Wkanl

Hoe te bedriegen op een test

Of je bent gewoon onvoorbereid, lui, of anderszins niet in staat om een ​​examen met succes afleggen, kunt u zich gedwongen voelen om vreemdgaan te gebruiken als een strategie om door middel van een test. Hier zijn een aantal stappen en tips om u te helpen uw doel te bereiken.

Stappen

Hoe te bedriegen op een test. Beslis welk "type" van bedrog gaat worden het meest voordelig voor u - De cheat-sheet, de partner-bedriegen cheat-sheet,>.
Hoe te bedriegen op een test. Beslis welk "type" van bedrog gaat worden het meest voordelig voor u - De cheat-sheet, de partner-bedriegen cheat-sheet,>.
 1. 1
  Beslis welk "type" van bedrog gaat worden het meest voordelig voor u - De cheat-sheet, de partner-bedriegen cheat-sheet,>, of de Hard-to-bewijzen. (Zie de onderstaande gedeelten voor meer informatie over deze methoden.)
 2. 2
  Niet gepakt. Cheating helpt alleen als je weg kan komen met het. Hier zijn een aantal eenvoudige tips om te voorkomen dat steeds gevangen:
  • Kijk niet verdacht. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen effectief krijgen van uw antwoorden en niet waardoor het voor de hand te slaan. Om dit te doen, doe niet overdreven zenuwachtig. Als je moet rond te kijken, houd uw blik op een plek voor langere vijf tot tien seconden. Schakel het omhoog door willekeurig staren in andere richtingen - op deze manier, zal uw test toezichthouders niet te achterdochtig te krijgen en uit te vinden waar je medeplichtige (of cheat sheet) is.
  • Niet te hoog mikken. Het is niet onmogelijk om je weg te bedriegen in een perfecte score als je echt in de inspanning, maar als iedereen is het krijgen van een onopvallend cijfer op het examen, krijgt u de aandacht vestigen op jezelf. Dit is prima als je normaal krijgt fatsoenlijke merken, maar als je bekend bent onder leraren als een van de tragere leerlingen, dan is er een kans dat ze zullen ontdekken. Opzettelijk missen van een paar vragen, maar, en je zult goed om te gaan. Een tip is om een ​​B te krijgen op een test en het voortdurend verhogen van uw gemiddelde score totdat het is een A - vergeet niet om dit langzaam te doen.
  • Gooi het bewijs. Zodra de test is dan vragen om naar het toilet (als je dat nog niet al weg) te wassen of weggooien enig bewijs van bedrog. Hoe langer je vasthouden aan iets, dan is het beter uw pakkans omdat een of andere persoon zal merken.

Cheat-sheet methoden

 1. 1
  Begin met het verzamelen van de informatie die u nodig heeft. Dit omvat formules, sleutelwoorden, woordenschat, data, definities, namen, vervoegingen, etc.
 2. 2
  Schrijf of afgedrukt van de informatie. Het lettertype moet altijd duidelijk te lezen, en in het Goldie Locks formaat (niet te groot, niet te klein). Terwijl je zou willen zo veel mogelijk op te nemen op het kleine vel papier, herinneren of het lettertype te klein is zul je al te concentreren op uw cheat-sheet waardoor uw kansen om gepakt. Ook als het mogelijk is om af te drukken-out uw spiekbriefje, doe dat. Het zal de kans van je docent of hoogleraar in staat is te achterhalen aan u te verminderen.
 3. 3
  Kopieert het naar beneden. Dit is het meest voorkomende voor spelling tests.Copy beneden de spelling in je spelling boek een stuk van paper.Then zet het op uw schoot of uw sleve.It is een groot risico om dit te doen dus wees voorzichtig.
 4. 4
  Verberg het blad.
  • Probeer de "lichaamsdeel cheat-sheet"-methode. In plaats van het afdrukken van de spiekbriefje, probeer te schrijven op een deel van je lichaam. Goede plaatsen zijn je onderarm als je een man bent of je bovenbeen als je een vrouw bent. Deze zijn allebei geweldig, want je kunt dragen een jurk of shirt met lange mouw te verdoezelen uw spiekbriefje wanneer u hem niet gebruikt. Het is belangrijk om het niet duidelijk dat er sprake is schrijven op je lichaam te maken. Zet de woorden in een plaats die alleen u toe gericht.
  • Probeer de "bidon cheat-sheet"-methode. Print de cheat sheet op een gekleurd papiertje dat dat label van uw fles water past. Plak het op het etiket en draai het zo dat het alleen maar naar u toe. Idealiter wil je het schrijven op het etiket om verdenking te voorkomen na te bootsen.
  • Probeer het "bindmiddel cheat-sheet"-methode. Als je een bindmiddel dat een duidelijke gleuf aan de voorkant heeft, schuif je spiekbriefje in daar. Beweeg je bindmiddel onder je bureau om de schuif van uw bureau te gluren naar je spiekbriefje. Probeer de hoeveelheid dia te minimaliseren, vooral als je niet tapijt in uw klas te hebben.
  • Probeer de "calculator cheat-sheet"-methode. Dit is gebruikelijk voor mensen die het nemen van wiskunde testen, want dat is de enige redelijke tijd om een rekenmachine te hebben zonder het verdacht zijn. Slide formules of informatie termen tussen de achterkant van de rekenmachine en het deksel van de rekenmachine.
  • Andere rekenmachine methode te proberen: Als je een grafische rekenmachine, sparen de wiskundige formules in je rekenmachine. Vervolgens zet de informatie in archief, zodat u nog steeds in staat om erin te komen als je leraar maakt je het RAM te wissen. Dearchiveert de informatie die tijdens de test. Wis het geheugen na de test. Dit werkt ook als het de school rekenmachine, omdat er geen leraar of student gaat kijken in het archief. Als je niet weet hoe te archiveren dingen op een rekenmachine, zoek het op.
  • Probeer de "verstopt cheat-sheet"-methode. Verberg een cheat-sheet in een aparte plaats allemaal samen om te voorkomen dat het maken van de verbinding naar u terug. Dit omvat op een prikbord in de klas, in de stal van een badkamer of op iemands stoel.

