Wkanl

Hoe je iemand die faken een ziekte om uit de school te spotten

Het is geen geheim dat kinderen soms nep ziekte te krijgen van naar school te gaan, maar vaak kunnen ze worden gespot. De volgende instructies zijn vooral relevant voor kinderen of tiener fakers.But als je houdt van je kinderen maak je geen zorgen over.

Stappen

Hoe je iemand die faken een ziekte om uit de school te spotten. Kijk voor restverschijnselen.
Hoe je iemand die faken een ziekte om uit de school te spotten. Kijk voor restverschijnselen.
 1. 1
  Kijk voor restverschijnselen. Als iemand is "ziek", je zou verwachten dat ze nog restverschijnselen wanneer ze terugkeren naar school / werk. Als je een ouder bent en geen leraar, controleer dit in de ochtend. Meestal als ze een verkoudheid, ze waarschijnlijk niet volledig zijn uitgehard in de ochtend.
 2. 2
  Check hun huiswerk. Een kind of tiener die de school heeft gemist wegens een echte ziekte zal huiswerk dat was te wijten aan op de dag dat ze gemist hebben gedaan, en in hun huiswerk graag de hand kan zijn bij de eerste gelegenheid, om te bewijzen dat ze niet faken. Dus als iemand keert terug van een "ziekte" nog niet hebben voltooid huiswerk, waren ze waarschijnlijk alsof. Houd in gedachten dat als een kind niet deed alsof, het is mogelijk dat ze waren echt niet goed genoeg om hun huiswerk te doen voelen. Of als je een ouder zorg ervoor om te controleren of dat in de ochtend.
 3. 3
  Behouden oude brieven of ziek notities. Vergelijk het handschrift van recidivisten. Indien nodig, presenteren de toelichting op ouders naar ouderavonden te controleren of ze echt zijn.
 4. 4
  Houd een nota van de excuses gebruikte. Hoe meer begrafenissen, ziekten en andere rampen een persoon gebruikt als excuus, hoe waarschijnlijker het is dat ze faken - echter wel gevoelig in confrontatie voor het geval ze niet. Je wilt niet elke band die ze hadden kunnen gehecht om je te vernietigen.
 5. 5
  Bel ze op tijdens de schoolvakanties / werk. Praat met hen als een vreemdeling, iemand die zou geen enkele reden om een ​​slechte onderzoeken "verstopte neus." Roep tijdens schoolvakanties / werk, 's middags, als iemand met een verkeerd nummer of een advocaat.
 6. 6
  Confronteren. Wanneer u zeker weet dat iemand een bedriegster, wees niet bang om te zeggen "ik geloof je niet" wanneer ze verzinnen nog een ander verhaal.
 7. 7
  Controleer de temperatuur. Als u een ouder bent en geef je je kind een thermometer om zijn / haar temperatuur te controleren, zorg ervoor dat je een oogje op hen, omdat ze kunnen proberen om hete lucht in te ademen op de thermometer, plak het in een lamp, plak het in een licht, verwarming of warm water. U zult weten dat ze deed alsof als het 110 graden Fahrenheit (40 graden Celsius) of meer. Ook voelen hun voorhoofd en dan voel jouwe. Als hunner is warmer, dan zijn ze waarschijnlijk niet faken. Als ze beweren dat ze het gevoel koud, dan zij enkele graden warmer dan normaal zou moeten zijn. Check hun arm. Als ze kippenvel en het is niet koud in het huis, dan is het waarschijnlijk echt. Ook als ze iets vinden dat is 101 graden geven u, boven, probeer de test opnieuw, maar deze keer houd het tegen een lamp. Als het verschijnt echt dichtbij, het is waarschijnlijk een nep, maar niet te snel oordelen.

Tips

 • Kinderen hebben vaak overweldigd voelen op school. Zij kunnen een pauze nodig.
 • Kinderen soms behoefte aan een pauze van het harde werken leraren geven.
 • Als je dat doet ze vangen in de handeling, niet te hard op hen. Dit zou het nog erger te maken en ze kunnen faken ziekte opnieuw te proberen.
 • Als iemand een pauze nodig heeft maar zorg ervoor dat het niet op een belangrijke dag.
 • Volwassenen zijn veel moeilijker te vangen dan kinderen, en in het algemeen, als een volwassen student beweert ziek te zijn, moet je ze mee te nemen op hun woord.
 • Als je laat ze missen school, maak het niet een gewoonte geworden voor hen.
 • Kinderen fake vaak ziek op de dagen dat ze hebben testen, gymles, of iets anders dat ze een hekel. Dus als ze zeggen dat ze ziek zijn vragen wat ze denken dat ze aan het doen zijn op school die dag.
 • Houd een oogje op hen het grootste deel van de dag om te zien of ze beter zijn geworden.
 • Check hun temperatuur en probeer ze medicijnen te geven. Als ze weigeren het onophoudelijk, kunnen ze worden faken.

Waarschuwingen

 • Normaal gesproken als kinderen willen nep ziek het is normaal voor een goede reden, dus als ze dat doen moet je ze vertellen je kent en ze rustig te vragen wat er mis is, maar nooit boos met hen. Laat ze het gevoel dat je hen en hun oordeel of ze eigenlijk ziek zijn of niet vertrouwt. Waarschuwing, kunnen zij niet altijd waarheidsgetrouw te zijn in dit proces.
 • Alvorens te zeggen dat je niet gelooft ze, vind niet te snel uit, of ze doet alsof of echt ziek, kan het hen boos dat je vertrouw ze niet, en ze zouden denken dat je een slechte ouder.
 • Sommige mensen zijn buitengewoon ongelukkig en kan een reeks van rampen gebeuren met hen te hebben. Als u de integriteit van iemand die heeft echt echt redenen hadden vragen, kunt u een brug te branden.