Wkanl

Hoe maak je een middelbare school jongen krijg je aardig vinden

Dus je hebt je oog gekregen op die speciale jongen, hè? De meeste dating artikelen gewoon niet werken voor de middelbare school meisjes als het advies bedoeld is voor volwassenen. Hier is wat advies rechtstreeks gericht aan u.

Stappen

Hoe maak je een middelbare school jongen krijg je aardig vinden. Voorkomen dat negatieve.
Hoe maak je een middelbare school jongen krijg je aardig vinden. Voorkomen dat negatieve.
 1. 1
  Fit te blijven. Blijf wie je bent. Zoals, als je fit bent, fit te blijven want als je probeert jezelf te veranderen, zal het waarschijnlijk niet werken.
 2. 2
  Be toonbaar. Neem baden en douches regelmatig, of hij zou minder geïnteresseerd geworden. En niet te kleden te anders dan normaal. Als ze lachen naar je, en je jurk echt anders om hem als je meer, bijvoorbeeld: van jeans of capri's aan die korte jeans broek of t-shirts en lange mouwen aan die laag uitgesneden shirts zal niet werken, omdat hij zal alleen graag willen dat u voor uw looks!
 3. 3
  Voorkomen dat negatieve. Jongens niet echt zoals meisjes die niet denken positief. Dus blijf positief. Ook moet je niet zenuwachtig te zijn. Als je van een man, gebruik maken van deze tips die we zoeken en als je hem uit te vragen en krijgen neergeschoten, denk niet negatief, want hij kan zijn zei nee, maar dan zal hij denken anders omdat hij op de plek en onder druk was.
 4. 4
  Laat hem dat je geïnteresseerd bent.. Vangen zijn ogen en glimlach. Geef hem subtiel complimenten. Maar niet over-doen het flirten, vooral als u niet dat type. Sommigen van ons jongens zijn traag hoewel bij het oppakken wanneer een meisje houdt ons zo flirt een beetje, maar als je te veel hij kan ofwel vind je echt leuk na die of bang geworden.
 5. 5
  Praat met hem. Zoek iets dat jullie gemeen hebben, zoals broers en zussen, buitenschoolse activiteiten of wonen in dezelfde wijk.
 6. 6
  Hoewel jongens zijn bang voor afwijzing, moet je hem mee uit vragen, moet je niet bang zijn voor afwijzing.
 7. 7
  Als u wilt dat de kans op echt voorbij flirten zoals ik zei u in stap 5 te nemen. Ik zette een gids genaamd "How To Turn A Guy On" (met andere woorden hoe om hem naar je heel graag en wil je date, maar het is een 50/50 kans dat het werkt.)

Tips

 • Wees zelfverzekerd. Geen man houdt een meisje die beledigingen en tweede gissingen zichzelf.
 • Probeer om te zitten met hem meer, en hij zal uiteindelijk beseffen hoe leuk je bent.
 • Ook al je vrienden kunnen vriendjes hebben, maakt het niet uit als wat het is. Het is heel anders als je in een relatie, geloof me.
 • Vergeet niet dat je nog jong bent en je hebt je hele leven nog voor je. Laat je niet teveel met willen een vriendje. Er is geen noodzaak om overhaast in iets.

Waarschuwingen

 • Probeer niet en duiken omdat het erg lastig te krijgen voor hem.
 • Doe hem geen freak out! Handelen kalm. Oefenen voor de spiegel.
 • Maak hem niet beledigen. Op deze leeftijd, doen veel jongens en meisjes niet opschieten erg goed soms, dus het probleem niet vergroten door met opzet vervelend hem.
 • Niet alleen springen naar een jongen en zeg iets onverwachts (als iets dom) aan hem.
 • Omdat je op de middelbare school nu, kan hij een van die "cool guys" die proberen te handelen zoals hun veel ouder dan ze werkelijk zijn. Als hij ooit probeert om je onder druk te zetten kuste hem of iets als een voorwaarde om te gaan met hem, doe het gewoon niet. Graag serieus?
 • Wees niet te opdringerig, want jongens haat het om rond te commanderen op deze leeftijd.