Wkanl

Hoe je aan je geliefde praten als hij weet dat je hem leuk

Het kan moeilijk zijn om een ​​gesprek met de man die je kent als hem hebben. Het is niet het einde van de wereld. Hier zijn een paar tips om dingen koel te houden en misschien zelfs hem te trekken.

Stappen

Hoe je aan je geliefde praten als hij weet dat je hem leuk. Zoek dingen die je gemeen hebben.
Hoe je aan je geliefde praten als hij weet dat je hem leuk. Zoek dingen die je gemeen hebben.
 1. 1
  Normaal doen. Het klinkt hard, maar als je gewoon handelen en de dingen doen zoals je normaal doet als je rond hem, zal hij geen enkele reden om anders te handelen zien. Het belangrijkste hier is om hem gerust te stellen.
 2. 2
  Zoek dingen die je gemeen hebben. Nu hij weet dat je hem leuk, zijn de kansen hij denkt dat is wel cool. Op zijn minst heeft hij wat extra vertrouwen in zichzelf en hij heeft jou te danken, dus je hebt een grote kans om goede vrienden met hem, en meer dan vrienden als je je kaarten goed te spelen kreeg. Dus maak je hem te praten over zichzelf, vinden dingen die de twee van u beiden over praten. Recente films, zijn en je hobby's, leraren en klassen, muziek, etc.: het kan van alles zijn
 3. 3
  Altijd, altijd lachen. Het plaatst hem op zijn gemak en laat hem weten dat je het leuk om hem heen. Als je niet denkt dat je een goed uitziende glimlach, oefenen het maken van gezichten in de spiegel (gênant, ja, maar het werkt echt) totdat je vertrouwen in al uw uitingen. Als je eenmaal hebt de spier sequenties beneden, je bent helemaal klaar.
 4. 4
  Gebruik een paar subtiele trucs om hem te trekken, zonder te ver gaan en kruipend hem uit. Een echt goed is om, terwijl je praat, kijk in zijn ogen voor een tweede, dan weg te kijken en glimlachen, en blozen als je het kan beheren. Misschien twirl of je haar vast met een hand. Hij je kent al als hem toch, kan je net zo goed wel schattig over.
 5. 5
  Als je echt wilt flirten, vinden excuses om hem aan te raken, vooral zijn bovenarmen. Een geruststellende kraan, een speelse punch, zoiets zal zeker hem het gevoel meer mannelijke en jongens willen echt dat. Ook zaken als het spelen met je haar of likken je lippen een beetje zijn grote manieren om te flirten. Maar denk niet dat soort dingen te doen maar al te vaak, hij zou denken dat je je verveelt, of behoefte Chapstick of iets dergelijks.
 6. 6
  Als hij met zijn vrienden, laat hem ruimte. Ook, zorg ervoor dat je praat met je vrienden als hem of hij zou kunnen denken dat je niet erg sociaal. Vergeet niet, hij kan zo zenuwachtig als jij.
 7. 7
  Niet in paniek raken of iets, hij zou denken dat je raar bent!

