Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje je leuk vindt op school

Er zijn verschillende manieren om te zien of een meisje leuk vindt. Echter, als je op de middelbare school of universiteit, zijn er bepaalde manieren om te gaan over. Dit is een uitgebreide gids in het uitzoeken of het meisje waar je zin voelt op dezelfde manier.

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje je leuk vindt op school. Vraag haar over haarzelf.
Hoe te vertellen als een meisje je leuk vindt op school. Vraag haar over haarzelf.
 1. 1
  Gewoon jezelf zijn. Wees zelfverzekerd, houd je hoofd omhoog en kijk haar in haar ogen. Als u zeker kunt u de eerste stap te zetten.
 2. 2
  Vraag haar over haarzelf. Typisch, mensen praten graag over zichzelf. Vraag haar vragen en haar te leren kennen. Als ze je niet kent of lijkt niet geïnteresseerd in het delen, back off. Je wilt niet te komen als griezelig.
 3. 3
  Vraag haar een eenvoudige vraag. "Mag ik gaan zitten?" Als ze niet snel antwoord, het betekent dat ze wil dat je rond langer blijven omdat ze je leuk vindt. Vraag haar om het even wat, en als het een snel antwoord, ze is niet geïnteresseerd (wees voorzichtig! Ze kunnen snel en nog steeds als je antwoord, dus niet automatisch dat ze je niet mag), of zij misschien wel verlegen. Als het een trage antwoord voor u, het betekent dat ze geïnteresseerd is, en wil dat je rond langer hangen en is comfortabel met je mee. Als ze je leuk vindt zal ze wilt u meer dan enige andere persoon praten... tenzij zij speelt moeilijk te krijgen. Ook als ze lacht terwijl ze praat, of zegt geen ja geen nee antwoorden, dat betekent dat ze zenuwachtig is van hoe je haar zal oordelen.
 4. 4
  Ze zal beginnen willekeurige gesprekken met jou. Als ze je leuk vindt, zeker als je niet met haar praten te veel, zullen ze proberen om u te praten en beginnen heel klein gesprekken. Als ze een vraag, neem mee als ze gaat uit haar manier om u in plaats van iemand anders te vragen.
 5. 5
  Wees jezelf. Als ze regelmatig rekt, kan dit een teken zijn dat ze zenuwachtig is of voelt de behoefte om te bewegen, omdat je in de buurt bent. Niet in de war raken. Ze zou alleen maar hoeft te rekken. Als ze doet het vaker als ze om je heen, ze kan proberen om je aandacht te krijgen.
 6. 6
  Als ze loopt door u en niet naar je kijken of erken je dat het is omdat ze wil dat je denkt dat ze is niet geïnteresseerd. Roepen haar naam en zeggen: "Hallo." Ze zal waarschijnlijk gewoon lachen omdat ze is zenuwachtig.
 7. 7
  Heeft ze aandacht aan je schenken? Als ze tegen je praat, zegt ze je naam een ​​stuk? Als dat zo is, betekent dit dat ze wil dat je merkt dat ze je leuk vindt.
 8. 8
  Zeg iets willekeurig aan haar. Blurt het naar haar en blijven doen totdat ze merkt. Kans is groot, als ze zelfs maar een spoor hoeveelheid gevoelens voor je, ze zal glimlachen en proberen om het gesprek te rekken. Als ze geeft je gewoon een vuile blik en zich afwendt, het is oke, ga je gewoon naar de volgende stap.
 9. 9
  Zorg ervoor dat u aardig tegen haar. Ook voor zorgen dat je niet maken haar denken dat je haar niet leuk helemaal! Wees beleefd en gentleman-achtige.
 10. 10
  Als haar vrienden naar haar kijken en dan moet je, of wanneer je praat met haar, haar vrienden geven naar je kijkt en trekken hun wenkbrauwen, dit is ook een goed teken, en als iemand zegt dat ze je leuk vindt, de kans groot dat ze vertelde hen, omdat Ze hoopte was je erachter zou komen. Maak je geen zorgen als haar vrienden niet anders om je heen te handelen, kan ze niet hebben ze verteld.
 11. 11
  Als je diagonaal zitten van haar in de klas, zal haar knieën of schouders worden gewezen naar u toe. Of als je zit tegenover haar, zal ze worden gedraaid in de richting van je. Dit betekent dat ze je leuk vindt en wil dichter bij u te krijgen.
