Wkanl

Hoe maak je iedereen jaloers te maken

Er is altijd dat ene meisje dat iedereen wil zijn. Ze komt uit het niets en neemt iedereen door de storm. Ze ziet er altijd moeiteloos perfect, heeft de jongens rond haar vinger, en maakt iedereen jaloers. Ooit gedacht dat je dat meisje zou kunnen zijn? Nou, nu je kunt!

Stappen

Hoe maak je iedereen jaloers te maken. Zorg ervoor dat je perfecte, vlekkeloze huid.
Hoe maak je iedereen jaloers te maken. Zorg ervoor dat je perfecte, vlekkeloze huid.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je perfecte, vlekkeloze huid. Je huid hydrateren met een dagelijkse moisturizer of body butter om uw teint te egaliseren. Looien en nagel schilderij zijn optioneel, maar kan helpen. U moet echter zorg ervoor dat uw handen en nagels zijn perfect te onderhouden. Gebruik dagelijks vochtinbrengende crème op je handen en zorg ervoor dat je teen-en vingernagels worden goed getrimd (maak je geen zorgen als uw nagels te kort. Nagels groeien normaal uit snel).
 2. 2
  Was je gezicht en het gebruik van vochtinbrengende crème, en drink 6-8 kopjes water per dag voor die natuurlijke 'glow'.
 3. 3
  Poets je tanden, floss en gebruik mondwater tweemaal per dag. Niemand vindt het leuk om met iemand met een slechte adem of gele tanden.
  • Vraag uw tandarts over beugel als je tanden zijn krom. Braces kan een pijn op het eerste, maar vergeet niet, zodra je ze genomen van uw tanden zal zijn feilloos perfect.
  • Kauwen op mint-smaak kauwgom als je slechte adem of als u vergeten bent om je tanden te poetsen. Wees voorzichtig met deze, dat wel. Dit kan een slechte boodschap te tonen aan anderen.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je haar ziet er goed uit, waar je ook gaat. Je weet nooit wie je in de supermarkt zou kunnen tegenkomen! Zorg ervoor dat uw haar is schoon en te allen tijde. Vermijd elk bad hair days.
 5. 5
  Worden op de top van trends of start ze. Kijk door modebladen of kijken modeshows. Krijgen bijgewerkt op de nieuwste stijlen. Maak de stijl van je eigen! U kunt ook gewoon beginnen met je eigen make-up. Je wilt dat mensen denken dat je bent natuurlijk prachtig. Je wilt niet dat ze denken dat Bozo de Clown deed je make-up. Als je op make-up, zorg ervoor dat je het op licht.
 6. 6
  Goed kleden. Ken uw stijl. Work it. Niet schelen wat andere mensen dragen. Modieuze look zodat anderen zullen willen kleden zoals jij. Wees excentrieke en jezelf. Als je nog op school, een aantal goede kleding winkels zijn Abercrombie, Hollister, Charlotte Russe, Delilas, Forever 21, Target en Kohls.
 7. 7
  Worden op de top van trends of start ze. Kijk door modebladen of kijken modeshows. Krijgen bijgewerkt op de nieuwste stijlen. Maak de stijl van je eigen! U kunt ook gewoon beginnen met je eigen mode-trend. Zorg ervoor dat uw nieuwe trend is origineel, zullen eenvoudige, betaalbare, en iets wat iedereen te volgen.
 8. 8
  Heb goede hand schrijven. Leer uw naam dapper mooi in cursief te schrijven.
 9. 9
  Heb een handelsmerk. Of het nu een schoonheid stempel op je wang, een streep van kleur in je haar, of een handtekening accessoire, zorg ervoor dat iedereen weet het.
 10. 10
  Houd je hoofd hoog als je loopt. Lopen met een doel. Mensen zullen je opmerken.
 11. 11
  Lopen vol vertrouwen. Stel je een nummer in je hoofd en loop naar die beat. Stand up starten en lopen snel, maar zorgvuldig. Heb een goede houding en vergeet niet om.
 12. 12
  Vermijd roddelen te veel. Een beetje is leuk, maar als je het te veel mensen zullen ook beginnen afvragen of je praat over hen achter hun rug en zal beginnen om meer moe van je wordt, je niet bevallen.
 13. 13
  Ken de nieuwste drama. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Je wilt niet achter op alles. Je zult jezelf te kijken soort clueless.
 14. 14
  Ga naar partijen. socialiseren met anderen! Wees aardig en vriendelijk. Smile. Loop naar mensen en een gesprek te beginnen. Maak een nieuwe vriend terwijl u daar bent. Uitgegroeid tot een sociale vlinder.
 15. 15
  Hebben een aantrekkelijk persoon met u. Hangen met iemand die iedereen denkt is schattig. Dit zal mensen jaloers te maken, omdat je vrienden met de leukste jongen op school te zijn. Mensen zullen willen u zijn.
 16. 16
  Be koket. Knipoog, golf, glimlach, of blaas een kus. Deze gewaagde dingen lijkt misschien onhandig, maar ze zullen je opvallen. Zorg ervoor dat je oogcontact maken en er goed uitzien. Niemand wil te flirten met iemand die onaantrekkelijk uitziet!
 17. 17
  Risico's nemen. Houd uw normen in het achterhoofd, maar veel plezier! Heb wat zelfvertrouwen en denken voordat je handelt.
 18. 18
  Hebben betrouwbare, betrouwbare vrienden. Dit is een belangrijke stap. Je hoeft niet te worden in een kliek, maar op slechte dagen van de school te voorkomen, zorg ervoor dat je de beste en echte vrienden zijn er voor u.
  • Respecteer hen en ook houden hun geheimen. Om voor u om goede vrienden te hebben, moet je erbij zijn als ze je nodig hebben, ook.
 19. 19
  Join clubs. U zult krijgen om meer mensen te leren kennen. Dit is ook een geweldige manier om betrokken te raken op school. Word lid van een populaire club of begin je eigen club op school.
 20. 20
  Meer dan bereiken! Wees succesvol in alles wat je doet. Hebben uitstekende cijfers, krijgt een belangrijke rol in een toneelstuk, zijn goed in uw favoriete sport, en zijn goed in het maken van vrienden. Dit geeft mensen een meer van een reden om jaloers op jullie.

