Wkanl

Hoe maak je een pestkop te krijgen om te stoppen, permanent

Pesters kan een echte pijn, geestelijk of letterlijk. Deze gids zal u vertellen hoe om te gaan met beide soorten pestkoppen, die hit, en degenen die belediging.

Stappen

Hoe maak je een pestkop te krijgen om te stoppen, permanent. Als je een pestkop die is "al het gepraat en geen wandeling," of met andere woorden, zult u alleen beledigt, en heeft niet gegooid een punch in hun leven, volg dan deze stappen.
Hoe maak je een pestkop te krijgen om te stoppen, permanent. Als je een pestkop die is "al het gepraat en geen wandeling," of met andere woorden, zult u alleen beledigt, en heeft niet gegooid een punch in hun leven, volg dan deze stappen.
 1. 1
  Als je een pestkop die is "al het gepraat en geen wandeling," of met andere woorden, zult u alleen beledigt, en heeft niet gegooid een punch in hun leven, volg dan deze stappen.
 2. 2
  Methode 1: Intimidate de pester. Als ze je beledigen, naar ze kijken in het gezicht, grijns, en afwenden. Dat is alles. Zij zullen dat als je zegt "Ik weet niet schelen wat je zegt. Ik ben te vertrouwen voor u om mij te beïnvloeden." Als ze blijven, dan kunt u de grijns verandert in een opgetrokken wenkbrauw als om te zeggen "Dat is het? ' of zelfs een soort van medelijden kijken, zoals "ik kan het gewoon niet geloven dat je die laag."
 3. 3
  Methode 2: Embarrass de pester. De beste manier is met een zeer, zeer geestig, intelligent antwoord op de belediging. Iets beter dan 'ik weet dat je bent, maar wat ben ik? " Meer als wanneer ze zegt dat je kleren zijn lelijk, zeg het gezicht van hun moeder is, ook. Wees voorzichtig niet al neer te zinken naar hun niveau. Als ze je een kont picker of een ander betekenen seksuele gerichtheid naam noemen, hem niet een pedo-verkrachter bellen, vertellen de pester iets als "Ik weet dat je wou dat ik was, en dat ik bij je kon zijn, maar ik ' m een ​​beetje te recht voor. "
 4. 4
  Methode 3: Deze is de leukste! Vooral als je een paar vrienden in het complot. Ergeren hen. Duidelijk en eenvoudig. Iets vinden dat onder hun huid krijgt, en hebben bij het. WAARSCHUWING! Niet, ik herhaal, NIET te pesten terug. Alleen ergeren de pester.
 5. 5
  Wat als uw pestkop niet gewoon bellen je een debiele dork-pakje, maar ze eigenlijk dunks je hoofd in het toilet en geeft je zwarte ogen en zo? Nou, in dat geval heb je 3 opties.
 6. 6
  Optie 1: Gewoon wachten tot ze geven je een blauw oog (een klein offer) dan vertellen de leerkracht, zult u de meeste kans krijgen ze opgeschort, en als het weer gebeurt, opnieuw te vertellen, en uiteindelijk zullen ze ofwel stoppen met kloppen op je, of gewoon gearresteerd / uitgezet.
 7. 7
  Optie 2: de opties 2 en 3 neemt een beetje vooruitziende blik van uw kant. Als je denkt dat de pester is een soort tiran... bijvoorbeeld. hij / zij schrikt iedereen als ze intimideert, ga dan met deze optie: Daag hen uit. De meeste pestkoppen als deze zijn groot en buff en kan niets verdragen. Dus als je een goede loper, of beter dan de pester naar iets (tenzij het is zoiets als naaien of koken), dan daag ze uit om te concurreren tegen je. Versla ze, en schrikken ze weg met schaamte van het verliezen aan u. Als je niet zeker dat je ze te verslaan, oefenen totdat je bent.
 8. 8
  Optie 3: Als u denkt dat dit pestkop is het soort dat blijft bestaan, dan is het enige wat je kunt doen is ze te vermijden en ervoor zorgen dat de docenten en je ouders kennen.

Tips

 • Als mensen zeggen dat je een "klets-verhaal," negeer ze. Ze zou waarschijnlijk hetzelfde doen als ze in uw situatie.
 • Als lichamelijke problemen krijgen jammer, leren.
 • Omdat het snel helpt altijd, voor het geval je je verkijken pesten en je moet lopen. Het is veel beter om ze te eten uw stof dan heb je eet hun vuist.

Waarschuwingen

 • Nogmaals, ik waarschuw u, in uw pogingen om de pester niet pesten ze terug af te weren! Je zult respect verliezen van zowat iedereen, en uiteindelijk misschien zelfs een bullebak jezelf, zonder het te beseffen.