Wkanl

Hoe maak je een pestkop vervelen maken

Laten we eerlijk zijn - als het gaat om pestkoppen, er is altijd een reden liggen achter waarom ze zo agressief. Er zijn veel excuses achter dit alles, en veel van die excuses zijn verdrietig ook. Enkele redenen misschien wel depressie, voelen impopulair, willen aandacht, denken dat ze beter zijn dan jij, indrukwekkende anderen en zo veel meer. Maar de waarheid is, ze willen dat je boos, beschaamd, gekwetst en verdrietig. Lees dit artikel om je te leren hoe om te gaan met hun gedrag.

Stappen

Hoe maak je een pestkop vervelen maken. Neem een vriend met je overal.
Hoe maak je een pestkop vervelen maken. Neem een vriend met je overal.
 1. 1
  Wees er zeker van dat de pester is het plukken op je. Proberen ze te vermijden, ga dan naar een plek waar ze willen blijven uit het zicht. Als ze je volgen en zweven rond tot je "bully gronden" in te voeren, dan weet je dat ze de pik op je.
 2. 2
  Neem een vriend met je overal. Zorg ervoor dat u bent nooit alleen. Beginnen te praten met je vriend als je de pester is in de buurt, en het lijkt alsof je helemaal verdiept in het gesprek. Afhankelijk van hoeveel pestkoppen of hoe krachtig de pester, moet u mogelijk troep omhoog in groepen met andere slachtoffers voor een tijdje. Er is de veiligheid in aantallen.
 3. 3
  Kijk de pester in de ogen. Door dit te doen toont aan dat u zelfverzekerd, en lachen naar hen in jezelf. Als je een bepaalde look te geven, ze misschien terug naar beneden. Het laatste wat een bullebak wil is om te kijken als een idioot plukken op iemand die heeft stalen zenuwen.
 4. 4
  Wraak nooit! Als je iets zegt, zal de pester de neiging om dit te gebruiken tegen je en je ziet eruit als het slecht zaad. En trouwens, kan je eindigen met een blauw oog. Vergeet niet de milde, zachte manier van de wijs Aziatische ouderling in elke martial art film. Loskomen met dat soort van vertrouwen, alsof hun beledigingen waren alleen vogels kwetteren en betekenen niet een ding om u. Beleefd ze te behandelen en voorzichtig als ze beledigen zul je veel van de punch te nemen uit de grap voor de toeschouwers. Het bespaart je waardigheid. Het is wat ze bedoelen als volwassenen zeggen dat "ze gewoon negeren." De meeste volwassenen denken niet na over hoe moeilijk het is om dit te doen, maar opleiding zelf te kunnen omgaan met alle beledigingen zonder een emotionele reactie is mogelijk. Het is iets wat mensen leren in de militaire basisopleiding. Waarom drill sergeanten voortdurend beledigen rekruten is om hen het verschil tussen zinloze woorden en echte bedreigingen te onderwijzen. Als u reageert als dat soldaat, hebt u uw stilzwijgen een bedreiging voor de pester gemaakt. Je bent veel enger dan als je gewoon boos gekregen.
 5. 5
  Blijven het vermijden van de pester en vertel een vertrouwde volwassene. Uiteindelijk kan de pester verveeld te krijgen en vinden een ander slachtoffer. Echter, deze techniek niet altijd. Het beste ding om te doen is vertellen een vertrouwde volwassene. Wees niet bang dat de pester je een "verklikker" voor "verraden" hem uit zou kunnen noemen. Het is niet goed voor iedereen om vernederd of ongemakkelijk voelt.
 6. 6
  Klagen bij de autoriteiten. In sommige landen, kan pesten worden beschouwd als een overtreding. Ga naar het dichtstbijzijnde politiebureau en vraag om informatie. Wees niet bang om een ​​formele klacht in te dienen. Begrijp dat, als je gepest wordt, heb je het recht om te klagen bij de autoriteiten, zonder je schuldig te voelen.

