Wkanl

Hoe maak je een jongen mee uit te vragen op de middelbare school

Jongens in welke graad / jaar kan worden gevraagd uit, en het is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Zolang je de moed hebben om over te stappen op de plaat, kunt u het doen. Om te leren hoe dat te doen, volg gewoon de onderstaande stappen!

Stappen

Hoe maak je een jongen mee uit te vragen op de middelbare school. Hangen met hem, maar zorg ervoor dat zowel uw vrienden en zijn rond.
Hoe maak je een jongen mee uit te vragen op de middelbare school. Hangen met hem, maar zorg ervoor dat zowel uw vrienden en zijn rond.
 1. 1
  Wees aardig tegen hem. Hij zal niet geïnteresseerd zijn als je gewoon plagen hem de hele tijd. Als je hem te plagen op de verkeerde manier, dat zal niet helpen. Lach niet maken van dingen als zijn uiterlijk, stem, enz. Wees flirterig terwijl plagen, zodat hij weet dat je gewoon een grapje rond. En vergeet niet om een ​​glimlach en kijk in zijn ogen.
 2. 2
  Praat met hem vaak. Hem terloops aanraken alsof je erop te tikken. Dat zal zijn aandacht te krijgen en hem comfortabel voelen. Als hij trekt weg, niet eens proberen!
 3. 3
  Hangen met hem, maar zorg ervoor dat zowel uw vrienden en zijn rond. Als zijn kastje in de buurt van jou of je in een klas in de buurt van zijn gesprek met hem, en laat hem weten dat je geniet van zijn company.He zal willen om uit te gaan met je meer als hij weet je beter. Small talk is nodig op het eerste, niets te persoonlijk. Enkele suggesties: "Wat is uw homeroom" of "Wat zijn sommige van uw lessen?" of "Wie is je favoriete leraar? '. Als je in verschillende jaren / kwaliteiten, vraag hem wat hij denkt dat u wilt volgend jaar.
 4. 4
  Geef hem hints. Maak oogcontact met hem voor een tweede, en vervolgens weg te kijken. Als hij zit naast je in de klas 'per ongeluk' laat je voet of arm zijn aanraken. Als hij trekt weg, niet opnieuw proberen, hij zou wel eens in verlegenheid worden gebracht. Of, naar hem staren voor een minuut (niet erg lang!). Hij zal je zien uit de hoek van zijn oog en doen alsof hij je niet ziet. Ga niet verder als hij lijkt ongemakkelijk in any way.
 5. 5
  Word vrienden met hem. Praat met hem in de hal of naar de film gaan met een groep, of ergens anders plezier. Wees jezelf, jongens houden niet van een nep die probeert te handelen afkoelen Probeer en maak een grapje..
 6. 6
