Wkanl

Hoe om te gaan met verbale intimidatie

Veel mensen zeggen dat fysieke pesten is het ergste soort.

Dat kan slecht zijn, maar er is ook verbale pesterijen. Verbale pesterijen is slecht, want het maakt je zwak, terwijl het maken van de pester kijken stoer en dominant. Verbale pesten kan leiden tot vele uitkomsten, sommige goed, sommige slecht, afhankelijk van hoe je omgaat met de pester.

Stappen

Hoe om te gaan met verbale intimidatie. Vermijd de pestkop ten koste van alles!
Hoe om te gaan met verbale intimidatie. Vermijd de pestkop ten koste van alles!
 1. 1
  Vermijd de pestkop ten koste van alles!
 2. 2
  Negeer de pester. Het is moeilijk om afschuiven van de beledigingen, geruchten, en opmerkingen, maar als je het eruit ziet als het schelden je niet te schaden, dan is de pester verliest macht en confidence.If de pester nog steeds niet stoppen met praten met een leraar of een ouder, iemand die je kunt vertrouwen.
 3. 3
  Weet dat verbale pestkoppen vaak hebben hun vrienden deelnemen aan de "fun". Maak de belangrijkste pester blik zwak in het bijzijn van hun vrienden door ze te negeren door te doen alsof dat ze er niet eens.
 4. 4
  Vertel een leraar, vertrouwde volwassene of ouder als het pesten is consistent. Zorg ervoor dat je vragen anoniem worden gehouden. Als je niet de pester zal dit doen om u meer en maken het erger!
 5. 5
  Blijven burgerlijk, wat er ook gebeurt. Getting agressief zou kunnen provoceren ze te gebruiken fysieke pesten, en je in de problemen met je ouders of scholen kunnen krijgen. Bovendien, het omgaan met hun beledigingen op een beschaafde manier konden ze lijken onvolwassen in vergelijking.
 6. 6
  Luister niet naar de geruchten de pester over u zegt. Doe geen moeite proberen om iedereen dat ze niet waar vertellen. Door dit te doen kan je klinkt alsof je probeert te verdoezelen iets.
 7. 7
  Loop weg als de pester is eigenlijk beledigend je op je gezicht, want dit maakt ze er zwak. Doe dit als de belediging echt pijn doet, dus je kunt lopen en om te gaan met het zelf.
 8. 8
  Vertel iemand hoe je je voelt, als je niet beschikt over een goede vriend, praat met uw school begeleiding counselor. Als ze het probleem niet kunnen oplossen, kunnen ze in ieder geval je wat raad geven, of u te helpen omgaan met de pijn.
 9. 9
  Als dit zo doorgaat, vertel uw opdrachtgever om een gesprek met hem / haar te hebben. Wanneer je dat hij doet of zij zal bellen wie je gepest en confronteren hen.
 10. 10
  Na dat en als je hem ziet of haar komen, waarom dan niet mooi fungeren als een begin voor hen? Ik weet dat dit klinkt raar, maar kom op? Als je gaat blijven als vijanden voor altijd mag je niet zo goed een happy end. Als u niet wilt gewoon zeggen een paar vriendelijke woorden zoals "Hallo, hoe gaat het? Luister spijt me dat ik vertelde over jou, en ik wilde alleen maar zeggen wil vrienden zijn? ' Als je het gevoel dat je niet kunt die woorden zeggen van face-to face te schrijven in een brief. Wanneer hij / zij het leest zij / hij zal beseffen hoe gemeen ze waren voor u en beginnen acteren leuk.

Tips

 • Houd in gedachten een woord: karma. Als je erin gelooft, karma betekent dat wat je doet om iemand gaat gebeuren met je. De andere wang toekeren en denk na over iets positiefs.
 • Probeer iets om stress te verlichten doen. Ponsen een kussen helpt. Yoga en andere lichaamsbeweging technieken kunnen helpen stoom afblazen en stress te verminderen.
 • Verblijf in een groep.
 • Zoek iets constructiefs te doen. Iets om je gedachten af ​​van het pesten altijd helpt.
 • Sommige mensen zeggen dat pesten pestkoppen omdat ze een laag zelfbeeld. Dit kan waar zijn, maar het kan gebeuren om andere redenen. Als ze zijn populair, dan zijn ze waarschijnlijk doen om het hun zelf te verbeteren. Anderen doen het omdat het er met hen gebeurde toen ze jonger waren. Zoek uit, en probeer en deze informatie gebruiken om uw voordeel
 • Vergeet niet dat uw vrienden en familie zijn bereid om je te helpen als je te maken hebt met iets verschrikkelijks.
 • Mensen alleen maar pesten als ze in een groep. Het is moeilijk om iemand te pesten gewoon op je eigen dus dat is de reden waarom wanneer er wordt pesten gaande is het zeker in een groep. De pestkoppen hebben elkaar nodig om zichzelf gerust te stellen, zodat ze denken dat het goed is.

Waarschuwingen

 • Als je ze negeert, kunnen ze in de verleiding om te blijven iets ergers gewoon om je te kraken doet.
 • Als je het gevoel erg boos en gestoord, of met gedachten over zelfmoord, moet u wellicht Depressie. Contact opnemen met een volwassene of een arts inroepen als symptomen optreden. Als u letterlijk overweegt zelfmoord, bel 1-800-SUICIDE of onmiddellijk 1-800-273-TALK.