Wkanl

Hoe je je zus of broer te negeren

Zijn je broers en zussen vervelend? Denk je willen dat je kon ontsnappen? Lees verder om erachter te komen hoe.

Stappen

Hoe je je zus of broer te negeren. Probeer ze te beleefd vragen om je met rust laten.
Hoe je je zus of broer te negeren. Probeer ze te beleefd vragen om je met rust laten.
 1. 1
  Probeer ze te beleefd vragen om je met rust laten. Ze kunnen vertrekken!
 2. 2
  Als uw broer of zus blijft, rustig lopen. Ze kunnen je volgen, dus ga in een badkamer, waar ze niet in staat zal zijn om u te storen.
 3. 3
  Probeer niet om ze te kopiëren, bent u alleen kinderachtig en het zal niet krijg je overal.
 4. 4
  Ga naar je kamer als je kan het niet meer aan. Vecht je broer of zus zal alleen krijg je in veel meer problemen, iets wat je niet wilt.
 5. 5
  Geef ze de stille behandeling. Doe dit niet met opzet doen, doen alsof je echt in een show. Zij zal lopen, geloof me, maar het kan enige tijd duren. Ze zullen stil zijn of lopen.
 6. 6
  Onthoud: Huishoudelijk werk is niet altijd houd ze weg. Proberen om een ​​aantal naschoolse of zomer activiteiten krijgen om uw dag bezig te houden.
 7. 7
  Negeer ze niet! Vergeet niet ze zijn ook mensen, als ze proberen en krijg je aandacht dan beleefd vragen wat ze willen, laat je niet verergerd bij hen of proberen te klinken als je probeert weg te komen. Dit zal niet hen om stil te zijn.
 8. 8
  Als ze staren je, doe iets afleidend. Staren terug op hen is als het kiezen van een gevecht, het is geen goed idee.
 9. 9
  Als je toevallig een kamer willen delen, blijf aan jouw kant van de kamer, niet proberen en verknoeien hun kant. Zoek iets om rustig te doen, als ze proberen en verpesten dit, niet boos of boos, gewoon rustig lopen en ga je ouders vertellen. Maar probeer niet en ga terug naar hen!
 10. 10
  Als ze dit doen de hele tijd, ze proberen om u te ergeren of ze denken dat je niet genoeg doen met hen. Dus als je niet druk, neem de tijd om spelletjes te spelen met hen gaan of tijd met hen doorbrengen. VOORAL als je hun oudere broer of zus. Als je jonger bent, probeer dan niet en vraag de hele tijd, wanneer ze willen, zullen ze. Vergeet niet: Niet iedereen heeft alle tijd van de wereld.
 11. 11
  Als ze eventueel krijgen in je spullen (agenda, notebook, dozen) dan gewoon (als je kunt) maken een replica of zet het ergens alleen jij kunt bereiken. Dit zal hen in hun spel te stoppen omdat ze niet kunnen vinden.
 12. 12
  Nooit proberen en sloeg hen, dat wordt een vreselijke broer of zus, zelfs als zij waren degenen raken je. Je hoeft niets uit te halen, geen voldoening helemaal.
 13. 13
  Leren om passief. Passief is als je dingen laten gaan, vergeven en vergeten. Door dit te doen zal alleen maar uw broer of zus boos omdat je gewoon een reactie laten zien, en ze zullen weglopen.
 14. 14
  Als je ouder bent: Afhankelijk van uw situatie, uw broer of zus zou kunnen worden om dit te doen op doel als u reageert op alles wat ze doen, of ze proberen om je aandacht te krijgen. Schreeuw niet tegen hen en sloot hen uit, maak wat vrije tijd en spelen met hen.
 15. 15
  Als je jonger bent: Vergeet niet alle oudere broers en zussen hebben belangen in het spelen. Soms iedereen wil met rust gelaten worden, laat ze hun ruimte indien nodig. Wanneer zij tot u proberen om uw knoppen in te drukken kom, niet huilen voor je ouders, gewoon negeren en gewoon doen wat je aan het doen waren.
 16. 16
  Lopen. De beste voor allemaal gewoon tel tot 10 en lopen dan doen wat je maar wilt!
 17. 17
  Note-resultaten kunnen verschillen..

Tips

 • Zorg ervoor dat u niet "verklikken-vertellen" op hen, niet te 'zeurderig' lijken of je ouders misschien niet willen horen. Praat met hen rustig en vraag hen om je broer of zus te praten. Niet de vraag.
 • Als ze nog steeds niet weg te gaan, maak een deal (zoals wanneer ik nodig tape en mijn zus was vervelend mij, ik zei "vind ik de tape en dan zal ik met je spelen voor een beetje" zei ze oke en is op zoek op dit moment).
 • Als ze kopieert u, negeren dat hun kopiëren, wanneer iemand kopieert u dan bewonder je ze, zodat het lijkt alsof je de ontzagwekkende een, iets leuks te doen en uw broer of zus misschien iets leuks terug doen.
 • Als je uiteindelijk het spelen op een spel of iets, niet ergeren als je verliest, die enige upsetness of boosheid zal hen een reden om het te schuiven in je gezicht of kies op u, gewoon zeggen dat je je best en aanbod deden geven een nieuw niveau of als je wilt, maar op een beleefde manier, zeg je verveeld en vertrekken.
 • Houd het hoofd koel, praktijk ademhaling of iets bedenken om jezelf te kalmeren.
 • Wachten tot het voorbij en ze zullen normaal excuses als ze begon. Als je het begon je moet proberen zich te verontschuldigen.
 • Als ze knoeien met je spullen, niet knoeien met die van hen. One, bevat het geen voldoening te geven aan jezelf, en twee het zal alleen krijg je in de problemen.
 • Probeer niet om ze te bestrijden, zal het alleen krijg je in de problemen.
 • Als je zus niet zwijgen nadat je haar hebt gevraagd, maar niet met haar praten voor een tijdje!
 • Als je ziek van het vechten, niet houden gaan, als je wilt dat het echt uiteindelijk, zeg je sorry, en als je niet meent, dan sorry zeggen zonder betekenis... ze zullen het nooit weten.
  • Oefening baart kunst!
 • Ze niet bedreigen. Ze kunnen vertellen over jou en je in de problemen zullen komen als ze weten wat je bedoelt en krijg het.
 • Gekwetst hen nooit. Je kon verder in de problemen als je dat deed.

Waarschuwingen

 • Niet al deze zullen werken, als ze niet dan erachter te komen wat is beter te doen.
 • Niemand kan koel te houden de hele tijd, dus wees voorzichtig.