 12. 12
  Als je zit naast haar en ze heeft haar benen gekruist en haar gekruist over been is naar u kan dit betekenen dat ze is comfortabel in uw bedrijf en graag met je praten.
 13. 13
  Als je zit achter haar, zal ze achterover leunen op haar stoel, en proberen om je aandacht te krijgen (bijvoorbeeld kopiëren van uw gewoonten) en gaat op zoek naar manieren om te draaien en naar je kijken (het passeren van een opdracht terug, ze ' ll omdraaien en naar je kijken).
 14. 14
  Een ander teken dat je kunt zien of een meisje leuk vindt is als ze elke keer dat je komt en praat met haar glimlacht.
 15. 15
  Vraag haar uit en zie wat ze zegt. Haal het uit de weg! Als ze je leuk vindt, zal het veel rond te rennen na haar te redden.
 16. 16
  Als je van haar, geef haar tips op myspace of facebook, zeg. "Ik denk altijd aan haar," en als ze je vraagt: "Wie denk je?" vertel haar dat het haar, of je kunt zeggen dat haar naam begint met een (de brief haar naam begint met) en laat haar een beetje nadenken voordat je haar vertellen. Dit is echt een goede flirt methode, maar dit alleen doen op een punt, omdat de meeste meisjes als jongens om direct uit te komen met het.
 17. 17
  De meeste chat-servers hebben "onzichtbare" functies, dus als het meisje is online, chatten met haar een beetje, dan vertel haar dat je moet gaan, met behulp van de onzichtbare functie. Als ze zich afmeldt of gebruikt de Invisible functie, dan is dat een grote hint dat ze je leuk vindt.
 18. 18
  Let op haar bewegingen. Als ze speelt met haar pony, trekken op haar haren, spelen met haar haar, of het aanpassen van haar kleren als ze tegen je praat, ze waarschijnlijk vindt je leuk. Meisjes lijken te zenuwachtig rond de man die ze willen. Als ze je niet in de ogen kijken, het is een teken van iets goeds. Het betekent gewoon dat ze echt leuk vindt en wil er goed uitzien voor u, of ze is erg nerveus om je heen.
 19. 19
  Aandacht besteden aan de vraag of ze verandert haar houding wanneer je de klas in te voeren. Dit is een duidelijk teken.
 20. 20
  Proberen en krijgen haar e-mail en dan maak een andere e-mail die niets te maken met uw naam en stuur haar e-mails te zeggen dat je van haar, maar haar niet vertellen wie je bent, of vraag haar of ze je leuk vindt, maar niet haar te vertellen heeft je bent de persoon die vraagt. Doe het niet te veel, want ze zou kunnen beginnen te denken dat iemand besluipt haar en u niet wilt dat.
 21. 21
  Hier is een grote hint dat ze je leuk vindt. Als je praat met haar (vooraf) hebt je vriendin lopen en zeggen: "Hallo." Als ze zegt, "Hallo," en gaat terug naar je, ze wil ook uw aandacht of wil hem om te vertrekken, zodat ze kunnen blijven.
 22. 22
  Opvalt als je haar te plagen. Als ze heeft een harde tijd te denken van een comeback ze waarschijnlijk wil je maar wil niet verder gaan, zodat ze je niet beledigen.
 23. 23
  Praat niet met haar beste vriendin obsessief, omdat dit zou kunnen laten doorschemeren dat je misschien net als haar beste vriend en dat is geen goed teken! Meisjes kunnen krijgen jaloers.
 24. 24
  Als je in de gang, proberen een paar stappen in de voorkant van haar lopen. Als ze je leuk vindt, zal ze sneller lopen om bij te praten met jou. Aan de andere kant, als ze wandelen in de voorkant van je, en ze loopt heel langzaam, het is omdat ze wil dat je te versnellen en loop naast haar. Als ze vertraagt ​​achter je, doe dit niet als een teken dat ze niet zoals jij! Ze is waarschijnlijk gewoon nerveus.
 25. 25
  Als je praat met haar in de klas en ze is rustig en snel spreken, maar je praat met haar over de telefoon of iets en ze is al luid en niet zenuwachtig, kan ze je graag.
 26. 26
  Merken wanneer ze zit bij je in de klas. Als ze probeert te handelen grappig om je heen, dan is er wellicht zeker wel iets.
 27. 27
  Opstaan ​​een paar keer in de klas. Zien of ze in uw richting volgt. Als ze dat doet, dit niet erg vaak doen. Anders kunnen ze merken wat je doet.