  Maak de 'kill': vraag hem uit. Hoe precies? Houd het simpel! Middelbare school / begin middelbare school vooral. Iets te zeggen als: "Wil je gaan voor een slurpee dan lunchpauze? ' is perfect. Zorg ervoor dat zijn lunches zijn gratis. Zoek iemand die dezelfde extra-curriculars neemt als hem te vinden zijn schema, of terloops worden als "Dus heb je band / jaarboek / praktijk, etc. vandaag? '. Als hij nee zegt, dat is in orde. Hij is waarschijnlijk in verlegenheid gebracht, of hij niet uit zijn hoofd. Wees begrip, en niet defensief te worden of te handelen kwetsen. Nooit kraam of excuses maken. Maar hij tenminste weet dat je van hem en hij zou kunnen beginnen op zoek naar jou op een andere manier. Als hem vragen over sms, zeg iets als: "Mijn vrienden denken dat we moeten trouwen Lente bruiloft klinkt goed.? ' Verwacht een "lol" als antwoord. Dan nadat hij reageert, zeg iets als: "Ja, maar ik doe als jij." Probeer om volledige woorden te gebruiken zo vaak mogelijk; tekstberichten kijken echt simpel> dom in de chat te spreken!.
 7. 7
  Als hij ja zegt, zegt "geweldig" en beginnen met het plannen van uw dag, zorg ervoor dat je betaalt, tenzij hij staat erop. Sommige jongens vinden het heerlijk als het meisje betaalt, het geeft hen het gevoel geliefd, anderen voelen zich schuldig en het gevoel dat hun wordt gegeven sympathie.
 8. 8
  Zeg hem dat je van hem en wil graag zijn vriendin te zijn, wat gaat hij doen? Bijt je kop eraf? Nee, hij zal ja of zeggen, nee ik zal erover nadenken (als deze, laat hem niet achterlaten als u voor onbepaalde tijd opknoping; verder). Alleen vragen als je hem echt leuk! Doe het niet als je alleen het maken van it up! Als hij iets geeft, proberen hem iets de volgende dag terug te geven.
 9. 9
  Begrijpt hij niet zal willen de hele tijd bij je zijn. Hij kan met zijn vrienden vaker dan toen hij bij je is. Dit is normaal, en een deel van een gezonde relatie!
 10. 10
  Nodig hem rond uw huis. Als hij ziet dat u de zorg en wil hem vaker zien, kan hij meer toegewijd aan de relatie. (Probeer een paar activiteiten in gedachten om samen te doen, zoals het spelen van videogames, het bakken van koekjes, het kijken naar een favoriete show of film, schieten hoepels bij de dichtstbijzijnde basketbal doel, enz. hebben)
 11. 11
  Kus hem. Afhankelijk van het soort man hij is, als hij komt rond om uw huis, vinden een comfortabele plek en leun inch Jongens houd van zoenen! Echter, als u niet vertrouwd bent, forceer jezelf niet.
 12. 12
  Lijken niet te wanhopig. Je wilt met hem in contact te blijven, maar niet 24/7! Hij zou kunnen denken dat je een zeur, of dat je hem niet vertrouwt. Text hem of twee keer per dag, als hij reageert YAY! Maar je kunt niet verwachten dat hij. Ook als je hem ziet in de gang gewoon gedag zeggen. Als hij stopt met je praten, blijf daar en hebben een kort gesprek of vertel hem dat je wel met hem praten tijdens de lunch.
 13. 13
  Als hij is gemeen, wreed, of ongeïnteresseerd, "" gewoon verder. "" Hij kan leuk of cool zijn, maar het is gewoon niet de moeite waard mishandeld om te proberen hem na te streven. Pick nieuw iemand te vinden!

