Wkanl

Hoe te reageren op een onbeleefde persoon

Soms is het al te gemakkelijk om terug te beantwoorden snel naar een onbeleefde persoon met een even onbeleefde reactie, maar dat alles doet is escaleren de grofheid en laat beide partijen gefrustreerd. Als je zou willen om deze cyclus en zalf je waardigheid te stoppen, is het belangrijk te beseffen dat het de onbeleefde persoon met het probleem en niet te laten bederven uw dag.

Stappen

Hoe te reageren op een onbeleefde persoon. Gebruik manieren om hun onbeschoftheid overweldigen.
Hoe te reageren op een onbeleefde persoon. Gebruik manieren om hun onbeschoftheid overweldigen.
 1. 1
  Blijf beleefd. Maakt niet uit hoe moeilijk of nare de onbeleefde persoon is, reageren beleefd en onderhouden van uw waardigheid.
 2. 2
  Gebruik manieren om hun onbeschoftheid overweldigen. Vraag hen deze eenvoudige vraag: "Ben ik te beledigen u een of andere manier Als dat zo is, ben ik echt jammer, geen overtreding betekende." De meeste mensen zullen verrast worden genomen door deze aanpak en zal snel backtrack om u gerust te stellen dat je ze niet hebt beledigd.
 3. 3
  Eens met hun rant. Het erover eens dat je dom voor het aanbrengen van hen op dat moment in de tijd zijn, het erover eens dat je hebt het verkeerd, het erover eens dat je meer adequaat kon hebben gekleed of zijn op tijd geweest. Dit maakt een einde aan hun onbeschoftheid in zijn tracks. Het is moeilijk om te blijven onbeleefd met iemand die het eens met de punt van de brutaliteit.
 4. 4
  Vermijd het reageren op alle. Zo heb je de vonk die brandstoffen hun vuur te verwijderen. Gewoon knikken en lopen af ​​normaal. Niet spotten, niet je ogen te rollen, maar aangenaam in je houding als je kuiert weg van hen.
 5. 5
  Begrijpen waar ze vandaan komen. Veel brutaliteit is een teken van onzekerheid, woede en jaloezie. Accepteren dat deze onbeschofte mensen hebben meer dan gemiddelde doses van deze problemen en proberen om het uit te nemen op je. Het is niet slim, het is ook niet geestig, het is onbeschoftheid en een dekmantel voor het niet kunnen om beleefd aan mensen.

Tips

 • Haal diep adem en tel tot 10 alvorens te reageren in de hitte van het moment. Dit zal u helpen om te beteugelen elke grofheid die je misschien gedwongen voelen los te laten.

Als u niet in staat om assertief te zijn, maar wil zijn gezicht te redden, gewoon doen alsof je niet in de gaten wat de onbeleefde persoon zei of deed ze niet goed horen. Bijvoorbeeld, als ze wijzen op je horloge en zegt: "Heb je je horloge te halen uit een grabbelton" antwoord, "Tien tot vijf." Als een onbeleefde persoon zegt, "Ik hou van je oranje schoenen," op een sarcastische manier, alsof je dacht dat het een echt compliment en zeggen: gelukkig, "Dank je wel!"

 • Gewoon negeren die persoon. Als ze zei iets tegen je dat betekende was om u af te zetten dan net doen alsof je hoorde niets en kijk niet naar hen. Als ze zei iets en hadden geen antwoord terug krijgen dan gaan ze voelen onhandig en gewoon weg te lopen.

Waarschuwingen

 • Neem niet aan de persoon die blijft onbeleefd ondanks uw beleefdheid en assertieve houding harte. Dit type persoon zal nooit de fout van hun wegen te aanvaarden en zal altijd afgaan op een tirade in plaats van mededogen in hun interacties met anderen. Geef ze wijde boog en beseffen dat ze gebruik maken van hun onbeschoftheid als zelfverdediging tegen een wereld van mensen die angst of irritatie verhogen hen en laat ze vinden hun eigen consequenties van gedrag zo neerbuigend.