Wkanl

Hoe kunt u uw broer ergeren zonder in problemen te raken

Heeft uw broer proberen om de Living Daylights uit je ergeren? Leer hoe u de meest irritante broer of zus die je ooit zou kunnen zijn.

Stappen

Hoe kunt u uw broer ergeren zonder in problemen te raken. Zorg dat u weet wat uw broeder haat.
Hoe kunt u uw broer ergeren zonder in problemen te raken. Zorg dat u weet wat uw broeder haat.
 1. 1
  Zorg dat u weet wat uw broeder haat. Ontdek al zijn ergernissen, zoals u al deze kunnen gebruiken tegen hem! Om te weten wat echt stoort hem, spion op hem en bestuderen hem wanneer je in de buurt bent. Heeft hij yank weg als moeder raakt zijn schouder? Dan weet je dat hij niet van om aangeraakt. Haat hij een specifiek programma of kanaal op tv? Dan weet je dat je hem kan ergeren door te kijken naar die show of kanaal zoveel mogelijk. Kan niet achterhalen wat hij haat? Probeer dan het nemen van een beetje "survey" (zeggen dat het voor school of een project) en vragen elk een van uw gezinsleden (belangrijker nog, uw broer) wat hun ergernissen zijn, of wat zijn de top drie van meest vervelende kenmerken bij mensen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je ouders zijn niet in de kamer of ergens in de buurt als je broer zal of schreeuwen. Als ze huilen, niet schreeuwen, vooral als ze jonger, dan zult u waarschijnlijk de een om in de problemen te krijgen. Als hij begint te huilen, zeg dan niet "Wow, stoppen met huilen je kleine baby" want dit zal alleen hem huilen harder en erger maken. In plaats daarvan, zeggen: "Hey, het spijt me, ik meende het niet. Ik ben gewoon in een slecht humeur." en knuffel hem. Dit zal hem stoppen met huilen en laat je ouders dat je bent de liefste oudere broer / zus ooit.
 3. 3
  Heeft iets dat je niet kan ontkennen niet doen, zoals het gebruik van verf of iets vernielen. Doe geen fysieke pesterijen aan uw broeder, zal dit niet alleen verlaten kneuzingen en snijwonden voor je ouders te vinden, maar het is gewoon ronduit betekenen.
 4. 4
  Doen elk klein ding dat je broeder haat. Al die ergernissen u bedacht eerder, zoals het gebruik van zijn computer, of het aanraken van zijn spullen constant en stiekem in zijn kamer 's nachts om hem bang te maken. Maar als je moet, kunt u ook gebruik maken van woorden aan hem te ergeren. (Ig als iemand hem vraagt ​​de telefoon u zegt "Wie is dat? Je vriendin? 'Zeer luid, zodat de persoon aan de telefoon hoort.)
 5. 5
  Als hij ouder is en heeft een vriendin, doe dan dit: Als hij in de badkamer en ze lopen door (Dit onderdeel vergt wat geduld) openen de deur gelijk toen ze op zoek, dan dicht snel genoeg om het te laten lijken op een ongeluk, maar gewoon lang genoeg zodat ze kan zijn edele delen te zien! Dan zeggen: "Oeps, sorry!" en ga weg. Je broer moet helder rood draaien!
 6. 6
  Dit is geweldig op broers. Neem een ​​item van zijn en verbergt hem in zijn kamer, waar hij het niet kan vinden. Vraag hem dan om u het item te zien. Zijn reactie zal zijn grappig. Als hij gaat om te vertellen, zet het ergens voor de hand. Wanneer de ouder komt, zeggen: "Ik vond het nooit, het was hier de hele tijd!" en wijzen op het item.
 7. 7
  Een andere optie: als je een zusje en je hebt een oudere broer, krijgen een ziplock zakje en vul het met water. Zet het onder hun bed 's nachts, ga dan naar bed voordat ze doen. Het werkt als een charme!

Tips

 • Zorg ervoor dat je broer is niet het soort persoon die zal liegen tegen je ouders, en hij zal krediet voor acteren verdrietig of bang!
 • Draai de spoelbak op warme, en wacht 'tot zijn echt warm en vul vervolgens een tuperware met het water. Als je broer / zus slaap valt, langzaam en rustig plaatsen hun hand in het water en laat het in totdat de turn of krimp. (Dat is wanneer je weet dat je got'em! Dan stilletjes de kamer verlaten, zodat ze denken dat je er nooit!
 • Probeer op te treden als onschuldig mogelijk, dan aanstaren je broer. Het is hilarisch!
 • Ps je kunt dit kleine geheim gebruiken om je zus of broer plassen hun broek:
 • (Het werkt het beste wanneer je zus / broer is het hebben van een sleepover, zullen ze hun broek plassen in het bijzijn van hun vrienden!)
 • Laat hem niet toe om achterdochtig te worden.
 • Als je broer ouder is ervoor te zorgen dat hij niets kan beschadigen.
 • Probeer voorzichtig te zijn als je broer is nog veel groter dan jij, zal hij je verpletteren!
 • Heb je broer niet ergeren als hij weinig, zal dit hem een ​​gillende fit te geven!
 • Deze zijn ook nuttig als u een vervelende zus.
 • Als je ouders je te pakken krijg, zal je in de problemen.

Waarschuwingen

 • Pas op voor de ouders.
 • Oudere broers of zussen lastig en slim kunnen zijn en soms ook liggen en krijg je in de problemen.
 • Je kan gestraft worden voor bepaalde dingen.
 • Als je broer is niet klein, doe alles wat dit artikel vertelt u te doen.
 • Grote broers kan pijn doen, wees voorzichtig