Wkanl

Hoe te handelen cool als je weinig vrienden

Heb je ooit het gevoel down-in-de-stortplaatsen omdat iedereen heeft een entourage, terwijl je een paar vrienden? Voelt u zich onzeker vanwege uw impopulair situatie? Cool zijn is makkelijk als je de volgende stappen.

Stappen

Hoe te handelen cool als je weinig vrienden. Realiseer je dat iedereen zich onzeker voelt, ongeacht hoeveel vrienden ze hebben.
Hoe te handelen cool als je weinig vrienden. Realiseer je dat iedereen zich onzeker voelt, ongeacht hoeveel vrienden ze hebben.
 1. 1
  Realiseer je dat iedereen zich onzeker voelt, ongeacht hoeveel vrienden ze hebben.
 2. 2
  Stel jezelf de vraag "zou ik liever een paar echt goede vrienden, of een hoop bekenden?"
 3. 3
  Herinner jezelf eraan dat terwijl je niet een grote groep van vrienden hebt, heb je wel wat, ze zijn je vrienden voor een reden.
 4. 4
  Fungeren als het hebben van weinig vrienden is het beste wat me ooit overkomen en je zou niet graag een stel vrienden hebben. Mensen zullen weten door uw zelfbewuste houding dat je gelukkig bent en zou zelfs willen je vriend zijn.
 5. 5
  Begin niet te liegen om anderen van hoeveel vrienden je hebt, dat ze niet weten. Wees gewoon jezelf en als de persoon denkt dat je een verliezer voor het niet hebben van veel vrienden, hij / zij 's een eikel.
 6. 6
  Begrijp dat het aantal vrienden die je hebt is niet een meting van hoe groot van een persoon die je bent. Je zal niet verliezen "punten" in het leven als je geen vrienden hebt, en je zult niet "punten" door het hebben van veel vrienden, ofwel krijgen.

Tips

 • Luister heel moeilijk om wanneer mensen tegen je praat. Een goede luisteraar zal win je veel vrienden. Er is niets erger dan te praten met iemand die pretendeert te luisteren.
 • Als je merkt dat je alleen slapen rond, krijgen verspild en altijd willen om te feesten, dit moet stoppen. Draai het om en beginnen met een plan en doelen hebben. Mensen respecteren die houding meer dan je weet.
 • Hebben een positieve houding. Als uw vrienden of mensen in je leven te bereiken wat dan laten ze loven.
 • Probeer om sociaal met anderen.

Waarschuwingen

 • Niet negeren een aantal potentieel goede vrienden, alleen maar omdat je denkt dat ze niet cool, aantrekkelijk, leuk of populair genoeg. Het is een groot verlies voor u, maakt het niet uit wat anderen denken over je vrienden, zolang jullie veel plezier!
 • Zorg ervoor dat je geen gesprekken hog. Uiten altijd interesse in standpunten van anderen.
 • Handelen niet eigenwijs, dit is een grote turn-off, en kunnen mensen beledigen.
 • Denk niet van sport als een vicieuze concurrentie. Je verliest vrienden die manier.
 • Zelfs als je denkt dat andere mensen zijn raar, proberen om samen met hen.