Wkanl

Hoe de positieve gevolgen van acne te zien

Niemand wil acne. Het kan een pijn in de kont te zijn, soms letterlijk. Maar, acne is niet allemaal slecht. Op uw zoektocht naar jezelf te ontdoen van je acne, let op de positieve effecten langs de weg.

Stappen

Hoe de positieve gevolgen van acne te zien. Accepteer je acne hebt.
Hoe de positieve gevolgen van acne te zien. Accepteer je acne hebt.
 1. 1
  Accepteer je acne hebt. Als je nog steeds denkt dat die paar puistjes weg zal gaan en nooit meer terug te keren, bent u waarschijnlijk gaat worden teleurgesteld. Acne kan een lange tijd duren. Als je het niet accepteren dat je acne hebt, zult u niet in staat zijn om de positieve effecten te zien.
 2. 2
  Denk na over het goede dat is gekomen van uw acne. Enkele positieve effecten van acne zou kunnen zijn:
  • Acne hielp je time-management en organisatie vaardigheden. Hebben om bij te houden van al uw geneesmiddelen te houden en wanneer je moet nemen ze taai kan zijn op het eerste. Bijna iedereen vergeet eens in een tijdje en worden bestraft met een breakout de volgende dag. Door het hebben van om tijd te maken om je gezicht te wassen en het gebruik van verschillende behandelingen, word je beter in het beheren van uw tijd in het algemeen, of het is het vinden van tijd om huiswerk te maken, of gaan naar eerder slapen omdat je weet dat je in de badkamer voor een half uur.
  • Acne heeft u een mentaal sterker persoon gemaakt. Veel mensen met acne helaas gepest soms. Dit zorgt ervoor dat de persoon met acne om manieren om te gaan met op wordt geplukt vinden, of het nu is ze te negeren of lachen met hen te laten zien dat u geen last. Later in het leven, wanneer mensen de pik op je voor iets anders, zult u al weet hoe ze te sluiten.
  • Acne heeft u een fysiek sterker persoon gemaakt. Acne is algemeen niet beschouwd als aantrekkelijk. Te maken voor hun huidaandoening, velen met acne zal werken tot zeer grote spieren te bereiken of zet extra zorg in het maken van hun haar ziet er geweldig uit. Gewoon omdat je acne hebt betekent niet dat je niet kan aantrekkelijk uitzien.
  • Acne heeft geholpen je wennen aan grove spul. Acne kan worden grof, maar het is nog grove als het knalt en pus en bloed druipt eruit. Uiteindelijk raak je aan gewend en vinden alles wat je gebruikt om meer vinden walgelijk niet zo walgelijk.
  • Acne heeft geholpen u zich richten. Misschien acne heeft het moeilijker voor u om een ​​vriend of vriendin te krijgen gemaakt. Maar, met de extra tijd die het is het makkelijker voor u om goede cijfers te krijgen gemaakt, te verbeteren in uw hobby's en sport, en gewoon een beter mens.
  • Acne heeft je geholpen om een ​​boek door zijn dekking niet beoordelen. Omdat je zelf niet de beste "cover," je begint te beseffen dat het deksel niet uit. Misschien ben je begonnen te hangen met kinderen die niet zijn geobsedeerd door hoe ze eruit zien, maar in plaats daarvan zijn geobsedeerd door het helpen van anderen, of de verbetering in alles wat ze doen. Je uiterlijk niet eeuwig duren. Op een dag, zal iedereen oud met rimpelige huid en al die grote dingen. Maar, je persoonlijkheid doet laatste je hele leven. Maak een goed nu, zodat na je afstuderen, je bent niet herinnerd als een eikel, maar als iemand geliefd door iedereen.
  • Acne heeft je geholpen om een ​​meer vastberaden persoon geworden. U, net als duizenden anderen, zijn op een missie om jezelf te ontdoen van acne. U zult waarschijnlijk doen wat nodig is om jezelf te ontdoen van het. Dus, waarom niet gebruik dat dezelfde filosofie in alles wat je doet. Werk je het hardst op alles, of het brengt je cijfer omhoog of proberen om die persoon aan je vriend of vriendin te krijgen.
  • Het is een feit dat mensen met acne eerder hebben veel betere teint en minder rimpels als ze ouder worden! Dus wat, je hebt acne, maar al je vrienden dat niet doen? Ze gaan kijken als verschrompeld-up oude pruimen vroeg of laat en je zal nog steeds er oogverblindend!
 3. 3
  Wees dankbaar voor wat je wel hebt. Acne is slecht, maar sommige mensen in de wereld honger lijden tot de dood, etc. Vergeet niet dat het altijd nog erger kan worden, maar nog belangrijker, het kan altijd ook beter.

Tips

 • Wees jezelf.
 • Gebruik een soort medicatie uw arts adviseert. Er is een kans dat je het maken van uw acne slechtste met behulp van de verkeerde medicatie.
 • Wees niet bang om acne medicatie wisselen. Als u niet zien van de resultaten in het juiste moment je zou moeten, het werkt niet. Iets anders proberen.
 • Je bent in voor een lange strijd. Vind manieren om met het.
 • Vergeet niet dat er meer behandelingen dan alleen recepten. Sommige mensen vinden blauw / rood licht therapie en andere behandelingen om meer effectief bij de bestrijding van acne dan drugs zijn. Een behandeling die klinkt gek, maar werkt erg goed voor sommige mensen, is het drinken van vier eetlepels appelazijn, verdund in water per dag. Als niets anders werkt, het is het proberen waard. Maar, het belangrijkste om te onthouden is dat als je geweest bent met een behandeling voor een tijdje en heb de gewenste resultaten niet krijgt, stop het en iets anders proberen.

Waarschuwingen

 • Het zal niet gemakkelijk voor je zijn om acne te zien in een positief licht, maar na verloop van tijd wordt het gemakkelijker.
 • Het kost tijd. Je zou het positieve deel nog niet zien, maar je zal binnenkort.