Wkanl

Hoe om acne herinfectie te stoppen


Acne wordt veroorzaakt door blokkades in de poriën van uw huid. Wanneer bacteriën wordt ingevoerd om acne, vaak door middel van plukken aan of het aanraken van puistjes, kan dit leiden tot reinfection.Learn hoe u ervoor zorgen dat uw huid blijft vrij van bacteriën, en geef je huid een betere kans op genezing en een verblijf acne vrij.

Stappen

Hoe om acne herinfectie te stoppen. Verander uw kussensloop elke dag.
Hoe om acne herinfectie te stoppen. Verander uw kussensloop elke dag.
 1. 1
  Verander uw kussensloop elke dag. Dit is de eerste stap die echt een verschil maken, om een ​​schone zaak om je gezicht rusten op tijdens het slapen hebben.
  Verander je bovenste vel elke dag voor ten minste de eerste twee weken, ga dan naar elke andere dag voor een tijdje.
 2. 2
  Koop een nieuw kussen, kussensloop, lakens, t-shirts en bh (voor vrouwen). Hang uw nieuwe kussen in de zon aan de lucht uit het deksel en vulling. De bacteriën reinfecting je huid is waarschijnlijk wonen op de oppervlakken van uw oude beddengoed en ondergoed, en dus het krijgen van een nieuwe start is belangrijk.
  • Het nieuwe beddengoed en kleding in warm water, met behulp van bleekwater en wasmiddel wassen. Drogen op een hoge stand. Gebruik deze schone dingen en alleen deze schone dingen elke dag gedurende ten minste 30 dagen.
 3. 3
  Draag een verse t-shirt en / of beha elke dag. Dit zal helpen voorkomen dat u reinfecting jezelf elke keer dat je te kleden.
 4. 4
  Was je gezicht en droog jezelf met elke dag verse handdoeken. Probeer het gebruik van een gezichtsmasker een of twee keer per week. Zorg ervoor dat u niet te hard schrobben als je je gezicht wassen, of je het risico verdere irritatie van de huid.
 5. 5
  Focus op niet je gezicht aan te raken met je handen. Als je moet, eerst je handen wassen.
  • Was uw handen minstens vier keer per dag toch, en reinig je nagels elke keer.
 6. 6
  Was uw brillen en sieraden met zeep elke dag. Was je haar elke dag en proberen om het te dragen van je gezicht.
 7. 7
  Verwachten een verschil na ongeveer twee weken opmerken, en zie het verhogen verbetering van uw huid, zolang je dit blijven doen. Als je niet verbeteringen zien, een bezoek aan uw dermatoloog om een ​​betere oplossing voor u te bepalen.

Tips

 • U kunt gebruik maken van dingen die je al hebt. Het bleekmiddel zal gekleurde stof verlichten en ook andere dan katoen broos en breekbaar. Gebruik niet alles wat je wilt om rond te blijven erg lang. Maar dit zou een kans om nieuwe dingen te krijgen in een maand of twee, wanneer uw huid acne vrij zijn.
 • Kopen goedkope lakens, kussenslopen, etc., omdat het veelvuldig wassen en bleekmiddel is moeilijk op stof en je kan hebben om de items regelmatig te vervangen.

Waarschuwingen

 • Onderzoek uw levensstijl. Is er iets anders in je omgeving die je gezicht veel dat je nodig hebt om schoon raakt? Uw mobiele telefoon? Zonnebril? Heeft u een gewoonte van rust je kin op je hand? Iets aanraken van je gezicht kunnen bacteriën te introduceren op de huid / poriën.
 • Overslaan wasverzachter of droger vellen, want ze kunnen de huid irriteren.
 • Wijzig wasmiddelen na twee weken als je niet een positief verschil te zien.
 • Volg de aanwijzingen zorgvuldig voor de juiste hoeveelheid bleekmiddel u toevoegt aan uw waswater. Als u niet in genoeg, zal het niet de bacteriën te verwijderen en uw inspanning zal worden verspild. Als je te veel, zal het nog allemaal katoenen materiaal beschadigen. Als het niet grondig gespoeld, zal het een ander irriterend zijn voor uw huid.

Dingen die je nodig hebt

 • Een nieuw kussen.
 • Vier witte alle katoenen top lakens en vier kussenslopen.
 • Vier witte all katoenen t-shirts.
 • Voor vrouwen, vier goedkope bh.
 • Vier all-katoenen witte handdoeken en badlakens.
 • Een halve liter bleekwater.