 28. 28
  Als ze naar je kijkt en zegt niets, dan is ze voor u klaar om iets aan het gesprek te beginnen of geef een eenvoudig teken om haar te laten weten dat je haar ziet, als een golf en glimlach zeggen. Als ze dat doet hetzelfde terug, ze waarschijnlijk vindt je leuk.
 29. 29
  Als u en haar beide myspace / facebook accounts en ze begint te praten met u binnen vijf minuten van uw aankomst online, en het gebeurt een paar keer, dit is een goed teken. Het betekent dat ze kijken naar de chat-lijst en voor u klaar om online te komen. Echter, als ze dit niet elke keer hoeft te doen, maak je geen zorgen, ze is waarschijnlijk ongerust over afluisteren of verschijnen opdringerig.
 30. 30
  Als je haar hebt gekend voor een lange tijd, dan als ze je leuk vindt, ze zal beginnen aan haar gedrag te veranderen, onbewust of bewust. Ze kunnen een 'beter' mens te worden, of gaan kopiëren sommige dingen die je doet als een poging om u te imponeren. Dit is ook een goede manier om erachter te komen grofweg hoe lang ze je heeft vond.
 31. 31
  Als je vrienden en ze gaat om u met al haar problemen, het toont ze vertrouwt u en wil dat je een deel van haar leven. Neem deze problemen, en probeert haar te helpen deze op te lossen. Evenzo, als je naar haar voor uw problemen, en ze toont een obsessieve 'moeder-duivin' zorg en oprecht probeert om elk probleem op te lossen, ze houdt je ofwel of je bent zeer goede vrienden.
 32. 32
  Als je een online game te spelen en ze is je vriend op het spel, kan ze beginnen met een veel cadeautjes sturen. Dit kan of kan niet zeggen dat ze je leuk vindt. Een goede manier om te controleren zou zijn, hetzij om dubbele accounts te maken met valse namen en voeg haar, zeggen zul je me toevoegen voor het spel, of vraag een partner om haar in het spel toe te voegen. Als ze stuurt je weg meer cadeautjes dan stuurt ze naar je partner / je dubbele account, ze waarschijnlijk vindt je leuk.
 33. 33
  Als je aan het chatten bent, wanneer er een pauze, zeg iets als, "luv u," en zie hoe lang het duurt voor haar te antwoorden. Als antwoordt ze onmiddellijk met "<3 je terug, 'of iets dergelijks, ze waarschijnlijk denkt dat je het meent in termen van vriendschap en niet LOVE. Als zij antwoordt na een lange pauze, het betekent dat ze onzeker is over haar gevoelens, en ze misschien wel leuk vindt, dus ze neemt wat tijd voor zichzelf uitzoeken. Als je dit probeert, en de volgende dag op school, schuwer dan normaal of misschien gelukkiger dan gewoonlijk handelt zij, kan dit laten zien dat ze geïnteresseerd is, en je haar aandacht hebben gevangen.
  1. Als je gaat zitten in de buurt van haar, maar niet erg dicht bij haar in een gratis sessie, praat een klein beetje harder dan normaal. Ze lijken te zijn een boek te lezen, maar als ze niet draaien van de pagina's en als haar hoofd lichtjes wordt gedraaid naar u toe, kan ze proberen te luisteren naar wat je zegt. Zeg iets grappig, en als ze lacht lichtjes of grinnikt, het is bijna 100 procent zeker dat ze luistert naar je, en daarom mag je, of in ieder geval is geïnteresseerd in jou. Evenzo, als ze een tekst boek open en wordt 'schrijven', maar ze lijkt niet op de hoogte van wat ze aan het schrijven is, kan ze worden naar u te luisteren (dit is heel moeilijk te herkennen).
 34. 34
  Als je haar aan het lachen en ze legt haar hoofd op je schouder en legt haar hand over die van jou is er een goede kans dat ze je leuk vindt.
 35. 35
  Als ze naar voren is slungelig met haar hoofd in haar armen, of haar haar is verbergen haar gezicht, let dan op welke manier haar stoel hoeken, en op welke manier haar gezicht wijst. Ze kan proberen te gluurt stiekem naar je.
 36. 36
  Als je in de lunch en ze kijkt naar je van tijd tot tijd misschien glimlachen van hier naar daar, ze is waarschijnlijk in je. Of als een van je vrienden zijn ook vrienden met haar, en je loopt door met hem te praten / haar dat ze zou kunnen kijken naar je en glimlach of ze zullen kijken naar hem / haar met een boze blik.
