Wkanl

Hoe te nep ziek om de school verpleegkundige

Elke zo vaak, kunnen studenten moeten fake een ziekte aan de school verpleegkundige. Je hebt misschien minder ernstige of pijnlijke symptomen die je niet wilt dat de verpleegkundige over vertellen, of kon je gewoon nodig hebt om eruit te komen van school om een ​​test missen, vermijd een pestkop, of gewoon om een ​​geestelijke gezondheid dag in te nemen. Omdat er veel mensen die slecht nep, hier zijn enkele tips om faken een ziekte en nog steeds geloofwaardig en hopelijk krijgen van een ouder om u op te halen van school.

Stappen

Hoe te nep ziek om de school verpleegkundige. Vermelden gevoel slecht die ochtend of de avond ervoor aan je ouders.
Hoe te nep ziek om de school verpleegkundige. Vermelden gevoel slecht die ochtend of de avond ervoor aan je ouders.
 1. 1
  Speel het raadspel. Vertel haar nooit wat je denkt dat je wil zeggen. griep, verkoudheid, migraine, etc. Vertel haar gewoon uw symptomen (dwz maagpijn, hoofdpijn, jeukende keel, pijnlijke, misselijk, enz.).
 2. 2
  Plan op voorhand. Als je een test die u probeert te vermijden, ga dan naar de verpleegkundige uur voor. Ze zullen altijd vragen wat je nu hebt en als er iets belangrijk is gaande.
 3. 3
  Vermelden gevoel slecht die ochtend of de avond ervoor aan je ouders. Ze zullen niet worden geschokt toen de verpleegkundige belt uw huis.
  • Noem het gewoon nonchalant. Vraag of er nog hoestdalingen bij het huis of waar de doos van Kleenex is.
  • Overdrijf het niet met de ouders. Als ze niet laten blijven ziek thuis niet te proberen met de verpleegkundige of het zou slecht te eindigen.
  • Houd de symptomen verteld je ouders vergelijkbaar met wat je de verpleegkundige vertellen. Misschien wilt u de ernst escaleren een beetje. Bijvoorbeeld: vertel je ouders heb je een beetje keelpijn of hoesten een beetje, en vraag om hoest druppels. Dan zeggen de verpleegkundige heb je een zere keel, hoofdpijn, en voel bruto of overal pijn.
 4. 4
  Vermijd suggererend dat ze je ouders bellen. NOOIT vragen aan de verpleegkundige, hebben haar raden het aan jou. Dit is een tragische fout die veel mensen maken. Als je jezelf dan verlengen ze sturen je terug naar de klas. In plaats daarvan, altijd vragen om "liggen", maar naar "sluit je ogen" of om te zien of je moeder je kan brengen wat Tylenol of Advil. Dit is meer geloofwaardig. Ze zal waarschijnlijk toestaan ​​om dat te doen voor een periode. Op de lagere school, een paar uur.
 5. 5
  In slaap vallen of op zijn minst faken als je vast. Dit maakt de ziekte meer geloofwaardig. Bedek je gezicht met de kussen of een rag.Try niet aan iets grappigs wat verpleegkundigen controleren om te zien of uw asleep.Some mensen in paniek en proberen te nep snurken, maar, alles wat je hoeft te doen is je ogen dicht doen, mond open een weinig als je hoofd is gekanteld laat een beetje snuffelen of hoesten om de verpleegkundige te overtuigen dat je niet faken (maar je bent;-)).
 6. 6
  Als ze je wakker, zeg haar dat je nog steeds ziek voelt. U kunt echter niet vragen naar huis te gaan. Je moet haar naar de eerste stap te zetten.