Partner-cheating methoden

 1. 1
  Probeer de "gluren-partner"-methode. Stoel jezelf achter iemand die het goed zal doen op de test (ofwel opgeschept over studeren of is een meester in het onderwerp). Stel u zo op dat je op het verst links of rechts op uw stoel tegenover schuin tegenover zijn of haar bureau, kunt u dit gebruiken om hun schouder kijken over zonder je hoofd te veel bewegen. Kies nooit een student in het midden van de klas of aan de voorkant, dit maakt het meer waarschijnlijk dat je leraar zal merken dat je over hun schouder meekijkt.
 2. 2
  Probeer de "signing-partner"-methode. Maak een systeem van ondertekening met een medestudent in de klas. Dit gaat om je kennis van het onderwerp verdubbelen want je kunt samenwerken om antwoorden op elkaar tekenen. Op multiple choice-examens:
  1. Vestigen hand of voet tikken signalen voor A, B, C, D, E en 'fout antwoord. " Door het creëren van een signaal voor "fout antwoord" je gaat naar de waarschijnlijkheid van u beiden doet het goed op de test te verbeteren door te helpen elkaar te elimineren verkeerde antwoorden. Maak ook een vocale geluid voor het krijgen van hun aandacht, dat is niet verdacht (zoals een hoest, of voet tap).
  2. Begin met het hoesten om hun aandacht te krijgen.
  3. Gebruik je vingers om het nummer van de vraag (flits 3 dan een 2 om met uw handsignal vraag "32") te geven.
  4. Wachten tot ze hun antwoord signaleren (trekken hun oor voor "B").
  5. Als u hulp nodig om te kiezen tussen 2 antwoorden nodig: hoesten, geef de vraag nummer, en signaal voor het antwoord dat je vermoedt dat het zou kunnen zijn.
  6. Kan hij of zij zijn of haar hoofd knikken als het juist is, als het de verkeerde antwoord kan hij of zij de "verkeerde antwoord"-signaal (zet je haar in een staart) te sturen.

  Hard-to-bewijzen methoden

  1. 1
   Probeer dan "editie instructeur" versie van uw handboek de. Voor docenten die gebruik maken van pre-gemaakte quizzen van "edition instructeur" leerboeken hun, de aanschaf van een kopie. Vind de juiste editie van het boek online en kopen. Voordat een quiz onthouden de antwoorden op de vragen. Deze methode is goed voor instap wetenschap, vreemde taal en / of geschiedenis klassen die trekken hun quizzen recht uit het boek.
  2. 2
   Probeer het krijgen van een "geavanceerde / oude kopie" van de test. Dit kan gedaan worden door te praten met een oude student of door te praten met andere studenten die connecties zou kunnen hebben in de klas. Bestudeer rechtstreeks van het examen, of als u vermoedt dat het examen hetzelfde zal zijn, bestuderen de antwoorden rechtdoor.
  3. 3
   Probeer de "comeback later"-methode. Als u weet dat een hoogleraar of docent zal u laten terugkomen om een ​​test af te maken, doelbewust hoeft het examen niet af te maken en vragen om comeback op een latere datum. Zorg ervoor dat de onderwerpen of vragen te onthouden, zodat u kunt kijken op de antwoorden voor de test afwerken later.
   • Beweren dat ze ziek zijn, gaan naar de badkamer aan het einde van het examen tot haar over, of langzaam tempo jezelf. Zorg ervoor dat je docent zal u laten terugkomen voordat u deze methode als je kon eigenlijk slechter doen als hij / zij niet laten afmaken.
  4. 4
   Probeer de "breng je potlood"-methode. Als u zich in uw examen, als je docent is niet aan haar / zijn bureau, met een potlood je opgevoed met u te wijzigen of te schrijven in antwoorden van de test op de top van de stapel. Dit is een hoog risico.

