Wkanl

Hoe om te gaan met iemand die je lastigvalt

Hier zijn een aantal manieren om een ​​chef te praten. Hoop dat deze kan helpen.

Stappen

Hoe om te gaan met iemand die je lastigvalt. Gebruik je gameface-lichaamstaal spreekt boekdelen.
Hoe om te gaan met iemand die je lastigvalt. Gebruik je gameface-lichaamstaal spreekt boekdelen.

De passieve methoden

 1. 1
  Gebruik je gameface-lichaamstaal spreekt boekdelen. De manier waarop je jezelf te voeren heeft invloed op hoe mensen inclusief straat ratten.
 2. 2
  Laat uw iPod naar uw redding-de beste manier om te gaan met problemen die je niet kan staan ​​is voor hen absoluut negeren. Dit is waar onze trouwe iPod en mp3-speler is handig. En als je zulke ratten staren je merkt dan hoeft u alleen te doen alsof je niet weet dat hij is staren naar je en doorgaan met je werk en nooit meer terug te kijken naar hen. En kijk nooit opnieuw & opnieuw terug om te kijken of hij nog steeds staren je of niet.

Hoe maak je een chef praten:

 1. 1
  Gebruik altijd sterke lichaamstaal. Kijk de chef in de ogen, spreken in een sterke, heldere stem. Met behulp van je stem, gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal samen, zonder gemengde signalen, blijkt assertiviteit en strength.Project vertrouwen en kalmte. Zelfs als je niet het gevoel op die manier, is het belangrijk kalm, serieus, en vol vertrouwen te verschijnen.
 2. 2
  Verontschuldig je niet, maak een excuus, of een vraag stellen. Je hoeft geen sorry te zeggen voor hoe je je voelt of wat je wilt. Stevig zijn. In plaats van te zeggen, 'Neem me niet kwalijk...' 'Het spijt me, maar...' of 'Alsjeblieft...', zeggen direct, 'Stop het doen X.'
 3. 3
  Laat je niet in een dialoog met de chef, of proberen te redeneren met hen, of hun vragen te beantwoorden. Je hoeft niet te reageren bij omleidingen, vragen, bedreigingen, verwijten, of schuld-uitschakeling. Blijf op je eigen agenda. Blijf bij je punt. Herhaal uw verklaring of laat.
 4. 4
  Zweer niet of uw geduld verliezen. Dit type reactie is het meest waarschijnlijk te maken de chef reageren met woede en geweld en het kan ook zorgen dat u lijkt degene die is gek of mis als de intimidatie gebeurt onder een groep mensen, maar niemand ziet wat de chef deed aan u.
 5. 5
  Beslis zelf wanneer je klaar bent. Succes is hoe je het definieert. Als je zei wat je moest zeggen en je bent klaar om te vertrekken, doe dit.

Ideeën voor wat je van een chef kan zeggen:

