Wkanl

Hoe je zonder vrienden live tijdens schooljaren

Nadat hoeft niet slecht te zijn - het kan ook goed zijn, afhankelijk van je persoonlijkheid. moet anders worden benaderd tijdens de schooljaren, of u nu in de lagere, middelbare school, middelbare school of universiteit.

Stappen

Hoe je zonder vrienden live tijdens schooljaren. Gebruik je fantasie en dromen.
Hoe je zonder vrienden live tijdens schooljaren. Gebruik je fantasie en dromen.
 1. 1
  Wees actief. Als u niet wilt dat een team, dat is ook goed - je kunt nog steeds doen sporten. Zwemmen door jezelf, of ga schaatsen. Voetballen in uw achtertuin, en krijg je broer of een ander familielid met je spelen, of gewoon zelf spelen. Maak een ritje op de fiets, lopen, lopen, zet wat muziek en dansen rond. Ga naar de lokale krachthonk of fitnesscentrum in uw school of gemeenschap. Er zijn tal van actieve dingen die je kunt doen zonder te socialiseren met anderen.
 2. 2
  Wees creatief. Het kan nemen veel van de tijd die je zou hebben anders besteed met anderen. Tekenen, lezen, schrijven, schilderen, naaien. Knoeien met PhotoShop, of leren hoe je een instrument te spelen. Fotografie is een goede suggestie, ook - je kon zelfs een video-camera aan te schaffen. Schrijf een aantal liedjes en probeer ze op te nemen, of ze produceren.
 3. 3
  Gebruik je fantasie en dromen. Je zou denken gaat naar Zweinstein met Harry Potter, of je zou denken dat je een super ster. Je zou denken dat in Terabithia. Je zou denken Johnny Depp of Brad Pitt neemt je uit - iets, echt. Alleen uw fantasie bepaalt de grenzen.
 4. 4
  Deelnemen aan een online community. Je hoeft niet om vrienden te maken als je niet wilt, maar soms gewoon te praten met andere mensen kan helpen uit eenzaamheid. Zelfs als je ze niet kunt zien. Als u wilt, kunt u zelfs deelnemen aan een paar. Een voor elke interesse die je hebt. Je zou ook gewoon spelen alleen op de computer. Schrijf een paar Google-artikelen, of surfen op het web.
 5. 5
  Op school, vasthouden aan jezelf. Kijk rond op een mooie en rustige plek te vinden, kan het overal zijn - achter een paar struiken, in de buurt van een boom; overal. Breng boeken of pen en papier bij je, en ga er in de pauze. Het zal je eigen, prive plekje waar u kunt lezen, inhalen op uw huiswerk te zijn, tekenen, schrijven... Alles wat je wilt, echt.
 6. 6
  Tijdens de lunch, zitten zelf in de cafetaria en, als uw school het toelaat (of je weet dat je niet gepakt), luisteren naar muziek op uw iPod, mp3-of cd-speler. Als jij mag, zou je zelfs je eten nemen ergens anders waar je kunt zitten door jezelf.
 7. 7
  Als je doet groepswerk op school, vraag je leraar of het mogelijk zou zijn voor u om het zelf doen. Ze zullen zeer waarschijnlijk ja zeggen, maar zo niet, vraag dan iemand anders als je kunt zijn in hun groep. Als iedereen nee zegt, zal je leraar hebt je in een bepaalde groep toch of laten doen van het project zelf.
 8. 8
  Als je ouders zullen je toelaten, krijgt een huisdier. Ze kunnen vaak betere vrienden dan de werkelijke mens.
 9. 9
  Als je noch sportief noch creatief, en als je denkt dat het lezen saai is, krijgt een andere hobby. Verzamel iets! Op die manier zul je nog iets om je tijd door te brengen met. Het kan van alles, handtekeningen van je favoriete celebs, servetten, postkaarten zijn... De mogelijkheden zijn eindeloos. Videospelletjes en tv zijn een verspilling van tijd als je niet dat soort persoon.
 10. 10
  Vermijd partijen en andere vormen van sociale evenementen, indien mogelijk. Het zal meestal niet een heel leuk zijn als je geen vrienden. Als je moet gaan hoewel, breng een boek of uw camera, zodat je iets te doen hebben. Anders gewoon een wandeling buiten totdat het goed is voor u om te vertrekken.
 11. 11
  Aanmelden voor vrijwilligerswerk. Kijk eens rond op het net, is er waarschijnlijk een soort van liefdadigheid je kan helpen met. Het geeft je een lekker gevoel van iets goed te doen, en het zal er geweldig uitzien op je cv als je solliciteert naar hogeschool of wanneer u op zoek bent naar een baan.
 12. 12
  Zoek uit welke tv-show is uw favoriete, en bekijk het zo vaak als je kunt. Soms na het leven van uw favoriete tv-personages kan bijna identiek zijn aan het hebben van vrienden.
 13. 13
  Als er iets dat betekent veel voor u, zoals wereldvrede of stoppen dierenmishandeling, neem de tijd om te vechten voor het. Zoek uit waar er demonstraties, en bij hen voegen. Schrijf brieven aan politici of kranten, en maak banners. Je zou zelfs willen een demonstratie van je eigen organisatie!
 14. 14
  Ga naar buiten! Alleen maar omdat je geen vrienden hebt, betekent het niet dat je kan niet naar buiten en hebben een geweldige tijd. Naar de film gaan, winkelen, ga dan naar een pretpark of het circus, musea bezoeken - je zou zelfs willen gewoon een wandeling in het park zelf een te genieten van het weer. Je kon de bus of trein naar een willekeurige stad in te nemen, en een wandeling doorheen. Breng uw camera, zodat u foto's kunt nemen. Dit is een geweldige manier om gewoon weg. Het huren van een bos van films, popcorn maken en dan het hebben van uw eigen, prive-feestje kan ook cool zijn.
 15. 15
  Get a job! Vraag eens rond om te zien waar er een open positie, kan het zijn bij de stadsbibliotheek, enkele kledingwinkel, de lokale Starbucks, McDonald's - overal!
 16. 16
  Videogames spelen! Video games zijn een geweldige manier om tijd door te brengen door jezelf, kunt u een console te kopen, zoals een Xbox of PS3, of een spelletje spelen op de computer. Niet alle games zijn single player al kunnen sommige MMORPG's zoals World of Warcraft, Warhammer, of Runescape als je niet wilt betalen zijn veel plezier. Probeer om meer te communiceren met uw familie, omdat ze natuurlijk zal je meer dan wie dan ook in deze stomme wereld houden! Probeer niet te houden aan een van je klasgenoten gewoon om vrienden met omdat ze je niet zou willen zijn en dan zul je jezelf boos maken. Ook als je het ook mag lijken om ze dat je ze gewoon na. Probeer uw tijd reizen en afval in goede dingen zoals lezen, bidden, luisteren naar muziek en tekenen.

