen maakt over het feit dat keek raar voor het kopen thongs, neem vrienden. Als je iemand ziet die je kent en zorg over het advies van, alsof je maakt plezier van hen, als je je zorgen maakt over de mening van de persoon die u controleert, hebben een meer zelfverzekerde vriend kopen. ** Jij en je vrienden kunnen allemaal kopen bijpassende enen en draag ze op dezelfde dagen om het minder lastig te maken.
 • Thongs kan kijken echt plakkerig als niet goed gedragen. Houd in gedachten dat het gewoon zou kunnen kijken volwassen en agressief sexy dus als dat is niet wat je gaat om ze te vermijden.

Waarschuwingen

 • Niet iedereen op school over het dragen van een string als u wilt dat uw geheime volledig veilig vertellen. Als je toch aan iemand, maken het tot een, echt vertrouwen-waardig vriend. Niet plukken een on-weer, off-again vriendin die iemand voor wraak kunnen vertellen. En het zou kunnen gaan om je hele school, en in sommige scholen, zijn teenslippers verboden. Dus dan je op zoek naar niet meer thongs totdat je het huis en boze ouders, plus een opgeblazen reputatie te verlaten.
 • Was de thong voordat je het draagt! Andere mensen kunnen hebben geprobeerd op de string in een kleedkamer en ze kan vuil zijn.
 • Thongs, en alle andere soorten ondergoed, tonen minder als je ze kopen in een kleur die past bij je huidskleur.
 • Wis geschiedenis van uw webbrowser voor deze pagina en de zoekpagina's als je gezocht op 'string'. Je ouders kunnen vinden en erachter te komen wat je van plan bent. Als ze goed zijn met computers, ook cache van uw browser te wissen. Opmerking: Als je ouders echt zou gaan om die hoeveelheid moeite om te ontdekken wat je hebt gedaan, meer om ze te praten over dan het dragen van strings die je hebt.
 • Dragen ELKE string met een licht gekleurde, dunne stof kan toestaan ​​dat de string om door te tonen, ook al is het dezelfde kleur. Dus kijk in de spiegel voordat je teenslippers te dragen met iets lichtgekleurde of dun.
 • Vergeet niet: er is niet zoiets als een waterdicht plan. Dus zelfs als je elke stap volgen en gebruik maken van de tips, is er nog een kans uw dekking zal worden geblazen.
 • Pas op voor het krijgen in de gewoonte van het liegen tegen je ouders. Op deze leeftijd, het houden van hun vertrouwen is al moeilijk genoeg. Je bent echt beter af met dat volwassen gesprek over willen de string, en als ze nog steeds zal je niet laten, gewoon zuigen het op en wacht een paar jaar tot je 18 bent. Niet in staat om ooit uit te gaan of iets te doen plezier tot dan toch in staat omdat je gelogen is gewoon niet waard.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld te betalen voor uw aankopen
 • Een geschikte lingerie winkel
 • Vertrouwde vrienden
 • Een plek om je prijs te verbergen