  Probeer bedriegt niet

  1. 1
   Probeer proppen informatie laatste minuut. Door het uitgeven van het enkele minuten voordat een examen afromen over uw nota of studie-examen, heb je een kans op goed kunnen doen zonder vals spelen.
   • Voor essays, probeer sleutelwoorden onthouden. Meestal hoogleraren of docenten hebben "sleutelwoorden" die ze zoekt in een essay. Dit betekent dat de feitelijk "fluff" van de essay minder belangrijk. Als u weet dat het onderwerp of de mogelijke onderwerpen van een open vraag, cram vier tot vijf termen die je kent je docent zal op zoek naar. In plaats van alles te bestuderen, kun je slagen met minder inspanning.
   • Voor wiskunde examens, proberen te memoriseren. Kennen van een formule kan worden krachtiger, dat urenlang doen praktijk problemen. Als u een formule genoeg om het te onthouden neer kan schrijven, dan kunt u de test proberen om die naar de problemen toe te passen door te brengen.
   • Voor multiple choice-examens, probeer informatie "afscheuren" u weet zal zijn op de test. In plaats van het onthouden van een lijst van woorden, probeer dan te breken in gemakkelijker te onthouden kleinere lijsten. Bijvoorbeeld, als ik studeer voor een geschiedenis test, in plaats van herinneren "Jefferson, Hamilton, Franklin, Washington, Grant, Lincoln, en Lee 'breken het op in de" 4 van de grondleggers: Franklin, Washington, Jefferson en Hamilton "en de" 3 burgeroorlog leiders:. Lee, Lincoln, Grant " Door het onthouden van het aantal mannen op een specifiek onderwerp, zal het gemakkelijker zijn om een ​​beperking van wie je mist.

  Waarschuwingen

  • Als dit een gedeelde computer, kunt u overwegen het verwijderen van de browser geschiedenis, zodat je niet gepakt wordt door je ouders.
  • Partnering is altijd beter dan spiekbriefjes en het moeilijk te bewijzen methoden zijn zelfs beter. Over het geheel genomen minder bewijs is er - hoe beter het is voor u
  • Vreemdgaan draagt ​​zware gevolgen als je betrapt wordt dat een automatisch nul op de test, schorsing of zelfs verwijdering kan omvatten. Veel scholen zullen ook markeren op je cijferlijst te geven dat u de erecode overtreden. In plaats van het zoeken naar hoe te bedriegen op een test, probeer dan het vinden van tips over studeren voor examens.
  • Als je moest bedriegen, omdat je geen tijd gehad, bedenk dan dat het nog steeds de moeite waard het leren van de inhoud na de test. Je mag cumulatief testen nadien hebben en toch een aantal van deze dingen kunnen je echt helpen.
  • Voor sommige belangrijke tests, zoals GCSE's in het Verenigd Koninkrijk of NAPLAN in Australië, kan je al je testresultaten geannuleerd als u betrapt. Het ergste sanctie dient te verbannen uit alle examen boards voor vijf jaar - wat betekent dat er geen A Levels of universiteit.
  • Andere studenten kunnen vermoedt dat u bedriegen en informeer je leraar.
  • Let op wat de leraar doet zo nu en dan kan dit helpen voorkomen dat u gepakt
  • In veel beroepen, zal u de kennis die u opdoet moet door het bestuderen in plaats van bedrog. Vergeet niet, er is geen bedrog in de operatiekamer als je de chirurg die de patiënt.
  • Niet opscheppen over, kan dit lijkt vanzelfsprekend, maar het is iets wat mensen doen, je weet niet wie de leraar kon vertellen
  • Gevolgen voor het vreemdgaan in de Junior / Leaving Certificate in Ierland onder meer worden van staatsexamens verboden voor vijf jaar.
  • Altijd op de hoogte van waar de leraar is op zoek, geen methode van vreemdgaan is succesvol als de leraar is die net u terwijl u de notities in je hand en zijn verwoed te kopiëren op de proef.
  • Er is altijd een mogelijkheid om gepakt. Wees voorzichtig.
  • Als u kopieert van de persoon naast je mager over en rusten op je arm, terwijl je hoofd schuin naar de kant om ervoor te zorgen dat het niet voor de hand
  • Wees je bewust van de mogelijke gevolgen, zoals het verwijderen van de nominatie voor de Nationale Maatschappij van de Eer, enz. In Singapore, caning is een gevolg.