Wkanl

Hoe de verleiding van popping puistjes weerstaan

Wanneer je een plotselinge break out of een gigantische puist op je gezicht, kan je de drang om het pop voelen. De optie van popping puistjes is altijd aan jou, maar het kan niet de beste keuze te maken. Als je zou willen om de verleiding van popping puistjes weerstaan, ga dan verder lezen.

Stappen

Hoe de verleiding van popping puistjes weerstaan. Weet wat knallende met je doet.
Hoe de verleiding van popping puistjes weerstaan. Weet wat knallende met je doet.
 1. 1
  Weet wat knallende met je doet. Realiseer je dat door knetterende je puistjes, zullen ze waarschijnlijk bloeden en vormen korstjes. Als u kiest voor afhalen op deze korsten, zullen littekens blijven uitbarsten over je gezicht. Weten ook dat door knetterende puistjes, zal meer puistjes te ontwikkelen op je gezicht in plaats van minder. Probeer te beseffen dat popping puistjes is niet de beste optie, ongeacht wat het geval kan zijn. Meestal, als je weet dat er iets heeft een slecht effect, zult u minder kans om het te doen.
 2. 2
  Zoek een puistje behandeling. Doe wat onderzoek op het internet en kijk naar advertenties in tijdschriften om te ontdekken welke behandeling u denkt dat het beste werkt voor jou. U kunt ook overwegen vragen aan uw vrienden en familieleden die puistjes welke behandeling het beste werkt voor hen hebben gehad. Echter, moet u contact op met uw arts voordat u begint een acne behandeling om ervoor te zorgen dat het zal werken op je huid, zonder enig extra effect. Als je in staat bent om een ​​behandeling te vinden die werkt, zal je puistjes weg zijn, en je zult geen zorgen meer te maken over popping puistjes!
 3. 3
  Gebruik enkele cover-up. Probeer om je puistjes te verbergen op een manier die er natuurlijk uitziet. U kunt ook kijken op het internet en tijdschriften voor een aantal cover-ups voor uw type huid. Kijk naar meerdere winkels voor de beste merk en prijs. Echter weten dat goedkoopste betekent niet altijd de beste kwaliteit. Zorg ervoor dat de cover-up die u kiest zal meer bacteriën niet toe te voegen aan je poriën, omdat bacteriën is meestal de belangrijkste reden dat puistjes verschijnen. Als je puistjes zijn gedekt, kan je niet de behoefte voelen om ze pop als je kijkt naar jezelf in de spiegel.
 4. 4
  Houd uw handen bezig. Probeer altijd iets dat je kunt worden geconcentreerd op moeten doen. Het doel is om te voorkomen dat het denken over de puistjes op je gezicht, want als je niet na te denken over hen, zal je waarschijnlijk niet ze te laten knappen. Sommige dingen te proberen kan lezen, cross-woordpuzzels, hand gehouden spelletjes, of iets anders dat is draagbaar en je lijkt te genieten. Vraag uw vrienden of familieleden voor een aantal suggesties als je niet kunt denken aan iets om mee te nemen met je mee.
 5. 5
  Zoeken naar andere manieren om uw schoonheid te tonen. Niet altijd denken dat iedereen is op zoek naar je puistjes. Eerlijk, jij bent de enige persoon die waarschijnlijk zelfs merkt ze dat veel. Probeer het gebruik van mascara of oogschaduw uit te brengen van uw ogen als ze een van je beste eigenschappen. U kunt ook proberen om een ​​haar-knippen of het kopen van nieuwe kleren afbreuk doen aan je puistjes. Als je niet zelfbewust over je puistjes, zal je waarschijnlijk vergeten over hen en ze niet knallen.

Tips

 • Gewoon niet nadenken over je puistjes zo veel! Uiteraard, als je zoveel nadruk over hen, je zal zeker meer bereiken. De sleutel is om te ontstressen en houd je handen van je gezicht. Want als je pop je puistjes, alles wat je krijgt zijn SCARS SCARS en meer SCARS!
 • Beperk je gezicht tijd. Als je niet in de spiegel kijken voortdurend, zal er niet veel van een verleiding te zijn omdat je niet ziet uw acne.
 • Als de bovenstaande methode blijkt niet effectief te zijn, kijk naar het proberen Habit Reversal Training.
 • Draag handschoenen om het huis. Het maakt het moeilijker voor u om een ​​puistje pop te maken, en het houdt je vette vingers van het krijgen op je gezicht. Dit is geweldig voor als je je gezicht veel aanraken, en het zal vuil te houden van je gezicht.