Tips

 • Als u nog steeds verdrietig dat je geen vrienden, herinner jezelf eraan dat je bent niet de enige die het doorlopen van dit.
 • Zelfs als je niet bevriend met de andere kinderen, wees aardig tegen hen. Goede cijfers halen en beleefd zijn tegen iedereen - op die manier zullen ze niet iets om te gebruiken tegen je hebt.
 • Luister niet naar alle negativiteit van iedereen. Als iemand naar je praat, voel me niet minderwaardig. Kom voor jezelf op. Veel mensen zien mensen zonder vrienden zo makkelijk doelen - klop dat recht dacht uit hun hoofd. Gebruik geen werkelijke geweld al, vertellen ze af moet genoeg zijn. Als ze maar een grapje op een liefdevolle manier wel, gewoon lachen samen. Maar het verschil vertellen. Je wilt niet te worden bekend als een agressieve eikel, maar u niet wilt dat het wel het zwakke kind iedereen kan of bespotten.
 • Laat niemand je vertellen hoe je moet zijn of wat je moet doen - niet eens je ouders. Je bent wie je bent, wees trots op die persoon. Wees niet te trots om het toe te geven als je niet verkeerd bent.
 • Vergeet niet: er zijn voordelen aan het zijn een eenling! Niemand oordeelt u, en al uw gedachten zijn voor jezelf.
 • Vergeet niet, zelfs als je geen vrienden hebt, je bent nog steeds een geweldig persoon. Laat niemand neemt je naar beneden. Als je boos of eenzaam voelen, luisteren naar muziek die je zal opvrolijken. 'Keep The Faith', 'Man In The Mirror', 'Unbreakable' en 'You Are Not Alone' van Michael Jackson, 'High school' door Superchick, 'Through The Rain' van Mariah Carey, 'When You Wish Upon A Star 'van Louis Armstrong,' Something Beautiful 'van Robbie Williams en' Beautiful ', van Christina Aguilera. 'I Will Survive' van Gloria Gaynor zou een goede keuze zijn, ook. Vind je eigen favoriet, en luister naar het wanneer je naar beneden.
 • Als mensen bellen u raar, vreemd of raar, neem het als een compliment. Het kan niet altijd klinkt aardig, maar toch het betekent dat je anders en uniek bent. Glimlachen en zeggen dank u; niet beledigd. Dat is waarschijnlijk de reactie dat ze hoopte.