Tips

 • Wees altijd jezelf en laat mensen weten je proberen om er goed uitzien.
 • Wees zelfverzekerd!
 • Glimlach een snelle glimlach bij de mensen die je wilt of zou willen vrienden met zijn.
 • Kauwen op mint-smaak kauwgom je mond lekker fris te houden.
 • Gebruik een flirterige en licht parfum.
 • Omdat het populair is optioneel, maar kan helpen.
 • Gebruik haarlak als het kapsel je probeert is te moeilijk om te doen.
 • Draag dingen die brengen uw beste eigenschappen (bijvoorbeeld een kledingstuk in dezelfde kleur als uw ogen of iets dat goed gaat met uw oogkleur.

Waarschuwingen

 • Niet opscheppen over dingen die je hebt, die anderen misschien niet, zoals de nieuwe iPod, of de nieuwste oog make-up! Je spullen stut, maar overdrijf het niet en beginnen wrijven het in gezichten van andere mensen.
 • Jaloezie is een gevaarlijke charme en werkt alleen in uw voordeel als goed wordt beheerd. Als u merkt dat mensen krijgen echt jaloers op je dan misschien is het tijd om saaie beneden de handeling een beetje en werk op dat een vriend in plaats van een speld op meisje.
 • Soms meisjes zullen ingaan op de kleine dingen over jou / je uitlachen als ze denken dat je in de spotlight. Doen alsof ze zijn jaloers, negeer ze, en lachen hem uit,
 • Niet over doen de hele "ik heb alles" karakter, anders, zal je beginnen om te zetten in een van die mensen die iedereen houdt van te haten, die u zonder vrienden zou verlaten.