 37. 37
  Controleer om te zien of ze flirten. Heeft ze aanraken of spelen met je haar? Als je naast haar zit, is haar knie aan te raken de jouwe? Heeft ze lacht je veel? Heeft ze lachen de hele tijd? Heb je vangen haar op zoek naar jou? Dit zijn een aantal vrij duidelijk flirt.
 38. 38
  Note! Als een meisje je heeft vond voor een lange tijd, kan ze deze dingen niet meer doen. Ze zal waarschijnlijk nog steeds naar je kijken van tijd, maar ze zullen meer discreet. Zij zullen beter geworden in het verbergen van hun gevoelens, en wens u een geaccepteerd onderdeel van hun leven. Dus als ze niet openlijk haar liefde voor jou, dat betekent niet dat ze niet geïnteresseerd. Graven dieper!
 39. 39
  Plagen haar een beetje, maar niet te veel. Ook als u haar favoriete dier weet, dan is er iets over te zeggen en dan lachen naar haar.
 40. 40
  Te leren kennen haar heel goed dan vraag haar mee uit, maar niet zeggen, 'hou je van mij? " want je zal haar freak out.
 41. 41
  Help haar uit en doe dingen met haar! Als ze zegt: "Ik wil echt die film zien!" zeggen: "He, Ik ook misschien kunnen we gaan het zien!" Soms werkt dit alleen doen als je haar al een tijdje bekend en ze is comfortabel met je mee.
 42. 42
  Ze kijkt naar je. Dat is een aanwijzing. Ook als ze praat altijd over jou met haar vrienden is ze waarschijnlijk breken aan jou. Als je echt wilt weten, moet je gewoon vragen haar of haar vrienden! Als je bang bent, vraag dan een van je vrienden om haar vrienden te vragen.
 43. 43
  Als je van haar, maar je bent niet zeker of ze wil je terug, ga dan naar een van haar beste vrienden en hebben ze haar vragen wie ze houdt. Als ze zeggen dat ze je leuk vindt, vraag haar dan uit!

Tips

 • Toon haar dat je schelen als ze ziet er eenzaam of verdrietig. Maar zorg ervoor dat ze niet gek is en vraag haar wat er mis is of zij zal nog meer boos.
 • Als je haar vraagt ​​wat er mis is, en ze zegt niets, ze wil dat je haar een beetje meer aandacht te geven. Dit is wanneer u brengen in vragen als: "Kom op, heb je niet gedraagt ​​jezelf vandaag. Iets is helemaal up." Als ze reageert, ga door op het totdat ze voor je open. Het zal haar vertrouwen winnen helpen bij je als je kunt krijgen haar te vertellen wat er mis is en iemand niet vertellen als ze zegt niet aan iedereen vertellen. Zorg ervoor dat haar boze niet te maken met haar vragen wat er mis is. Luister naar veranderingen in de toonhoogte in haar stem.
 • Als het meisje kijkt naar je, ze heeft een oogje op je. Ze kon wel verlegen dus ga er naar toe en zeg iets als: "He, hoe gaat?" of "Hoe gaat het?"
 • Een meisje houdt altijd een jongen die geïnteresseerd is wat ze is in, Vraag haar over haar favoriete dingen. Zoals sport, activiteiten, favoriete kleur, en meer. Als je haar vraagt ​​'Wat is je favoriete kleur? " En ze zegt "Blue." Worden als "Oh cool! Dat is een van mijn favoriete kleuren ook." Maar zeg niet exact dezelfde kleur, tenzij haar ware of zij zal denken dat je gewoon liegen als je het gebruikt om veel van de favoriete vragen. Meisjes houden van jongens vergelijkbaar om ze te proberen te verhouden tot haar zoveel als je kan! En doen wat ze is geïnteresseerd in! Wees niet verlegen over en doen zo veel als je kunt om haar nog meer in je geïnteresseerd.
 • Een groot ding om te doen is voordat begint 1ste periode is om te wandelen langs haar wanneer shes op haar kastje of opknoping uit met haar vrienden. Als ze zegt "Hallo" om u tijdens het lopen langs dit is een goed teken dat ze geïnteresseerd is in jou. Dit houdt je ook in haar gedachten tijdens andere tijden als ze ziet je gewoon tijdens de les. U kunt dit doen elke dag. Als ze je vraagt ​​waarom je alle manieren lopen door gewoon haar vertellen dat haar de route je moet nemen om naar de klas. Ook als ze zegt "Hallo", aandacht te besteden aan haar lichaamstaal.