 7. 7
  Wees niet te gretig. Ze zal vragen of je wilt je moeder bellen. Je bent er bijna, maar als je omhoog springt en accepteren ze zal wel een beetje oppassen.
  • Zeg iets als "Ik weet het niet, ik wil niet naar school missen," of "Ik denk dat ik het huiswerk eerst."
 8. 8
  Slip in de, "misschien heb je gelijk, ik kan het gewoon niet concentreren."
 9. 9
  Houd het simpel! Je bent meer geloofwaardig als je niet probeert om nep braken of andere ernstige ziektebeelden. Laat je nep braaksel recepten voor Halloween partijen. Niet iedereen gooit wanneer ze ziek zijn en het is te gemakkelijk om een ​​nep plek. Braaksel heeft een gal geur dus zelfs als het lijkt alsof braaksel zal het niet ruikt het.
 10. 10
  Geef ze krediet! School verpleegkundigen hebben het grootste deel van de trucs eerder gezien dus je beter niet lastig te vallen met trucjes (braaksel, nep koorts, etc.) en gewoon zeggen dat je slecht voelen bent. Ze worden verdacht als iemand zegt "braken", want dat is de eerste truc sommige mensen proberen wanneer ze willen naar huis te gaan. Als de verpleegkundige neemt je temperatuur, laat haar zet het in je mond, en zodra ze vertrekt of kijkt weg, neem wordt uit en zwaaien in de lucht. Vooral als het de chemische aard (dwz een kleine plastic lipje dat de puntjes aan het uiteinde dat die verandering kleuren zoals groen, blauw en rood) zet het dan terug en zeggen: "Ik voel me slaperig", omdat lage lichaamstemperatuur voelt u zich zeer suf...
 11. 11
  Wees meer geloofwaardig en in plaats van veinzen braken, zeg gewoon dat je begon te voelen slecht. De minder en meer normaal de symptomen hoe meer kans ze je geloven.
 12. 12
  Handelen zieke totdat je moeder of vader pikt je op. Sluit je ogen en duidelijk uw keel vaak (zo klagen van keelpijn) helemaal naar huis.
 13. 13
  Ga rechtstreeks naar bed als je thuis komt. Blijf daar tot je ouders te verlaten om terug te gaan naar werk.
 14. 14
  Je kan ook je ogen echt rood te maken en zeggen dat je denkt dat je roze oog, of een ooginfectie. De verpleegkundige gewoon laten blijven als ze denken dat je besmettelijk bent.
 15. 15
  Een zekere manier is om te zeggen dat je omhoog gooide in een badkamer. Als de verpleegkundige u vraagt ​​of iemand het zag zeggen een van je vrienden hebben gedaan (de naam van de vriend niet zeggen dat hij / zij 's je vriend bent!) En vertel je vriend op voorhand mee te spelen als de verpleegkundige vraagt. ELKE openbare school stuurt een kind thuis als ze moest overgeven.
 16. 16
  Voor de hand, zou je zeggen dat je het gevoel echt duizelig, en in de klas, neem langzame ademhalingen. Probeer knipperen je ogen een paar keer, en als je dat doet, houd ze gesloten voor langer dan een gewone knipperen. (Een paar seconden zal werken.) Als de leraar vraagt ​​of je je goed voelt, zou je kunnen zeggen dat je echt moe en dat de lichten je ogen pijn doen. Soms dat gebeurt. Geloofwaardig zijn. Vaak als leerlingen ziek of duizelig voelen, doen ze niet noemen om de leraar, omdat ze denken dat het zal weggaan.

