Wkanl

Hoe om te gaan met gehaat

Als u gehaat, is er waarschijnlijk een goede of een slechte reden waarom u bent. Of je het verdient of niet, deze stappen om te gaan.

Stappen

Hoe om te gaan met gehaat. Heeft een enorme deal niet van te maken.
Hoe om te gaan met gehaat. Heeft een enorme deal niet van te maken.
 1. 1
  Heeft een enorme deal niet van te maken. Vermijden waardoor het lijkt alsof het enorm beïnvloedt. Dit laat zien dat je beter bent dan beïnvloed door gevoelens van anderen naar u toe. Wees lief voor jezelf.
 2. 2
  Erachter te komen waarom je een hekel aan. Als het een goede reden, na te denken over hoe je moet veranderen... heb je nodig om een ​​beter mens te worden? Een aantal ideeën om u te helpen te veranderen zou zijn, doe kleine daden van vriendelijkheid. Probeer ook niet te liegen en altijd de waarheid vertellen, zelfs als het pijn doet.
 3. 3
  Als het een domme reden (e. G. Een groep mensen die je haten omdat je slimmer bent), negeer het dan. Je hoeft niet te reageren op hatelijke gevoelens naar u toe.
 4. 4
  Spreek met een goede vriend over het als het uit de hand. Het hebben van iemand om te spreken kan omgaan met het een stuk makkelijker.
 5. 5
  Te kalmeren bij het ​​omgaan met uw 'haters'. Wees niet zeggen, maar wees niet te vriendelijk. Als ze je confronteren over hun gevoelens, gewoon 'zien' je niet kan schelen. Er zijn meer mensen in de wereld dan hen. In de meeste gevallen kan dat 'lastige' sfeer worden opgelost door het houden van fysieke en sociale afstand tot de persoon \ groep die je haat. Zorg ervoor dat 'positieve' en 'relaxed' te zijn wanneer je dit doet, dus het is minder emotioneel belastend voor u. Als het haten is begonnen na een bepaalde gebeurtenis, moet u de tijd te geven om het stof te 'settelen'.
 6. 6
  Vergeet niet je kunt jezelf niet veranderen, dus als ze je haten voor zijn JIJ dat is de slechtste reden van allemaal. Er is een simpele maar effectieve perspectief voor deze: sociale relaties, worden ze vriendelijk of romantische, zijn niet verondersteld te zijn moeizaam. Ze hoort te zijn natuurlijk leuk en aansprekend zijn. Dit is de ultieme referentie bij het bepalen wie je tijd waard is.

Tips

 • Altijd onthouden om sterk te blijven. Sterkte in letters nederlagen altijd kracht in aantallen.
 • Vergeet niet, het is niet jouw probleem als je gehaat. (Nou ja, kan het, afhankelijk van wat voor soort persoon je bent). Als mensen hebben een dergelijk probleem met u, moeten ze volwassen genoeg zijn om je met rust laten.
 • Als de haat is tegen je seksuele geaardheid, godsdienst of ras, moet het zero tolerance zijn en worden opgenomen met de school / college / werk.
 • Niet provoceren haat. Handelen niet stuck-up of irritant.
 • Worden blij met yourself.We zijn allemaal geboren met bepaalde talenten-vind je talenten.
 • Volgende keer dat iemand je flips uit of zweert bij u, geef ze het vredesteken.
 • Vergeet niet dat het zeer waarschijnlijk is jouw schuld zou kunnen zijn. Mensen zijn het gemiddelde, dus rekening mee houden voordat je iets dat haat kon provoceren doen.
 • Je kunt veel over jezelf te vertellen van het aantal vijanden die je hebt, en het aantal vrienden dat je hebt. Weeg de twee tegen elkaar.

Waarschuwingen

 • Laat je niet in de gevechten. Dit is een goede manier om in de problemen met de school of zelfs de wet te krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een of meer goede vrienden