Tips

 • Persoonlijke hygiëne is een must. Je kent het wel:, gebruik deodorant, houdt uw huid soepel en gehydrateerd, en gebruik een beetje make-up en / of parfum als je van het, maar niet te veel. Als u gebruik maakt parfum, het soms werkt als je het spuiten in de uiteinden van je haar, zodat wanneer je verlaat hij het parfum ruiken, en als het werkt direct, zal hij niet wil dat je weggaat.
 • Het is beter om te flirten en praat met hem als zijn vrienden niet in de buurt. Hij zal niet het gevoel zo veel druk en zijn vrienden zou kunnen schokken die lachen hem / u wanneer ze hem zien met je mee. Ze zouden hem te plagen over u, en dan zal hij niet willen zijn om je heen vanwege dat.
 • Het belangrijkste is jezelf zijn. Als hij niet leuk van je om wie je bent, moet je niet in hem geïnteresseerd. Hou je niet van alles wat hij wil, en jezelf niet veranderen voor hem. Hoe lang ga je houdt het faken up? En dan heb je een hartverscheurende break-up.
 • Handelen niet nerveus om hem heen, dit is een veelbetekenende teken dat je verpletteren, en het kan hem freak out. Net doen alsof hij je vriend is, niets meer of minder.
 • Handelen nooit te neer. Als uw bummed over iets anders en kniezen over het de hele tijd, het zal ook hem verdrietig en hem te laten denken dat je altijd verdrietig over iets.
 • Als je meer van een sportieve meid of vise versa, zorg ervoor dat u niet handelt om hem heen als je denkt dat hij wil dat je. Het zal zeker je ziet eruit als je probeert te hard.
 • Wees gewoon jezelf, en als je hem en zijn goede vrienden dan normaal doen als u zou doen met een andere persoon en hij zal voelen zich meer comfortabel om je heen.
 • Als u moet gebeuren om zijn nummer te krijgen, niet noem hem elke dag zonder reden. Bel hem gewoon elke keer even als je wilt hangen. Als je nerveus bent, bellen en vragen hem wat het huiswerk is, en op een zijspoor het gesprek op iets anders.
 • Als de populaire kinderen vinden dat je hem wilt, kunnen ze proberen je twee samen opgezet. Als dit gebeurt, kan hij voelen zich ongemakkelijk om je heen. Hij ook zou kunnen vinden dat je wilt hem en hij vraagt ​​je uit!
 • Zorg ervoor dat de populaire of roddels kinderen niet uit te vinden.
 • Als je hem al hebt gevraagd buiten en werd afgewezen, lachen naar hem elke keer dat je hem ziet. Dit zal hem laten weten dat er geen harde gevoelens.
 • Draag kleding die u vleien, dan zul je geen zorgen te maken over hoe je eruit ziet. Niet verkeerd kleden: je wilt dat hij je om wie je bent, niet voor je lichaam. Als je een spijkerbroek en t-shirt een beetje van het meisje, draag mooier tees, en misschien nieuwe spijkerbroek. Als je nieuwe jeans of t-shirts niet kan krijgen, omdat je moeder / vader deze niet kopen, dan vinden sommige sparkly kralen en naai vervolgens naar de zakken van je jeans! Of, voor t-shirts, maak een kralen lijn op de voorste opening.

Waarschuwingen

 • Niet schrikken elke keer als hij tegen je praat. Ik weet dat je wilt freak out en vertel je vrienden zo snel mogelijk, maar je moet het cool te spelen.
 • Flirt niet zozeer dat hij denkt dat hij kan profiteren van je.
 • Niet dragen te veel make-up of parfum, ooit. Hij zal denken dat je flirten en schrikken hem weg.
 • Niet schrikken telkens als hij loopt door. Het zal alleen maar geven u ongewenste aandacht. Plus het zou hem freak out, en hij kan denken dat je raar.
 • Als zijn vrienden zijn schokken aan u en u graag plagen voor hem aardig vinden, probeer chill te handelen. Proberen om de man die u graag bij zijn vrienden niet in de buurt te praten. Het beste is om gewoon gooien een snelle "Hey of Hi 'naar hem als hij passeert u door in de gang.
 • Hoeft hem niet in paniek raken door te praten over je ex-vriendje (s). Als hij spreekt over zijn ex en klinkt overstuur, hij is niet over haar. Heeft uw verhuizing niet maken dan, omdat hij je zou kunnen gebruiken om terug te gaan naar haar. Aan de andere kant, als hij klinkt trots als, "Ik ben zo blij dat ik haar gedumpt, ze is een freak!" het kan betekenen dat hij haar gebruikt, dus kijk uit. Ten slotte, als hij klinkt zo-zo dan is het niet een groot probleem (als het maakt je ongemakkelijk, gewoon weg te lopen. Hij zal niets denken dat als je dat doet).
 • Vraag hem niet te veel over het verleden relaties. Hij zou kunnen denken dat je op zoek bent naar echt specifieke dingen in een man, en het klinkt als een antecedentenonderzoek.
 • Ga er niet vanuit dat hij gaat als je terug, werk je weg in de richting van die kennis, want als je zegt "Hallo, Ik weet dat je net als ik." dan gaat hij denken dat ze een oogje of hij gaat te verwarren.
 • Ook als je begint flirten met de man die je wilt, bijhouden wie je vertellen omdat sommige mensen als wat je probeert te krijgen en zou kunnen proberen om het weg te nemen van jou. Flirt weg, maar ALTIJD kijk je rug.
 • Als hij ouder is dan jij (meerdere jaar verschil) en hij je knuffels en raakt je, kies dan niet vandoor en verlegen zijn, loop gewoon het uit en normaal doen, zodat hij niet zal denken dat je geobsedeerd bent. Hij kan gewoon vriendelijk zijn.