Tips

 • Niet terug naar beneden, staan ​​uw grond!
 • Vergeet niet: alles wat ze willen is een reactie. Ze niet geven wat ze willen! Velen van hen zijn sadistische - wat ze willen is voor u om gekwetst te worden, bang te zijn, om te huilen, te lijden. Dat is een echte motivatie op zich. Niet het geven van hen die reactie kan hen aanmoedigen in sommige situaties, maar als je het kunt trekken uit voordat ze beginnen in op je helemaal niet, kan het hen helemaal waarschuwen.
 • Geef ze niet alle plezier door te laten zien dat je pijn doen.
 • Bestrijd het vuur met vriendelijkheid, lachen naar ze en maken ze afschuwelijk gevoel over zichzelf.
 • Kijk altijd hen recht in de ogen.
 • De beste manier om dit te doen is koel, rustig, en zorg ervoor dat je ze verwarren, niet alleen hen beledigen. Bijvoorbeeld, als ze commentaar op je uiterlijk, beleefd vragen of ze zijn gekomen met ideeën en oplossingen over hoe op te lossen zei "probleem." Ze zullen dit niet verwacht.
 • Voorkomen dat ze met alle middelen nodig.
 • Als ze fysiek kwetsen je een volwassene vertellen meteen! Voel je niet dom, omdat ze rekenen op alle slachtoffers te dekken voor hen. Je bent in staat te stellen opnieuw te doen en leert hen dat is de manier om vooruit te komen in het leven. Als ze blijven pesten door hun leven kunnen ze eindigen als een crimineel doet veel slechtere dingen als het doden van mensen of het stelen van een bank en de wereld zeker geen meer moeten criminelen. Of ze het soort baas dat niemand wil werken voor, verpest honderden levens in het volwassen leven. Je kunt een einde maken aan die door het opkomen voor jezelf en zorg ervoor dat ze negatieve gevolgen.
 • Probeer niet om jezelf een bullebak doelwit te maken in de eerste plaats. Pestkoppen gaan meestal na de "sociale outcast", omdat ze bijna zeker zal niemand bezwaar maken indien zij hen beledigen. Als je outcast om redenen die je niet kan controleren, zoals etnische achtergrond, 'racen', seksualiteit, overgewicht, uiterlijk, lichamelijke rijpheid of het gebrek daaraan, handicap of ernstige acne, gaan kijken naar alle andere sociale verschoppelingen als natuurlijke bondgenoten. Reik uit naar hen. Zodra u een groep vrienden je niet langer een paria.
 • Als je besluit je wilt wraak te nemen, als het lijkt alsof er een strijd zal zijn, eerst denken. Fysiek vechten terug moet altijd een laatste redmiddel. Weglopen of het aantrekken van de aandacht van de toeschouwers is beter.

Waarschuwingen

 • Veel pestkoppen vangen hun slachtoffer in de badkamer, zoals mensen meestal alleen gaan. Maak er een gewoonte van om te gaan als de badkamer is druk, of ga in groepen.
 • Meld elke misdaad wanneer het veilig is voor u om dit te doen, maar begrijp dat het niet gemakkelijk is om te gaan door dat proces. Veel politie, ouders, leerkrachten, enz., zijn van mening dat het verkeerd is om misdaden van kinderen rapporteren in een school setting. En je kan hebben om te luisteren naar hen. Heel eerlijk in de rapportage aan volwassenen. Het is de beste manier om vertrouwen op te bouwen met hen.
 • Begrijp zelfverdediging, maar weet zijn grenzen. Het is bescherming tegen schade. Soms is fysiek, soms draait omzeiling problemen op andere manieren. Zijn doel, als het fysieke, is niets meer dan om jezelf te stoppen van fysiek gekwetst. Zelfverdediging kan soms beschuldigen je (je lijkt als een crimineel, waarvoor mogelijk een rechter om te beslissen). U moet beslissen of u de aangifte nadat u zelfverdediging gebruiken.
 • Als je verslag doen om een ​​volwassene, moet u alle zelfverdediging melden dat u nauwkeurig gebruikt, zodat wanneer ze het later ontdekken dat ze zullen weten dat je de gezagsgetrouwe een in plaats van automatisch te denken dat je een oneerlijk onruststoker.
 • Sta op je strepen met volwassenen (en pestkoppen) die denken dat kinderen moeten worden genegeerd, maar besef dat alle volwassenen zijn niet ondersteunend van kinderen rapportage misdaden. Rapportage maakt je gehoord, en creëert een papieren spoor dat het bewijs dat je bent gezagsgetrouwe (en niet een onruststoker) te geven. Zal pestkoppen niet als deze? Natuurlijk zullen ze niet leuk vinden. Geef niet toe aan hun psychologische druk. Rapportering aan overheden zal uiteindelijk zorgen voor een muur van steun om je heen, dat is moeilijk te verslaan.
 • Heb rude comments, moppen, of geruchten van een soort niet te maken. Het zal je pijn doen op de lange termijn!
 • Verslag noodsituaties, zoals zeer recent misdaden die een directe bedreiging voor de gezondheid, het leven of eigendom te betrekken wanneer er nog geen bevoegde tussenkomst van volwassenen geweest door zo snel mogelijk te bellen naar 9-1-1. Verslag misdaden zonder actuele dreiging of wanneer u kunt hen bereiken sneller dan de politie, een leraar, opdrachtgever, verpleegster, adviseur, je ouders, en laat een van hen te helpen het te melden bij de politie.
 • De meeste kinderen beschouwen het als een vorm van zelfverdediging tot het misdrijf of ander misbruik geheim te houden. In sommige situaties kan het en moet zorgvuldig worden overwogen. Echter, vaker geheimhouding is precies het soort van de pester de voorkeur aan dat u gebruikt.
 • Als de pester is waardoor je ernstige schade (fysiek of anderszins), is het absoluut noodzakelijk om iemand over je problemen vertellen. Vergeet niet, je bent niet alleen.
 • Als je ouders (of andere volwassenen) is de pester, het is ingewikkelder om het te melden omdat ze hebben veel macht over je. Als het zou kunnen zijn illegaal ontroerend (zoals fysieke afstraffing of seksuele aanraking) dan te melden aan een volwassene die je vertrouwt.
 • Houd in gedachten dat iemand je met opzet aanraken zonder uw toestemming (of de toestemming van een volwassene die heeft echte macht over u) kan een misdrijf zijn, zelfs als de dader is een kind, en moet worden gemeld aan een volwassene die je vertrouwt, tenzij het is zo klein dat u uw toestemming te geven na de daad.