Wkanl

Hoe te nep braaksel


Als u wilt om thuis te blijven van school en een eenvoudige "mijn maag doet pijn" niet zal doen de truc, toon je ouders en / of uw collega's hoe je "overgeven".

Stappen

Hoe te nep braaksel. Als je niet wilt gaan naar school de volgende dag, na het eten, en nadat iedereen slaapt, sluipen in uw keuken, pak wat restjes van wat je gegeten voor het diner, en neem het mee naar je kamer.
Hoe te nep braaksel. Als je niet wilt gaan naar school de volgende dag, na het eten, en nadat iedereen slaapt, sluipen in uw keuken, pak wat restjes van wat je gegeten voor het diner, en neem het mee naar je kamer.

Methode 1

 1. 1
  Als je niet wilt gaan naar school de volgende dag, na het eten, en nadat iedereen slaapt, sluipen in uw keuken, pak wat restjes van wat je gegeten voor het diner, en neem het mee naar je kamer. Neem genoeg, maar maak het niet een merkbaar verlies van voedsel, omdat het je ouders verdacht kunnen maken.
 2. 2
  Eenmaal daar, kauw je eten ongeveer 20 keer en spuug het langzaam op de grond naast je bed.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je een heleboel, want zodra deze wordt gekauwd is het niet zo veel als het leek te zijn.
 4. 4
  De volgende dag als je moeder / vader binnenkomt op uw kamer in de ochtend om je wakker wordt, zeg je had net eindelijk gekregen om te slapen, want je was vreselijk gevoel de hele nacht. Zij zullen dan zie je "braaksel" en vragen of je overgeven.
 5. 5
  Zeggen dat je voelde misselijk gisteravond en ging naar de badkamer om te proberen, maar er gebeurde niets. Een paar uur later je zelf gevonden gooien door uw bed.
 6. 6
  Houd beweren je voelt vreselijk, maar niet overboord te gaan of zij zou kunnen suggereren die u naar de dokter. Het meest waarschijnlijk, zullen ze je vertellen om thuis te blijven vandaag, en doe het rustig aan.
 7. 7
  Zeggen, "dank u, zal ik waarschijnlijk de hele dag slapen, ik ben uitgeput."

Methode 2

 1. 1
  Maak new england stoofpot.
 2. 2
  Zet het in een klein plastic zakje.
 3. 3
  Loop naar je vrienden terwijl het verbergen van de tas.
 4. 4
  Dan zeggen: "ow! Mijn maag doet pijn!"
 5. 5
  Dan stiekem de zak tot aan je gezicht en maken kokhalzen geluiden dan spuwen de chow overal.

Methode 3

 1. 1
  Hier krijg je een lege fles en vul deze 3/4 met water.
 2. 2
  Voeg vervolgens 3 tot 4 druppels tan kleur vloeibare foundation aan het water.
 3. 3
  Voeg een snufje havermout of gekauwd restjes aan de mengsels.
 4. 4
  Ren naar de badkamer, terwijl het verbergen van de fles en giet de inhoud in het toilet.
 5. 5
  Denk aan iets om je huilen (e. G. Van een huisdier dood) of draai / punch je neus (niet te bloederig te maken!) En gaan lopen naar je ouders zeggen dat je moest overgeven.
 6. 6
  Maak meer van het mengsel en ren naar de badkamer in 20 minuten.

Methode 4

 1. 1
  Maak een glas aardbei milkshake.
 2. 2
  Laat het voor een dag of twee, of drie misschien, verbergt het ook.
 3. 3
  Zodra je het uit waar je het verstopt, zal het ruikt verschrikkelijk, zoals zieken.
 4. 4
  Giet dit op de vloer (als je niet wilt dat je moeder te hebben om het tapijt te reinigen, doe het in de keuken)
 5. 5
  Zeg dat je moest overgeven! en dan houd je armen over je maag en gag. Je ouders zullen waarschijnlijk maken ga je naar bed. als ze zeggen neem je medicijnen zeggen: "Ik voel me alsof ik ga weer omhoog gooien" en lopen voor de badkamer!

Methode 5

 1. 1
  Maak chocolademelk.
 2. 2
  Drink wat van het, niet allemaal.
 3. 3
  Laat het voor een paar dagen.
 4. 4
  Zodra het ruikt verschrikkelijk en heeft brokken van rotte melk erin, giet het op uw vloer. (Dit is waarom je wilt chocolademelk te gebruiken, want het ziet er de juiste kleur).
 5. 5
  Bel uw ouders in uw kamer en vertel hen u per ongeluk dronk rotte melk en gooide het terug.

