Wkanl

Hoe uit te komen wordt aan de grond

Heb je iets fout gedaan en kreeg huisarrest, maar je wilde echt uit te komen? Dit artikel zal uitleggen hoe om eruit te komen van te worden geaard. Vergeet niet dat dit werkt mogelijk niet, afhankelijk van hoe streng / gevoelig je ouders zijn.

Stappen

Hoe uit te komen wordt aan de grond. Verantwoordelijkheid te nemen.
Hoe uit te komen wordt aan de grond. Verantwoordelijkheid te nemen.
 1. 1
  Word vrienden met je ouders of verzorgers. Behandel je ouders bij. Doe iets speciaals voor je ouders om hen gelukkiger maken. Gewoon om hen. Gebruik je manieren. Ze te laten denken dat je een.
 2. 2
  Praat met je ouders. met hen om te zien of ze je kunnen ongemalen. Probeer ze te praten in het maken van uw aarding korter, of vragen of ze zullen u een alternatieve straf te geven, als het doen van extra klusjes of een pak slaag. Praten op een respectvolle en volwassen manier.
 3. 3
  Doe je klusjes zonder te worden verteld. Je ouders zullen verrast en kan je ongemalen. Dit zal je ouders redden van stress. Dit is ook een heel goed idee als je klusjes zijn wat heb je geaard in de eerste plaats.
 4. 4
  Verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Excuses aanbieden aan je ouders en beseffen wat je verkeerd hebt gedaan. Hoeft de schuld niet op iemand anders. Dit toont je ouders dat je verantwoordelijk bent voor je daden zijn. Proberen en het oplossen van het probleem of de belofte om het nooit meer doen. Soms is het beter om straf te accepteren.
 5. 5
  Veel plezier terwijl ze geaard. Als ze dat niet doen ongemalen u, dan gewoon plezier hebben terwijl ze geaard. Omdat geaard hoeft niet altijd saai te zijn. Zoek uit wat uw ouders zullen u laten doen en te profiteren van het.
 6. 6
  Voorkomen dat de grond voor de volgende keer. Leer van je fouten en beloven je ouders die je nooit meer zult doen. Laat je niet geaard, zodat u niet hoeft te proberen en uit te worden geaard.
 7. 7
  Wanneer u klaar bent met het doen van het ding je hebt geaard uit, dank je ouders voor ungrounding je en vertel hen dat je hebt geleerd van je fouten.

Tips

 • Vergeet niet om altijd eerlijk te zijn met je ouders wanneer je met ze praat, dit geeft hen vertrouwen.
 • Volg alle regels die je ouders voor je hebt ingesteld.
 • Als iemand komt naar je huis te bezoeken, is het ook goed om aan hen.
 • Als ouders zullen zeker om u ongemalen, ga direct naar het huis van een vriend, voordat ze van gedachten veranderen.
 • Doe je huiswerk op school tijdens de lunch of helpen je broer of zus met hun huiswerk om het leven gemakkelijk voor uw ouders te maken.
 • Vergeet niet om oogcontact te maken terwijl je praat met je ouders.

Waarschuwingen

 • Niet schreeuwen of gillen bij je ouders. Dit kan uw situatie verergeren.
 • Doe geen moeite om je ouders terwijl ze boos of gestrest.
 • Niet onmiddellijk terug naar de wat je veroorzaakt u om te worden geaard gaan, laat je ouders afkoelen eerst uit.
 • Ga niet en doe iets anders dat is niet slim. Gewoon doen dingen waar er geen manier krijg je in de problemen.
 • Doe niets je ouders zou niet willen dat niet doen.