Wkanl

Hoe je vrienden die het negeren van je confronteren

Er kunnen ook worden momenten in je leven wanneer je zogenaamde "vrienden" abrupt ophouden met je praten en doen alsof je er niet meer zijn. Het vinden van de redenen hiervoor kan moeilijk zijn, maar als je echt wilt om hen gezicht, hier zijn enkele suggesties te doen.

Stappen

Hoe je vrienden die het negeren van je confronteren. Evalueer uw interacties met je vriend (en) en zorg ervoor dat ze je eigenlijk negeren.
Hoe je vrienden die het negeren van je confronteren. Evalueer uw interacties met je vriend (en) en zorg ervoor dat ze je eigenlijk negeren.
 1. 1
  Evalueer uw interacties met je vriend (en) en zorg ervoor dat ze je eigenlijk negeren. Je zou alleen worden over-analyseren van de situatie en denken dat ze negeren je, wanneer ze echt gaan ze door iets anders in hun leven dat al hun vriendschappen heeft beïnvloed.
  • Vergelijk hoeveel u en uw vriend gebruikt om te communiceren met hoeveel je hebt de laatste tijd interactie. Is het een drastische verandering?
  • Vergelijk hoeveel u en uw vriend communiceren met hoeveel ze omgaan met hun andere vrienden en je wederzijdse vrienden. Zijn ze opknoping met anderen, maar nog steeds het negeren van je?
  • Overweeg of je vriend onlangs is gegaan door een levensveranderende gebeurtenis (bijvoorbeeld een familie dood, depressie, enz.) die een negatieve invloed kunnen zijn op hun vermogen om vriendschappen te onderhouden. Als dit het geval is, moet je ze de tijd en ruimte. Als je het gevoel dat het geval, dan kunt u erop wijzen dat u begrijpt je vriend is net gegaan door iets tragisch, maar je ze echt missen in je leven en wens dat jullie twee jullie vriendschap zou kunnen aanwakkeren. Wees vriendelijk, en geen extra belasting niet toe te voegen aan je vriend, maar reiken om hen te laten weten dat u zou graag meer tijd met hen doorbrengen.
  • Denk na over uw recente eerdere interacties, en zien of er situaties komen voor de geest waarin je zou kunnen hebben beledigd of gekwetst je vriend. Heb je iets achter hun rug dat je wist dat je niet mag zeggen? Hebt u een ongevoelige grap of een opmerking te maken? Als je een geschiedenis van beledigen deze vriend, zou je wel gelijk dat ze proberen om u te vermijden, en je moet weer goed te zoeken door het initiëren van een verontschuldigende gesprek.
 2. 2
  Kies een strategie. Is het gewoon een vriend die is begonnen om je te negeren, of is het een groep vrienden? Benaderen elke situatie enigszins anders:
  • Voor een enkele vriend: kunt u graag om uw vriend te benaderen tijdens een rustig moment dat je vriend niet in de buurt van andere mensen. Indien dit niet mogelijk is op school, dan proberen om ze na school zien. Als je vriend is gestart tijd doorbrengen met een nieuwe vriend, probeer niet te bemoeien, terwijl deze persoon is rond of ze zullen waarschijnlijk dicht bij elkaar gelederen. Probeer uw vriend alleen te krijgen voor een gesprek.
  • Voor een groep vrienden: selecteer de zwakste. Dit betekent dat aan de vriend die je kent is het meest waarschijnlijk kiezen ongelukkig te voelen over snubbing u en hem of haar om de bonen uit de buurt van de groep morst. Hoek ze in de badkamer, in de bibliotheek of na school. Overal, zo lang als je kunt zijn honderd procent zeker van zijn dat niemand anders uit de groep te zien en te voorkomen dat deze vriend te praten.
 3. 3
  Vraag hen wat er mis is. Niet huilen, wringen de handen en smeken. Gewoon eenvoudig en vertel ze dat je gewoon wilt begrijpen waarom ze lijken niet langer wilt dat uw vriendschap. Wees duidelijk en gebruik woorden zoals "Ik voel me", "Ik ben geschokt door" en "Ik ben verward over" enz., om zo te voorkomen dat het starten van een schuld spel. Probeer de vriend ruimte te geven om in plaats van praten steeds defensief.
 4. 4
  Accepteren dat ze misschien wel, misschien niet vertellen. Soms is een vriend ontgroeit een vriend. Dit kan een verschrikkelijke les te krijgen in het leven en helaas, sommige mensen zijn niet goed gesocialiseerd genoeg open en eerlijk over veranderingen in hun gevoelens over een vriendschap te zijn. Voor deze mensen, het negeren van u is een manier van omgaan met hun eigen gevoelens van pijn, verwarring en het onvermogen om te openhartig. Op dit punt in de tijd, als ze doorgaan met je negeren, kan het tijd om te stoppen en verder gaan.
 5. 5
  Vergeet niet dat soms kunnen ze negeren je omdat je ze hebt overstuur. Dit is meer waarschijnlijk gebeuren met een vriend, maar als je een belangrijk lid van een groep verstoren de rest van de groep kan reageren. Als dit het geval is, moet je meteen gaan voor de bron. Knoei niet over de rand van de groep, ga naar de persoon die je hebt geïrriteerd en uitzoeken, alleen de twee van jou.
 6. 6
  Krijg nooit boos op ze tijdens het praten. Als ze extreem agressief of gewelddadig, dan lopen weg en laat ze zijn. Lees hun lichaamstaal en hun toon te proberen en uit te vinden hoe ze echt voelen. Als ze lijken benadrukt doen er alles aan om hen te overtuigen door te praten met jou. Maar wees eerlijk met hen. Vertel hen hoe je je voelt, en zorg ervoor dat je duidelijk over hoe ze zich voelen en zijn. Eerlijkheid is altijd het beste beleid, althans op de lange termijn.

