Wkanl

Hoe kunt u uw vriend het kopiëren te stoppen

Als iemand begint te kopiëren je het kan krijgen vervelend, vooral als het een van je vrienden. De volgende stappen moeten helpen om te proberen dit te stoppen.

Stappen

Hoe kunt u uw vriend het kopiëren te stoppen. Denk na over waarom ze kopieert u.
Hoe kunt u uw vriend het kopiëren te stoppen. Denk na over waarom ze kopieert u.
 1. 1
  Denk na over waarom ze kopieert u. Is het vanwege iets wat je deed? Is het vanwege de manier waarop je handelt of denkt? Erachter te komen waarom ze zouden willen doen.
 2. 2
  Vraag hen beleefd waarom ze kopieert u, zodat u uw eerste gedachten te versterken, maar niets onbeleefd zeggen. Bijvoorbeeld (Lucy Smith) Waarom bent u kopieert mijn cursussen? Dat is mijn werk niet van jou. Maar niet te ruw anders kon je zijn of haar gevoelens te kwetsen.
 3. 3
  Als ze iets zeggen als "ik hou van de manier waarop je loopt of spreekt" dan proberen en veranderen die voor een paar dagen en kijk of ze veranderen van hen ook. Dit zal betekenen dat ze echt kopieert u.
 4. 4
  Vertel hen om de telefoon persoon te zijn, en sommige zelfvertrouwen in plaats van iemand dat ze zich niet ontwikkelen.
 5. 5
  Als ze echt hardnekkige hen vertellen dat ze in gevaar te brengen jullie vriendschap als ze doorgaan met het kopiëren. Dit moet een duidelijke waarschuwing dat als ze niet stoppen, zullen ze jullie vriendschap te verliezen.
 6. 6
  Als ze nog steeds niet dan stoppen dat betekent dat ze geen rekening houden met je gevoelens, en dat ze niet een goede vriend.
 7. 7
  Als niets werkt schreeuwen tegen hen in het bijzijn van iedereen, zodat je krijgt het punt over te brengen.
 8. 8
  Zien of een van hun andere vrienden hebben hetzelfde probleem, dan kunt u ze bespreken met hem / haar.
 9. 9
  Zien of iemand anders hen kan praten voor u, vraag hen "die niet (Arielle) dat ook doen? '
 10. 10
  Vertel hen dat de dingen die je doet zijn "uw" dingen en ze nodig hebben om hun eigen leven te krijgen. Zeggen dat als ze kopieert een ding ze kunnen je kwetsen. Twee meer je zal sterven. Drie meer en ze zullen de leraar vertellen. Vier meer en je zult je moeder vertellen en zal niet nodig ze uit om uw feest.
 11. 11
  Als ze aanhouden vertel je vrienden dat tessa duff is het kopiëren van je en dat zal ze niet stoppen en ze zal het merk ze verdient niet krijgen.
 12. 12
  Je kan ook proberen te zeggen dat je van een bepaalde bekende persoon en ga echt overboord ermee (e. G zet ze als je profiel foto, poster iets dat gemakkelijk is om zich te ontdoen van) Als ze beginnen om het te doen ook dan kunt u er zeker dat deze vriendschap niet is uit te werken. Ze zijn gewoon niet waard.
 13. 13
  deel je slechte ervaringen met hen, zodat ze kunnen zien dat je niet zo perfect als ze denken.

Tips

 • Wees subtiel en kalm wanneer u uw vriend te benaderen, niet alleen flap uit iets als: 'Waarom ben je in hemelsnaam me kopiëren! "
 • Als het iets minder belangrijke alsof ze dezelfde broek als je gekocht dan kan het zijn dat ze net als het ontwerp, niet alleen springen recht in voordat alle feiten te kennen.

Waarschuwingen

 • Fysiek geweld is nooit aanvaardbaar.
 • Wees niet grof of beledigend.
 • Er absoluut zeker van dat ze daadwerkelijk kopieert u vervolgens actie ondernemen of je kan je vriend verstoren.
 • Hen niet benaderen als je niet 100% zeker dat ze kopieert u.

Dingen die je nodig hebt

 • Vertrouwen
 • Om te kunnen iemands vertrouwen te winnen
 • Subtiel te zijn