 1. 1
  Noem het gedrag en stellen dat het verkeerd is. Bijvoorbeeld zeggen: "Doe niet fluiten naar me, dat is intimidatie," of "Blijf van mijn kont, dat is seksuele intimidatie niet aanraken." Vertel ze precies wat je wilt. Zeg, bijvoorbeeld, "af te stappen van mij", "stop raken me, 'of' ga daar staan."
 2. 2
  Gebruik verklaringen, niet vragen als je ze te vertellen dat je met rust laten. Bijvoorbeeld, laten we zeggen, 'Laat me met rust, "niet" Zou je laat me met rust alsjeblieft?'
 3. 3
  Maak een all-purpose anti-intimidatie statement, zoals: "Stop lastigvallen vrouwen Ik vind het niet leuk Niemand houdt van het Toon wat respect...." Spreken in een neutrale, maar assertieve toon.
 4. 4
  Gebruik een abc verklaring (en heel concreet over A en C) Vertel de chef wat het probleem is, staat het effect, en wat je want.Here is een voorbeeld:.. "Wanneer je kussen geluiden op me ik voel me ongemakkelijk. Ik wil dat je zegt, 'Hallo, mevrouw,' van nu af aan als je wilt met me praten. "
 5. 5
  Identificeer de dader: "Man in het gele shirt, stop me aan te raken." (Dit is vooral handig als u en de chef zijn samen ergens met andere mensen rond).
 6. 6
  Val het gedrag, niet de persoon. Vertel hen wat ze doen dat je niet wilt ("Je staat te dicht") in plaats van ze te beschuldigen als persoon ("Je bent zo'n eikel"). Vermijd vloeken, schelden, zet downs, en andere acties die de situatie onnodig kunnen escaleren.
 7. 7
  Gebruik de '' Miss Manners 'benadering "en vraag de chef iets als," ik zeg je! " of "Ik kan niet geloven dat je dat zei," of "Je moet me verward met iemand aan wie je denkt dat je op die manier spreken," in combinatie met sterke gezichtsuitdrukkingen van shock, wanhoop en walging.
 8. 8
  Stel een socratische vraag zoals, "dat is zo interessant - Kunt u uitleggen waarom u denkt dat u uw hand op mijn been? '
 9. 9
  Als de chef is in een auto, noteer het kenteken van de auto. Zelfs als je het niet kunt zien, doen alsof ze het neer te schrijven kan de dader schrikken in stopping.If de harassers zijn agressief of bedreigend en je hoeft het kenteken opschrijven, kunt u deze melden bij de politie.
 10. 10
  Doen alsof je vader / man is een politieagent of een ambtenaar en je praat over de telefoon normaal met hem en gewoon negeren uw contactpersoon. BE LOUD!
 11. 11
  Koop een notebook en schrijf in vette letters op de cover "street intimidatie." Neem de notebook als je lastiggevallen en vraag de chef om zichzelf te herhalen, zodat je kunt opschrijven. Maak een grote show van het vragen om de datum, tijd, het controleren van de plaats waar u bent in, enz. Als ze vragen waarom je schrijft dingen naar beneden, kunt u zeggen dat u het bijhouden van intimidatie.
 12. 12
  Vertel de chef die u voert een straat intimidatie onderzoek of enquête. Neem een ​​notebook en beginnen vragen te stellen zoals: "Hoe vaak doe je dit? ' of "Hoe kies je welke mensen lastig te vallen?" of "Ben je meer kans om dit te doen als je alleen bent of als je met andere mensen," of "Heb je mensen die je lastig vallen met je moeder, zus, of vrouwelijke vrienden bespreken? '

Tips

 • Gebruik de gedurfde manieren, afhankelijk van de andere persoon en de situatie anders vermijden is de beste manier!

Defensieve materialen

 • Het was eerder hier geschreven om een ​​blade wapen brengen - NOOIT brengen een mes / snijder / etc. Ze zijn offensieve wapens, en wat werkt op een manier kan worden teruggedraaid terug bij u. Elke vorm van offensieve aanpak moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid, en kale het feit dat je kan hebben om te gaan met de consequenties die volgen.
 • Chilipoeder-Je kunt een klein doosje met rode chilipoeder te houden in je tas en in gevaar gooi het in de ogen van de chef.
 • Defensief vechtkunsten-Leer enkele technieken van kickboksen / KARATE / Tae Kwon Do / FILIPINO straatgevechten. U kunt een aantal technieken van zelfverdediging van een van je vriend die aan het leren is zoals kunst of je leert kunt ook zoeken deze vaardigheden op www.youtube.com

Waarschuwingen

 • Scherp voorwerp-U kunt altijd een veiligheidsspeld, samen met je zelf. U kunt deze pin in je kleren of speld in uw ketting of armband.
 • Deodorant - U kunt een deodorant in je tas. Als de chef komt te dicht bij u dan kunt u de deodorant spuiten in zijn ogen en redding uit die plaats.
 • Pepperspray-U mag zelden een pepperspray in de markt, maar deze is erg handig. U kunt deze spuiten in de potentiële lastigvaller ogen. Deze spray zou ongeveer kost je ongeveer zes dollar.