Tips

 • Denk er niet over het te veel, het kan leiden tot stress aan u.
 • Als ze blijven negeren je, doe je best om weg te blijven van hen en niet weken doorbrengen rouw over hen. Als ze niet je vriend, het is hun verlies.
 • Reine te komen met het feit dat de meeste vrienden zijn vervangbaar. Dit gebeurt met mensen die een leven lang vrienden zijn geweest de hele tijd, als iemand je niet meer nodig zullen ze hun ware kleuren te tonen. Als ze ervoor kiezen om te stoppen met zijn vrienden met je als ze niet langer uw bedrijf nodig heeft, dan waren zij nooit echte vrienden om mee te beginnen.
 • Wees dankbaar voor alles en iedereen je hebt, in plaats van rouw de mensen die je niet hebt. U heeft een nieuw begin.
 • Probeer praten ze in het echte leven, niet over sociale websites zoals Facebook en MSN of met behulp van teksten. U kunt dan oordelen over de oprechtheid van hun woorden en hun lichaamstaal.
 • Als het niet lukt, gewoon verder gaan, ook al is het moeilijk om los te laten soms.
 • Laat je niet gestrest overheen, als je vrienden van je weggelopen zijn ze waarschijnlijk niet echte vrienden, en dus niet de moeite waard te worden boos over.
 • Geef ze wat tijd. Misschien iets aan het veranderen in hun leven of ze zelfreflectie ondergaan. Als ze uit te reiken naar je later, overwegen aanvaarden hun olijftak aan jullie vriendschap opnieuw te starten.

Waarschuwingen

 • Niet de schuld zelf, omdat dit kan leiden tot depressie en opgekropte emoties. Beseffen dat het je ex-vriend die is egoïstisch en onvolwassen door het negeren van u en abrupt beëindigen van uw vriendschap zonder uitleg, en dat zij de macht om je slecht te voelen over jezelf niet.
 • Vertel het niet aan andere mensen dat er mensen zijn die het negeren van je. Als je moet, vertrouw alleen op je beste vrienden en familieleden. Vaak maakt je alleen maar zielig en slachtoffer kijken. Zet op een moedige voorzijde en op zoek naar nieuwe vriendschappen als je niet het hart om de oude te streven hebben.
 • Als het negeren van bochten te pesten, dan is het tijd om een ​​standpunt in te nemen en informeren je leraar, adviseur, ouders of een ander vertrouwd persoon die iets aan kan doen. Constante bedreigingen, beschimpingen, plagen, stalking niet in orde zijn manieren voor mensen om zich te gedragen naar je toe - dat zijn vormen van emotioneel misbruik.
 • Niet bedelen voor hun vriendschap terug - zal u er meer respectabel als je rustig laten gaan.
 • Niet haastig benaderen ze elke keer zie je ze zonder reden. Zij zullen boos worden en uiteindelijk hun beslissing rechtvaardigen in het negeren van je.
 • Weet niet kwalijk nemen voor je vriendschap komt tot een einde. Realiseer je dat het duurt twee mensen om een ​​vriendschap te vormen, en geen een van jullie is helemaal fout.