 • Het maken van een meisje aan het lachen kan helpen, maar sommige meisjes niet alleen kijken naar grappige jongens, ze kijken naar wat zij "compatible" met gevoel. Als je van een meisje en ze zit aan een tafel met een van haar vrienden en is op zoek naar jou daarheen gaan en zeggen "hallo" en stel jezelf voor. Ze zal beginnen te vragen u een aantal willekeurige vragen, alleen maar omdat ze wil weten. Daarna is over met opstaan ​​en vertrekken. Ze zal je naam zodra uw passerende bellen door haar. Als ze dat haar nummer te krijgen en dan bel haar of zij zal je bellen. Zodra dat een paar keer gebeurt vraag haar op een date.
 • Als je niet bevalt haar nog steeds vriendelijk, maar probeer niet om haar te leiden op

Waarschuwingen

 • Als u ook graag het meisje moet je haar vertellen hoe je je voelt. Als je haar vertellen hoe je je voelt zal ze het gevoel hebben dat je haar vertrouwt. Het hebben van een meisje vertrouwen dat u een goede zaak is. Ze zal je waarschijnlijk vertrouwt als je haar vertrouwt. Als je van een meisje dat je moet gaan zitten zo dicht bij haar als je kan in elke klasse.
 • Als je haar per ongeluk tegen het lijf, en ze glimlacht en zegt zijn ok, niet sorry te zeggen na! Ze je al vergeven!
 • Vertel niet kwetsende grappen of zijn sarcastische de hele tijd. Het kan meisjes minder geïnteresseerd in je, soms kunnen ze zelfs huilen.
 • Als je van haar niet zelf excuus in de eerste 10 minuten of zij zal denken dat je niet geïnteresseerd en terug af.
 • Heeft ze fidget? als het meisje dat je graag de neiging om fidget om je heen of niet kan worden versoepeld, kan dit een zeker teken van haar wens u, ook als ze friemelt met haar haar, bijt op haar lip en als ze wijst haar benen naar u, kan deze tekenen zijn een potentiële yes!
 • Als je vrienden met het meisje zijn geweest voor een tijdje, wees voorzichtig over haar te vertellen u van haar. Het kan uw vriendschap verpesten als het mis gaat.
 • Als ze wil een knuffel en je wilt haar, de een om op te staan ​​en geef haar een knuffel. Dit zal haar laten zien dat u de zorg en niet lui.
 • Als ze verlegen is de tijd nemen om haar open te stellen, komen niet haasten inch
 • Niet stalken haar, zal dit haar bang te maken en verliest alle interesse.
 • Hoewel deze symptomen zijn legitiem, elk meisje is anders. Dus wees niet ontmoedigd als ze niet van toepassing op een aantal van deze borden.
 • Ook als ze je raakt niet haar rug hit dit zal haar voorkomt u
 • Als je in een slecht humeur, en ze is daar, het zal haar het gevoel alsof je mag haar niet, en zal leiden tot haar om weg te blijven van je.
 • Ga niet voor het aantal optie telefoon, tenzij je weet dat haar en haar familie goed, omdat de ouders zullen reageren op u belt via plagen, die woede naar u toe kunnen aanzetten. Niet te vergeten dat sommige meisjes bekijken kerels vragen voor hun telefoonnummers als "stalkers", tenzij ze weten dat ze goed op voorhand. Een betere route om te communiceren met het meisje in het begin van de relatie is via online messaging clients (dwz MSN, AIM, etc) of social networking websites (dwz facebook, myspace), want dit is een veel meer casual vorm van communicatie en maakt het mogelijk het meisje een zekere mate van controle (bijvoorbeeld als ze zich bedreigd voelen of geïrriteerd, kunnen ze gewoon de chatsessie te sluiten, of blokkeren van de gebruiker, die een niveau van beveiliging voegt, en zal hen in staat stellen om meer te ontspannen).
 • Als je niet van het meisje en met haar praten veel dan mag ze het verkeerde idee krijgen
 • Als je alleen zit en ze is naast je, kijk niet bezig of moe en depressief. Het zal haar ontmoedigen om te komen en met je praten. Lachen naar haar. Maar als je bent, dat is ok, want ze zou komen en proberen je te troosten of u vragen wat er mis is. Als ze dat doet, dat zou kunnen betekenen dat ze je leuk vindt. Maar veel mensen zouden dat doen als je kijkt emo.