Tips

 • Jongens als meisjes met een grote persoonlijkheid. Wees gewoon jezelf.
 • Wees moedig, niet schuw. Laat zien dat je kunt omgaan met moeilijke situaties.
 • Wees voorzichtig met het kussen. Niet alleen loopt naar hem toe en maken met hem, neem het langzaam. Knuffel hem, en terloops geef hem een ​​lichte kus op de wang. Erachter te komen of hij voelt zich ongemakkelijk of niet. Moet je ook hem niet in eerste kus in het openbaar, kan hij niet comfortabel mee.
 • Hij zal het niet leuk vinden als je hem te plagen te veel. Alleen plagen hem, zodat hij weet dat je hem wilt en laat je vrienden plagen hem. Vergeet niet, er is een fijne lijn tussen plagen en het zijn hatelijk. Hij kan zelfs vinden het vervelend.
 • Praat met hem, als je niet elke dag praat, zal hij denken dat je hem te vermijden en hij zal breken met jou.
 • Ga niet te ver, ook al is hij waanzinnig schattig, het zal hem het gevoel ongemakkelijk.
 • Vraag hem alleen uit als je hem anders heeft het geen nut. Je hoeft niet om iemand om cool te dateren.
 • Als hij nee zegt, dan is het misschien gewoon omdat hij er niet zeker van, of niet gereed is om een ​​vriendin te hebben.
 • Als hij is het type dat is geopend, praat met hem over hobby's en zijn sympathieën / antipathieën.
 • Als hij zegt ja, wacht op hem bij zijn locker en zet een notitie in daar, maak het kort, lief en eenvoudig.
 • Als hij naast je in je kluisje niet ongemakkelijk voelen met hem als hij nee zegt nadat je hem uit te vragen.
 • Wanneer en als je naar buiten, zorg ervoor dat hij is blij met je. Heeft een opdringerige vriendin niet zijn, zal het niet werken.
 • Vertel je vrienden hoe je je voelt over hem. Als u beginnen met daten al, hoeft u niet om hen te vertellen elk detail van je liefdesleven. Houd er iets tussen jou en je vriendje.
 • Als hij je vraagt ​​uit vanwege medelijden, nee zeggen.
 • Als hij is opdringerig en voor je betekenen om zijn vrienden, moet je terug te trekken. Als zijn vrienden beginnen te zeggen gemene dingen over jou, breken (als je vroeg en hij zei ja).
 • Als je vrienden met de jongen je graag voor een tijdje zijn geweest dan ga je gang en wees eerlijk met hem.
 • Als hij nee zegt dan wanneer hij probeert om u te praten of contact maken, achteloos handelen, alsof er niets gebeurd is. Probeer niet om hem schuldig te voelen. U niet wilt dat hij je uit te vragen uit medelijden.
 • Als je wacht tot de laatste minuut, hij waarschijnlijk zou hebben een vriendin gevonden door dan. Dus vraag zo snel mogelijk.
 • Als je een tijd-gevoelige kwestie, kunt u proberen te vragen het elders op het internet, niet op de discussiepagina op dit artikel. Er zijn veel vragen zijn die onbeantwoord zijn gebleven voor jaren. Yahoo Answers heeft altijd mensen rond om meningen en advies te geven.
 • Nooit zomaar komen recht uit en zeggen dat je wilt om uit te gaan met hem. Laat hem comfortabel om je heen en uw beide vrienden voelen.
 • Als hij een vriendin al, nooit op te gaan naar zijn vriendin en zeggen dat je hem leuk. Het is al zijn keuze en het is aan hem of hij besluit te blijven met zijn huidige vriendin, of als hij besluit om je date plaats.
 • Gewoon vragen hem uit.