Tips

 • Geloof het, als je in het goed genoeg u kunt sorteren van truc je lichaam te laten geloven dat je ziek bent, waardoor de symptomen realistischer.
 • Besteed aandacht aan wat andere docenten en leerlingen zijn ziek met de laatste week of twee. Als keelontsteking of een buikgriep gaat om je heen kunt springen op dat symptoom bandwagon. De verpleegkundige zal waarschijnlijk weet dat het al rond.
 • Kan het verstandig zijn te zoeken van de symptomen voor een bepaalde illness.You kan gewoon opzoeken elke ouderschap website en kijk naar de symptomen! Toen de verpleegster begint te twijfelen je ervoor zorgen dat je fit minstens 3 criteria voor het doel ziekte en meer als ze niet aanslaan, niet meer doen hoor en gebruik simplistische termen niet gevorderd medische terminologie. Gastro-intestinale symptomen zijn meestal het makkelijkst te nep.
 • Ken uw doelgroep. Als je weet voor een feit dat de school verpleegkundige is veel meer kans om te vallen voor een nep ziek verhaal, breng al je technieken op haar meer dan je ouders.
 • Stop niet plotseling ziek of je ouders zal aanslaan zeer snel. Als u reageren hoe je beter voelt ten minste 20 minuten vóór.
 • Probeer VapoRub wrijven op je oogleden. Het zal je tranende maken, een klassiek symptoom van een verkoudheid.
 • Bepaalde symptomen gaan samen en sommige niet. Probeer niet om een ​​buikpijn combineren met een oorpijn.
 • Zeg haar dat je gooide gisteravond. Hoe vaak je gooide is aan u, maar 2 is een goede limiet.
 • Als je loopt in scholen proberen te kijken moe en traag. Mensen zullen denken dat er iets mis met je.
 • Kleden en probeer zo bleek mogelijk te kijken.
 • Als u klaagt van een hoofdpijn ook aansluiten bij keelpijn, pijnlijke gevoel. Je kunt ook zeggen dat je opblies groen als je je neus blies. Dit ziet eruit als een sinus-infectie of een verkoudheid. Dit is potentieel besmettelijk en zij zullen u niet wilt dat op school
 • Een hoofdpijn met lichtgevoeligheid is een symptoom van een migraine. Probeer niet om nep als je nog nooit een had. De symptomen zijn vrij uniek.
 • Als je probeert om nep een verkoudheid of sinus probleem moet je in lopen met een tissue in de hand en misschien een niet-medicinale hoest druppel of een stuk van de harde snoep in je mond.
 • Timing is belangrijk, niet proberen deze op maandag of na pauzes.
 • Meisjes, ofwel draag geen make-up die dag of niet dragen donkere make-up. Gebruik lichtere kleuren en sla de lippenstift, blush en mascara. Lenen bleke poeder, indien mogelijk. Onder het doen. Uw verpleegkundige zal waarschijnlijk zien dat er iets anders aan je looks en neem aan dat je moet ziek zijn.
 • Zeggen dat je moet gaan naar de badkamer om de verpleegkundige, de wc doorspoelen, en was uw handen. Terwijl je je handen wassen, zet warm water in je mond en komen, zal de verpleegkundige vragen of je nu beter, gewoon geen schud je hoofd (nee zeggen rustig als je faken een hoofdpijn) en slikken het warme water, nu is ze zal de thermometer in je mond en het zal zijn als 102.
 • Als u wilt, test je geluk met het braaksel. Breng een goede vriend die zegt dat je omhoog gooide in de badkamer.
 • Probeer het te timen zodat dag van je ouders zal niet geruïneerd of ze kunnen gewoon niet komen halen. Niet proberen als ze op de luchthaven proberen om een ​​vliegtuig te halen. Er is niets erger dan ziek zijn, de verpleegster die het gesprek en je bent nog steeds vast omdat je ouders zijn vastgebonden in vergaderingen. Besteed aandacht aan wat je ouders zeggen over hun schema. Je kan hebben om aan de verpleegkundige eerder krijgen.
 • Vertel haar dat je een paar badkamer noodsituaties met maagklachten gehad. Uw genante symptomen zullen maken lijkt onwaarschijnlijk dat je liegt. Laat haar weten dat je maag krampen omhoog tot je bij de badkamer en dan is het beter voor een tijdje.
 • Als je vastzit in het kantoor van de verpleegster tijdens de lunch ze kunnen vragen als je honger hebt en je wilt een lunch. Nee zeggen en dat je gewoon geen honger.
 • Blijven zeggen dat je misselijk en denk dat je moet overgeven. Lay down, opgerold. na 5 minuten zitten en lopen naar de badkamer (of vragen of er iets is dat je kunt overgeven in). Om de paar minuten lopen naar de badkamer, verblijven voor een paar minuten, en komen zeggen niets gebeurde, maar je dacht dat het begon komen. Of als de verpleegkundige heeft een bak of emmer kun je de emmer op je schoot en mager over alsof je moet overgeven en zeggen: "het zal naar buiten komen". Na een tijdje, lopen naar de badkamer, maar deze keer terug te komen met je buik, gehurkt over en zeggen dat je gooide een hoop.
 • Als je besluit om te gaan met een zere keel, worden voorbereid voor de keeluitstrijkje!
 • Bereid je voor op terugkomen. Als je terug gaat naar school, zal je leraren je het werk dat je gemist doen. Probeer om het huiswerk te krijgen van uw zieke dag de dag ervoor, maar wees voorzichtig, zodat je geen argwaan veroorzaken.
 • Als ze vragen of je iets te drinken ja zeggen als je hebt gehad. Ze verwachten dat je koude intake tot een koorts verbergen.
 • Een verslechtering keelpijn kan ook het begin van keelontsteking.
 • Neem geen geneesmiddelen op recept. Indien nodig neem een ​​lage dosis aspirine of iets.
 • Als je te veel missen school, zul je moeite hebben met het bijhouden in de klas.

Waarschuwingen

 • Als je betrapt faken een ziekte mensen zullen niet geloven dat je de volgende keer dat je echt ziek zijn.
 • Niet nep ziekte frequently.It verhoogt de pakkans.
 • Faken ziek om een ​​pestkop te vermijden zal niet de pester weg te gaan. Rapporteren de pester aan uw ouders of de juiste school-ambtenaar.
 • Probeer niet om zielig, tenzij je echt goed uitzien. Een nep zoek zielig gezicht zal onmiddellijk maken van uw ouders of verpleegkundige verdachte.
 • Heb nooit meer doen! De verpleegster en je ouders kunnen krijgen echt verdacht als je over doen, maar niet onder doen, hetzij omdat je net terug krijgen gestuurd naar de klas