Wkanl

Hoe om te gaan met iemand op school die je haat om geen duidelijke reden

Dit artikel is gericht op Elementary / primaire, Midden en Hoog / middelbare scholieren: tieners van vandaag te maken hebben met zo veel stress als veel volwassenen hebben te verduren op een dagelijkse basis. Er zijn veel gevechten en conflicten tussen leerlingen in de scholen al tientallen jaren, en al deze conflicten worden meestal op initiatief van een van beide pesten of conflicten met elkaar. Veel van deze conflicten te starten wanneer een leerling haat of afkeer andere vanwege zijn of haar leeftijd, geslacht, de manier waarop hij of zij kiest aan te kleden, uiterlijk, ras, of welke groep van vrienden dat hij of zij associeert met. Deze volgende stappen zullen helpen voorkomen dat elke student van het verrichten van conflicten of gevechten met een andere student.

Stappen

Hoe om te gaan met iemand op school die je haat om geen duidelijke reden. Probeer wandelen tot aan de student in het openbaar.
Hoe om te gaan met iemand op school die je haat om geen duidelijke reden. Probeer wandelen tot aan de student in het openbaar.
 1. 1
  Negeer ze. Dit is de beste manier van omgaan met een situatie waarin je wordt lastiggevallen of gepest. Als je hoort dat een medestudent haat je of het maken van plezier van je, negeer ze. Het negeren van een student is het beste wat je kunt doen en de student die er last van hebt is alleen op zoek naar aandacht voor "cool" kijk in de ogen van zijn of haar vrienden. Als je gewoon geen aandacht aan hen, zullen ze stoppen.
 2. 2
  Probeer wandelen tot aan de student in het openbaar. Doet het in het openbaar is beter omdat er anderen om je te helpen als hij wil met je vechten. Loop niet naar een student als hij of zij is met haar vrienden, want er is een grotere druk op de student om "indruk" zijn vrienden door mishandelen u. Als u in prive praten, vragen stellen. Bijvoorbeeld: "Wat is je probleem? Waarom haat je me? ',' Is er iets wat ik heb aan u voor u om mij haten?", "Alsjeblieft, ik wil dat je om te stoppen met praten over mij en mij haten. Ik heb niets tegen je, waarom doe je dit? ". Dit moet stoppen, of in ieder geval verminderen van de pesterijen. Maar doe dit niet als de persoon lijkt waarschijnlijk agressief te zijn of pijn doen.
 3. 3
  Probeer niet om de pester opnieuw confronteren, als het probleem aanhoudt. Probeer te praten met je ouders, school begeleiding counselor, of hulp hoofd over de situatie. Als je je beter voelt met het spreken met de studiebegeleider of conrector met de persoon die u ontroert, zal het zeker maken een grotere impact op de situatie.
 4. 4
  Probeer om te spreken van de situatie in een zeer rustige manier, zonder te ontploffen met geschreeuw of jammert op de persoon. Dit zou de conferentie soepel verlopen. Als de pester maakt een slimme of beledigende opmerking aan u, gewoon laten gaan. Niet reageren door te proberen om terug te praten, gewoon proberen om de boodschap aan wie je ook praat om u te helpen. Moet je het hoofd koel hebben bij het omgaan met deze situaties.
 5. 5
  Als ze weigeren om het conflict op te lossen, niet boos. Iedereen heeft recht op zijn / haar mening.
 6. 6
  Als het probleem aanhoudt, kunt u altijd vragen hulp van je leraren.
 7. 7
  Die persoon heeft gewoon niets beters te doen, ze zich vervelen en willen andermans ellende voeden.

Tips

 • Niemand heeft een hekel aan een andere persoon voor geen enkele reden, er is altijd een reden, misschien te wijten aan jaloezie, een recente argument of confrontatie, je sociale status op school, of gewoon voor uw overtuigingen of hun seksualiteit. Wees er echter van bewust dat de reden heel weinig te maken met het doel van de agressie kan hebben. Het kan iemands manier van handelen uit een niet-verbonden situatie.
 • Proberen om de vrienden te praten. Proberen om hun steun te krijgen op de situatie. Zo niet probeer dan je eigen vrienden.