Methode 6

 1. 1
  Krijg wat onverharde havermout.
 2. 2
  Zet het in een niet-gevulde waterfles.
 3. 3
  Nog wat heet water (niet gekookt... krijgt het van kraan) zet dan wat in de fles water
 4. 4
  Shake it a lot!
 5. 5
  Voeg wat vaseline (een klein bedrag!) En vervolgens voeg wat gekauwd en vermalen tot brood en meng het in
 6. 6
  Als je wilt, voeg wat gekauwd-up restjes van wat je gisteren gegeten.
 7. 7
  Terwijl de ouders worden afgeleid, knevel luid tweemaal en giet het uit ren dan naar de badkamer (zorg ervoor dat je in de buurt het toch!)
 8. 8
  Daar, zet het in de prullenbak en zorgvuldig afdekken met andere willekeurige prullenbak! (Terwijl nog langzaam kokhalzen!)
 9. 9
  Langzaam gaan zitten op de bank en houd je buik en vragen voor een aantal tums of pil gevormde geneeskunde. Als je het krijgt, erover beschikken zonder dat iemand het merkt, maar medicijnen die u niet nodig hebt niet nemen.
 10. 10
  Terwijl je ouders zijn het halen van water, verstoppen de pil. Vergeet niet, eigenlijk niet nemen. Je kon echt ziek.
 11. 11
  Nadat het is verborgen, zitten en doen alsof om te slikken.
 12. 12
  Als je ouders aankwam met water zeg nooit vergeten dat je niet nodig hebt.
 13. 13
  Dan gemakkelijk plannen van de rest door veel slapen. Geen gek rond of het zijn gelukkig en peppy. Kreunen elke keer in een tijdje en als je kunt, probeer te gaan slapen tijdens koppelen uw maag. Werkt elke keer.

Methode 7

 1. 1
  Meng sinaasappelsap, water en een kleine hoeveelheid melk
 2. 2
  Kauwen op crackers
 3. 3
  Zet ze allemaal in een fles, en schud het op en spuug het in het toilet en gooi de fles.

Methode 8

 1. 1
  In het midden van de nacht, wanneer iedereen slaapt krijg een plastic zakje.
 2. 2
  Vul het met wat je van plan bent om te eten voor het ontbijt in de ochtend. (Granen, melk, sap.. etc)
 3. 3
  In de ochtend beginnen om klaar te zijn voor school zoals gewoonlijk, maar klagen een beetje dat je niet voelt te goed.
 4. 4
  Nadat u ontbijten wachten ongeveer 5 minuten (voortzetting van uw routine van klaar) dan wanneer niemand kijkt nemen de spullen uit de tas en zet het in je mond.
 5. 5
  Doe dit terwijl in de badkamer en het verbergen van de tas onder de gootsteen.
 6. 6
  Sta aan de deur van de badkamer en doen alsof ze worden uitgevoerd naar de badkamer.
 7. 7
  "Gooi" in het toilet, maar doen alsof het was zo dringend dat je gedeeltelijk miste het toilet. (Om wat op de stoel en op de vloer rond het toilet werkt goed).
 8. 8
  Vertel je ouders je gooide op en laat ze het bewijs. De "braaksel" je bereid zullen realistisch zijn, want het had de nacht om een ​​beetje genieten. Je wil echt niet om het te doen met restjes want normaal gesproken duurt het maar een paar uur voor je eten te verteren, zal dus slimmer ouders weten er iets op als je overgeven voedsel van meer dan 12 uur geleden.

Methode 9

 1. 1
  Neem wat slasaus (duizend eiland ziet er het beste)
 2. 2
  Neem een beetje van wat je gisteravond gegeten (broccoli ziet er het beste ook.)
 3. 3
  Zet ze beiden in een hersluitbaar zakje en meng ze. Dan verpletteren. (Maakt het meer geloofwaardig!)
 4. 4
  Verspreid in het toilet en een beetje op je shirt en kin en een beetje op de vloer.
 5. 5
  Wake uw ouders en gag een beetje en zegt "ik voel me niet goed!" vervolgens gag opnieuw!

Methode 10

 1. 1
  * Werkt alleen voor mensen die geen weerstand tegen zuurheid * hebben

Neem een ​​zure snoepjes, en laat het in je mond. Dit zal uw mond kijken gezwollen.

 1. 1
  Doe wat je nodig hebt om te kijken ziek, dan erachter te komen welk voedsel je gaat later te eten. Proberen te nep ziek vóór, als dat zal helpen ze te overtuigen.
 2. 2
  Nu, nog wat hete cheetos of iets rood en kruidig, (zoals een peper). Laat het sap weken in, zoals de zure snoepjes. Slikken zo langzaam als je kunt, terwijl tot vaststelling, voor het beste effect op je keel te krijgen. Herhaal dit een paar keer om de zieke look te krijgen.
 3. 3
  Hier krijg je een paar ingrediënten van het recept dat je gaat hebben voor je volgende maaltijd. Meng bijna alles, maar laat een aantal stukjes van de dingen. Nu, zet de combinatie in een blender. Voeg de niet-gemalen brokken in het mengsel. Voeg dan water. Schudden, en geniet van het recept! Um.. braaksel!