Waarschuwingen

 • Als je hem echt leuk, dan jezelf zijn, niet proberen om iets wat je niet maken!
 • Zorg ervoor dat je hem ziet elke keer in een tijdje
 • Simpelweg gewoon soort van een flirt, handelen lief naar hem toe en zorg ervoor dat hij weet dat je bestaat!
 • Flirt niet met zijn vrienden, vooral als die vrienden zijn van jou ook!
 • Vraag hem nooit uit als je beste vriend houdt van hem. Vraag haar eerste als je kunt. Als ze nee zegt, misschien samen gaan naar hem toe.
 • Soms, als een jongen voelt zich ongemakkelijk of ongemakkelijk lijkt, kan het zijn dat hij je leuk vindt, maar hij weet gewoon niet wat te doen. Laat dit niet gooi je weg.
 • Niet vrienden te worden met iemand die hij haat!
 • Voordat je iemand mee uit te vragen, zeker hij is degene. Proberen om hem meer weten voordat je beslist dat je verliefd bent. Maak een lijst van de negatieven en positieven over hem, en dan beslissen.
 • Laat nooit een man om je slecht te behandelen, zelfs als hij lijkt te proberen om zijn vrienden te imponeren. Je kunt hem niet veranderen, en je zal niet blij zijn met hem.
  • Vraag hem niet uit om zijn vrienden. Hij zou voelen hij heeft om ja of nee te zeggen, afhankelijk van de groep. Plus, het kan je voor schut als hij nee zegt. Maak het persoonlijk.
 • Als hij heeft een reputatie als een speler, rekening mee houden.
 • Jezelf niet overtuigen u graag iemand meer dan jij.
 • Als hij nee zegt, gewoon glimlachen en zeggen "Okay". Heb een big deal over het niet maken. Vergeet niet er zijn een miljoen andere jongens die er zijn.
 • Zorg ervoor dat hij is geen homo.
 • Probeer niet om rond alle Time.He 'll denkt dat je hem niet te vertrouwen, zodat hij je positief zult dumpen.
 • Als je in de 6e klas, en je wilt een vriendin of vriend het rustig aan. De meeste 6e klassers zijn niet echt "dating". Dus als u op zoek bent naar een relatie in de 6e klas, het is niet zoals 'Ik zie je in de bioscoop ", omdat de ouders niet van jongens op hun huis. Krijgen om hem meer weten, opnieuw beginnen. Zodra je weet dat je hem echt leuk dan voor gaan, maar hem niet onder druk zetten, en wees niet te flirterig met hem.
 • Niet onbeleefd om hem in een poging om je gevoelens te verbergen voor hem. Uiteindelijk zal je ware gevoelens te tonen en vanwege uw eerdere gedrag, is er een kans 95% zul je worden afgewezen (Tenzij hij je terug).
 • Flirt niet met hem, terwijl zijn vrienden in de buurt. Dat zal hem en zijn vrienden raar voelen, eventueel in verlegenheid gebracht, en het geeft gewoon zijn vrienden iets meer aan hem te plagen (en u) over!
 • Als hij nee zegt, dat hij, niet handelen hart gebroken en verwoest. Probeer uw gedrag normaal te houden. Waarnemend melodramatisch zal hem wilt u voorkomen.
 • Laat je vrienden ervan te overtuigen dat je iemand leuk vindt. Vraag hen uit omdat je wilt.
 • Als hij nee zegt fungeren een beetje teleurgesteld om je gevoelens te tonen voor hem, maar laat hem niet slecht voor je voelt. Doe niet alsof je het niet schelen dan het eruit zal zien je mag hem niet helemaal of het was gewoon een verloren weddenschap.
 • Ook, voordat je iemand mee uit te vragen, neem even de tijd om beter te begrijpen uw eigen motivaties voor het hebben van een vriendje of uit te gaan. Hoe groot een factor is elk van de volgende voor u: willen vriendschap / gezelschap en iemand om te hangen met; willen iemand anders geïnteresseerd in uw welzijn en luister naar uw zorgen en vreugden; willen genegenheid (knuffels, aanraking en fysieke genegenheid, romantiek, enz.); willen door schoolgenoten te worden geaccepteerd en koel en niet gezien als een eenling.. welke van deze zijn uw belangrijkste drijfveren? Hoe beter je begrijpt je eigen behoeften en motieven, hoe beter je beslissingen en keuzes zullen worden over de vraag of een jongen uit te vragen, en zo ja, wie te vragen, en hoe het te doen. De tijd nemen om te doordringen en beter te begrijpen jezelf is een levenslang proces van belang voor zowel volwassenen als voor middelbare scholieren.
 • 'Laat hem niet meer dan een keer uit te vragen. Vraag hem eens, als hij verwerpt, probeer jezelf een beetje te bewerken. Niet dus je niet dezelfde persoon niet meer veranderen.
 • Kom niet te obbsessed over hem! Jongens dont like it als een meisje niet laat hem hebben alleen tijd met zijn vrienden!
 • Afwijzingen kan gebeuren als je niet de situatie goed omgaan, of als je het te snel.
 • Praat nooit over een hete vent om hem heen, maar het niet erg als hij noemt een ster. Jongens zijn moeilijk te begrijpen.
 • Zorg ervoor dat hij niet beschikt over een vriendin!
 • Niet meer doen. Wees eenvoudig en casual.