Wkanl

Hoe te reageren als iemand je plaagt

We hebben allemaal al geplaagd op een bepaald punt in ons leven. En als je geluk hebt en je hebt nog niet gepest, ben je zeer waarschijnlijk om dit vervelende en vernederende vorm van later op pesten ervaren. Als je iemand die plaagt je en je hebt geen idee wat te doen, lees dan verder voor hulp.

Stappen

Hoe te reageren als iemand je plaagt. Negeren.
Hoe te reageren als iemand je plaagt. Negeren.
 1. 1
  Negeren. Als dat niet werkt, lopen. Laat geen woede neemt u dan, neem een ​​paar keer diep adem en beseffen dat je bent niet degene die handelt als een dwaas.
 2. 2
  Probeer deze zinnen:
  • "Ik vind het niet leuk als je me te plagen, en ik zou willen dat je om te stoppen." Kijk de pester recht in de ogen. Sta rechtop, en voelen krachtig.
  • 'Wat is je punt? " Iets te zeggen dat maakt de pester voor woorden verloren zal hem / haar moeten zijn hersenen pijnigen voor een fatsoenlijke comeback. Dit is uw kans om weg te lopen in schijnbare apathie.
  • "Weet je, ik heb niet echt schelen wat je denkt." Als u dit zeggen tegen hem / haar vertrouwen, zijn de kansen, deze zin zal de pester sloeg in als een klap op zijn / haar gezicht. Pestkoppen hunkeren macht, en zien dat hun slachtoffers niet zijn gekwetst of beïnvloed door hun vervelende opmerkingen is onbevredigend. Een pestkop zal waarschijnlijk verplaatsen naar een ander slachtoffer zodra hij / zij zich realiseert dat hij / zij heeft geen invloed op je.
 3. 3
  Mee eens. Tegen de tijd dat ze hebben uitgewerkt dat je niet terug hebben betoogd, zullen ze hebben geen idee hoe om te gaan met het.
 4. 4
  Geeuw. Serieus, doen alsof je niet geïnteresseerd bent. U wilt de pester te stoppen, en niets stopt de pester als een niet-reagerend slachtoffer.
 5. 5
  Zeggen: "Je verspilt je tijd" en loop weg.

Tips

 • Denk aan je houding bij confrontatie met een bullebak. Sta recht en lang, zonder slungelig. Kijk ze in de ogen, kijk niet naar je voeten. Houd uw handen door uw kant, niet in je zakken of gehannes met je haar. Weet je voeten niet bewegen, houden ze nog steeds en een comfortabele afstand van elkaar.
 • Vergeet niet, ze willen dat je terug te vechten, zodat - ongeacht hoe moeilijk het is - ze negeren. Dan zullen ze verveeld krijgen en ofwel samen stoppen met alle of kies een nieuw slachtoffer.
 • Rekening houden met uw stem. Het moet helder en krachtig geluid. Geen stotteren of mompelen. Een sterke stem is veel krachtiger dan een rustige, trillen een.
 • Vermijd bukken om hun niveau. Hoewel het verleidelijk is om iemand terug te plagen kan zijn, kan een cyclus van plagen ontstaan ​​en escaleren tot meer misbruik pesten.
 • Jij bent de baas, niet de pester. Handelen als de baas, of een held tegen een schurk. Je bent een mens, en je hebt het recht om naar school te gaan niet vrezen niemand.
 • Zeggen '[naam bully's hier]... worden stil nu. ' Zeg dit alsof je het meent. Een pestkop kan antwoorden 'nee'. Als zij zeggen dat toen teller met 'Ok, zijn zelfs uw soorten toegestaan ​​een mening, denk ik'.
 • Op dit punt lopen. Verwachten dat de pester te antwoorden, maar negeer ze.

Waarschuwingen

 • Als deze stappen nog steeds niet werken, vertel je leraar of ouders over dit probleem.