Tips

 • Mengen havermout met water en spugen het uit je mond als iemand kan zien dat je ook werkt. Just er zeker van dat niemand anders ruimt het op - ze kunnen vertellen.
 • Als je ouders bellen u op het werk, op een kreun-y, vermoeide stem en zeggen dat je nog steeds het gevoel verschrikkelijk, maar niet zo veel als in de ochtend.
 • Als je ouders neem je temperatuur en ze hebben een thermometer dat gaat in je oksel, bedekken in de deken, zodat ze niet kunnen zien je armen, steken de hand die niet over de thermometer erin en leg je hand op de thermometer. Dan houden wrijven de metalen tip met je vingers, zodat het heet wordt of plaats het onder een lamp die is het runnen van een beetje.
 • Poets je tanden en spoel met mondwater of vragen om een ​​mint nadat u "". Je ouders zullen minder verdacht zijn omdat echte braaksel ruikt naar en ze zullen denken dat je probeert te verdoezelen die geur (dat eigenlijk is er niet).
 • Je moet je ogen wrijven een stuk voordat je ouders komen in uw kamer, zodat ze die rode, moe, ziek look kan krijgen. Zet vaseline of Vick's VapoRub onder je ogen om het effect te voltooien (krijg geen in hen!)
 • Probeer niet te blijven zeggen 'ik voel me ziek' of geeft het weg.
 • Als je gaat naar "overgeven" in de voorkant van iemand, niet alleen uitspugen. In een snelle beweging (als een spier spasme) leun naar voren en blazen je wangen een beetje (niet te veel), zal dit eruit alsof je kokhalsde. Herhaal dit ongeveer 3 keer, dan pretenderen te slikken. Doe dit een paar keer, meer dramatische elke keer. Uiteindelijk in twee meer "kokhalzingen", uitspuwen het mengsel. Het zal ook leuk zijn als je een paar keer bijdraaien zonder het mengsel. Het zal lijken alsof je nog steeds ziek, maar niet iets anders in je maag niet.
 • Het helpt als je plat op je rug liggen terwijl op de telefoon of tip je hoofd achterover. Dit maakt je klinkt alsof je een verstopte neus.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat je kan missen iets belangrijks op school en kan hebben om notities uit een vriend of student te krijgen.
 • Zorg ervoor dat u deze pagina op uw computer te verwijderen, zodat je ouders niet te weten.
 • Als je ouders willen je medicijnen geven, zeg het later aan u geven omdat je iets beter dan ongeveer een uur geleden voelde. Als ze aandringen, houd hem in je mond en doe alsof je het ingeslikt dan, als ze niet kijken uitspugen en zich te ontdoen van het bewijs. Een andere manier om zich te ontdoen van het bewijs is om te doen alsof om te wassen het geneesmiddel af van water. Dan wanneer ze niet op zoek zijn naar spit het out.The Geneeskunde zal wassen in de afvoer, zonder extra inspanning. Nogmaals, niet echt drinken de vloeistof. Als je weet dat je dit niet doet, zal je moet bekennen.
 • Zorg ervoor dat je niet te veel tegen ze liegen.
 • Niet online te krijgen. De geschiedenis van het internet zal laten zien, en zelfs als je dat doet verwijderen, is er een andere plek waar je ouders kan kijken als ze verdacht: de prullenbak! Niet meegerekend, voor tieners, als je op sociale netwerksites (bijvoorbeeld Twitter) of video-sharing sites (zoals YouTube), kon je spyware en / of een virus dat native naar die website zou krijgen, en maken het duidelijk dat je online hebt terwijl je ziek was.
 • Soms wordt je ouders zal een lunchpauze te nemen van het werk en kom zie je. In dat geval moet je uitschakelen van de tv / stereo / radio en doen alsof ze diep in slaap zijn. Als je geen tijd hebt om het uit te zetten hebben, krullen en doen alsof je slaapt, koppeling je maag.
 • Zorg ervoor dat je het niet erg slapen met de geur van half opgegeten voedsel in je kamer.
 • Wanneer wrijven je vingers op de thermometer, soms de thermometer niet gaat piepen voor een lange tijd, en je ouders zullen willen controleren als het op of in de juiste plaats. Je moet snel pak het en zeggen dat het over en ik voel het aan mijn oksel. Als het nog steeds niet piepte je ouders zullen opgeven en beseffen dat ze al laat voor het werk, waardoor je alleen thuis voor de dag.

Dingen die je nodig hebt

 • Restjes van het diner of laatste maaltijd die je had.
 • Havermout (in plaats van restjes)
 • Vloeibare Foundation (voor methode 3)